Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün "Farklı" ne yapmalı?

lemuria

Öne çıkan mesajlar

Hayatımızdaki sıkıntılardan biri de bazı akşamlar eve gittiğimizde farklı birşeyler yapmak istemek ama bulamamak.
Çalışan insanlar özellikle neden bahsettiğimi anlayacaktır. Altın değerinde haftasonlarımızı bazen sırf yapacak bir şey bulamadığımız için dizi/tv karşısında eritiyoruz. Ya da her zaman yaptığımız aktiviteleri yapıyoruz.
Böyle bir konu olursa belki, açıp fikir edinebilir, uygulayabiliriz. Herkes o gün/ertesi gün/hafta içinde bir gün için yapmayı planladığı aktivite&mekan adını yazabilir, tavsiye edebilir ya da "uzak durun" diyebilir.

Bahsettiğim yapıya örnek olması için yazıyorum;
*İnternette bulduğum kek tarifini deneyip mutfağı yakmadan kek pişirmeyi planlıyorum :)
Tarifi şurda --> Link
* x mekanında keşfettiğim waffleı tekrar denemeye gidiyorum, fiyatı y lira :)
* x semtinde çok güzel nargileci bulduk, fiyatı da şu. yanındaki mekanda mantı yiyip, nargile içmeyi planlıyoruz.

Gibi..
Ana fikri anlatabildiğimi düşünüyorum. Normal hayat akışının dışında yaptığınız, eğlenceli aktiviteleri burada paylaşalım istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Öğrenciyim de diğer öğrenciler etrafımdaki cuma gecesi şuraya gidelim, cumartesi şunu yapalım, bahar tatilinde güneye inelim diye planlarla başıma geliyor duruyorlar. Yok diye geri gönderiyorum hepsini. Gitmek istiyorsam giderim, sırf boş zaman var diye farklı bir şey yapmak anlamsız geliyor. Bozcaada'ya gideyim, memlekete satılmayan süper şaraplardan içeyim ya da Quick China'ya gideyim, sınırsız 50 sushi yiyeyim dediğim oldu ama sırf boş zaman var diye yapacak bir şey aramak...

Evimde kitap okurum, okumak için alıp daha başlamadığım bir sürü roman var.
Sosyal ağlarda paylaş

örnek vereyim sana. ufak birşey belki ama bir gün kız arkadaşımla kek yapmaya karar verdik. ondan önce bir arkadaşımın arkadaşı mutfaga girmis erkek, kek yapmış. ve daha yeniydik. ona rahatsız olduğum durumu bildirdim. ve o da arkadaşına erkek arkadaşının bir daha üsümlü kek yapmamasini istemiş. ha nedir, ben de kızlı erkekli ortamlarda kek yapmayi tercih ediyorum. ama 2 tarafın da bağlı olduğu kimse yoktu.

burada o dönemki kız arkadaşım hiç bana rahatsız olduysan söyleyeyim kek yapmasin diye bana sormadı. doğrudan aksiyon aldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben anlatayım mesela. Bir haftasonu arkadaşlarla üsküdar'da buluştuk. IETT ile anadolu kavağı'na balık yemeye gittik. Öğlen saati varabilecek gibi ayarlamıştık kendimizi. Gittiğimiz gibi daldık bir balık lokantasına. Motorlar yeni yanaşmış, taze taze kuzucukları kasa kasa satıyorlardı.

Ahşap kaplı bir mekana daldık. Hatırlayamadım ismini şimdi. Neyse. Adam kasadan alıyor balığı, temizleyip atıyor tavaya. Hayvan gibi yedik. Adama da sorduk gezilecek yer var mı buralarda diye.

