Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hulkageddon V

Suark

Öne çıkan mesajlar

http://www.machine9.net/blog/?p=820

evet, inferno live olduktan sonra başlıyor ve bu sefer her 10 hulk / mack killine 100mil veriyor hellicity.

yeni insurance sistemini de düşünürsek, 1 hulk için minimal ne gerekiyor bilen var mı? rupture la yapabilecek bi fit çıkaramadım :s illa bc mi kullanmak lazım?
Sosyal ağlarda paylaş

haberi olmayanlar için,

helicitynin zamanında başlatıığı - ödül sistemi farklıydı tabi - anti bot kampanyası gibi bişi. güzel bi ingame event, bot deilseniz ve afk deilseniz zaten vermezsiniz kill, hatta hulka güzel bi tank koyp baitleyebilirsiniz insanları hehehe.
Sosyal ağlarda paylaş

bil mukabele tüm botçulara ölüm!
sitemimiz şundan ötürü
2010 ocağında oyuna başladıgımda illâ ki hulk açıp madenci olacam dedim ve onu acana kadar tabi plex vs masraflar da oldu elimde 72 m vardı 80 m isk yetmiyordu .bir arkadaş tamamladı aldık 152 m.23 mart 2010 da ona bindim birisi bizi fursaydı oyunu bırakırdık.bakalım bu yeni yamalar ile madenciliğe yeni reformlar celir ise gene madene döneriz
lutfen fururken adama sor sen botmusun :) diye
Sosyal ağlarda paylaş

mid slot a
-t2 invulnerability field
-Shield extender

low
-Damage control

rig
-anti em shield rig
-2x shield extender

bu fitle skillerinizde biraz iyiyse tanklarsınız concord gelene kadar. Ama 3-4 tane catalyst gelirse yanınıza bilmem nolur.

tabi lowlara mlu rig leri de cargohold optimization takan tipler oluyor. onları tek cata ile eritebiliyoruz kolayca :)
600 dps falan görüyor cünkü
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
olacak abi ama inan jitada herkes birbirine girecek haberiniz olsun RVB alliance da goonlara karşı jitada savaşacağını açıkladı. bir kaç alliance daha var savaşa girecek. Moar tears orphinage gibi allliance lar tam kadro orda olacaklarını bildirdiler :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...