Yukarıda harabeler var. Bütün boğazı ve karadenizi görüyorsun. Etraf yem yeşildir falan dedi. Çıktık yürüyüşe. Baya güzel eski evler falan da vardı. Tabi hala yıkılmadılarsa... Git git bitmedi bir mide dolusu balıkla... :D

Sonunda eski kilise harabelerine ulaştık. Bahar ayı bir de... Etraf yemyeşil. Deniz desen o da başka mavi geldi. Sonra ufaktan yağmur çiselemeye başladı. Kimse bozmadı istifini. Yavaş yavaş indik sahile doğru. Bir çay bahçesine de oturduk. Çaydı, sohbetti derken akşam ettik.

Otobüsle yine döndük Üsküdar'a. Oradan da bir patso ile günü bitirdik
Sosyal ağlarda paylaş

neden bir komiklik çabası, bir şebeklik yapma isteği var anlamıyorum :) Bırakın da düzgün düzgün yazalım işte.

bu akşam işten cıktıktan sonra kız arkadaşımı alıcam sonra balgatta kiloyla köfte sipariş ettiğimiz yerlerden birine gidip ete doymayı planlıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Ben anlatayım mesela. Bir haftasonu arkadaşlarla üsküdar'da buluştuk. IETT ile anadolu kavağı'na balık yemeye gittik. Öğlen saati varabilecek gibi ayarlamıştık kendimizi. Gittiğimiz gibi daldık bir balık lokantasına. Motorlar yeni yanaşmış, taze taze kuzucukları kasa kasa satıyorlardı.

Ahşap kaplı bir mekana daldık. Hatırlayamadım ismini şimdi. Neyse. Adam kasadan alıyor balığı, temizleyip atıyor tavaya. Hayvan gibi yedik. Adama da sorduk gezilecek yer var mı buralarda diye.

Yukarıda harabeler var. Bütün boğazı ve karadenizi görüyorsun. Etraf yem yeşildir falan dedi. Çıktık yürüyüşe. Baya güzel eski evler falan da vardı. Tabi hala yıkılmadılarsa... Git git bitmedi bir mide dolusu balıkla... :D

Sonunda eski kilise harabelerine ulaştık. Bahar ayı bir de... Etraf yemyeşil. Deniz desen o da başka mavi geldi. Sonra ufaktan yağmur çiselemeye başladı. Kimse bozmadı istifini. Yavaş yavaş indik sahile doğru. Bir çay bahçesine de oturduk. Çaydı, sohbetti derken akşam ettik.

Otobüsle yine döndük Üsküdar'a. Oradan da bir patso ile günü bitirdik

iyiymis bu, benim de aklımda var yapıcam bi arkadas bulursam,foto da cekerim bol bol :)
Sosyal ağlarda paylaş

lemuria said:

neden bir komiklik çabası, bir şebeklik yapma isteği var anlamıyorum :) Bırakın da düzgün düzgün yazalım işte.

bu akşam işten cıktıktan sonra kız arkadaşımı alıcam sonra balgatta kiloyla köfte sipariş ettiğimiz yerlerden birine gidip ete doymayı planlıyorum

ceyhun atıf kansunun cetin emec bulvarına baglandıgı kavsagın orda mangal keyfi var.orasını cok begeniyoduk biz hep oraya giderdik.tavugu da cok guzel yapıyolar.1 sene icinde bozmamıslardır umarım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

örnek vereyim sana. ufak birşey belki ama bir gün kız arkadaşımla kek yapmaya karar verdik. ondan önce bir arkadaşımın arkadaşı mutfaga girmis erkek, kek yapmış. ve daha yeniydik. ona rahatsız olduğum durumu bildirdim. ve o da arkadaşına erkek arkadaşının bir daha üsümlü kek yapmamasini istemiş. ha nedir, ben de kızlı erkekli ortamlarda kek yapmayi tercih ediyorum. ama 2 tarafın da bağlı olduğu kimse yoktu.

burada o dönemki kız arkadaşım hiç bana rahatsız olduysan söyleyeyim kek yapmasin diye bana sormadı. doğrudan aksiyon aldı.

abi bu mesajı niye algılayamıyorum lan

said:
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...