lemuria Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Hayatımızdaki sıkıntılardan biri de bazı akşamlar eve gittiğimizde farklı birşeyler yapmak istemek ama bulamamak. Çalışan insanlar özellikle neden bahsettiğimi anlayacaktır. Altın değerinde haftasonlarımızı bazen sırf yapacak bir şey bulamadığımız için dizi/tv karşısında eritiyoruz. Ya da her zaman yaptığımız aktiviteleri yapıyoruz. Böyle bir konu olursa belki, açıp fikir edinebilir, uygulayabiliriz. Herkes o gün/ertesi gün/hafta içinde bir gün için yapmayı planladığı aktivite&mekan adını yazabilir, tavsiye edebilir ya da "uzak durun" diyebilir. Bahsettiğim yapıya örnek olması için yazıyorum; *İnternette bulduğum kek tarifini deneyip mutfağı yakmadan kek pişirmeyi planlıyorum :) Tarifi şurda --> Link * x mekanında keşfettiğim waffleı tekrar denemeye gidiyorum, fiyatı y lira :) * x semtinde çok güzel nargileci bulduk, fiyatı da şu. yanındaki mekanda mantı yiyip, nargile içmeyi planlıyoruz. Gibi.. Ana fikri anlatabildiğimi düşünüyorum. Normal hayat akışının dışında yaptığınız, eğlenceli aktiviteleri burada paylaşalım istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Farklı bir şey yapma, tatile gitme gibi olaylarını hiç anlamadım hayatımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 yarın sakıp sabancı müzesinde ki resim sergisine gitmeyi planlıyorum. hiç yapmadığım bişey değişiklik olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 GERGE said: Farklı bir şey yapma, tatile gitme gibi olaylarını hiç anlamadım hayatımda. Sen okuyorsun hala dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 güzel topik, yapılabilü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 GERGE said: Farklı bir şey yapma, tatile gitme gibi olaylarını hiç anlamadım hayatımda. hayatın monotonluğundan çıkmak arada bir de olsa güzeldir. Her gün akalım demiyorum, ya da sadece akmaktan bahsetmiyorum. Mesela kek örneğini düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Öğrenciyim de diğer öğrenciler etrafımdaki cuma gecesi şuraya gidelim, cumartesi şunu yapalım, bahar tatilinde güneye inelim diye planlarla başıma geliyor duruyorlar. Yok diye geri gönderiyorum hepsini. Gitmek istiyorsam giderim, sırf boş zaman var diye farklı bir şey yapmak anlamsız geliyor. Bozcaada'ya gideyim, memlekete satılmayan süper şaraplardan içeyim ya da Quick China'ya gideyim, sınırsız 50 sushi yiyeyim dediğim oldu ama sırf boş zaman var diye yapacak bir şey aramak... Evimde kitap okurum, okumak için alıp daha başlamadığım bir sürü roman var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 e tamam işte sen de farklı bi romana geçersen onu yazabilirsin. Mesela hep polisiye okuyosundur aha bugün pilates dergisi aldım onu okuorm bak çogzl falan diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Tamam abi, sen yapma. Yapmak isteyenlerle biz bu konuya fikir paylaşımı yapacağız, faydalanmak isteyenler de açıp okuyacak. Hayata "buzz-killer-alterno-emo" olarak gelmişse bir insan, elden bir şey gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Akşam yorgun şekilde eve gelindiğinde "buzlu badem" denemesi farklı olabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 işten gelince aç karnına bi bira atmak güzel oluyor. buzlu bademi buralarda bulması zor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Belli bir düzende istekli kölelik yapmamış biri anlamaz o değişiklik isteğini aka çalışmayan/para kazanmayan adam. Öğrencilik rahat valla okuyabildiğiniz kadar okuyun ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 örnek vereyim sana. ufak birşey belki ama bir gün kız arkadaşımla kek yapmaya karar verdik. ondan önce bir arkadaşımın arkadaşı mutfaga girmis erkek, kek yapmış. ve daha yeniydik. ona rahatsız olduğum durumu bildirdim. ve o da arkadaşına erkek arkadaşının bir daha üsümlü kek yapmamasini istemiş. ha nedir, ben de kızlı erkekli ortamlarda kek yapmayi tercih ediyorum. ama 2 tarafın da bağlı olduğu kimse yoktu. burada o dönemki kız arkadaşım hiç bana rahatsız olduysan söyleyeyim kek yapmasin diye bana sormadı. doğrudan aksiyon aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Yoğun istek üzerine diabloya başlıycam farklı birşey yapıp ama bugün değil. Ne zaman o da belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 wastyrx said: Belli bir düzende istekli kölelik yapmamış biri anlamaz o değişiklik isteğini aka çalışmayan/para kazanmayan adam. Öğrencilik rahat valla okuyabildiğiniz kadar okuyun ^_^ aynen köle olun sonra gelin buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Ben anlatayım mesela. Bir haftasonu arkadaşlarla üsküdar'da buluştuk. IETT ile anadolu kavağı'na balık yemeye gittik. Öğlen saati varabilecek gibi ayarlamıştık kendimizi. Gittiğimiz gibi daldık bir balık lokantasına. Motorlar yeni yanaşmış, taze taze kuzucukları kasa kasa satıyorlardı. Ahşap kaplı bir mekana daldık. Hatırlayamadım ismini şimdi. Neyse. Adam kasadan alıyor balığı, temizleyip atıyor tavaya. Hayvan gibi yedik. Adama da sorduk gezilecek yer var mı buralarda diye. Yukarıda harabeler var. Bütün boğazı ve karadenizi görüyorsun. Etraf yem yeşildir falan dedi. Çıktık yürüyüşe. Baya güzel eski evler falan da vardı. Tabi hala yıkılmadılarsa... Git git bitmedi bir mide dolusu balıkla... :D Sonunda eski kilise harabelerine ulaştık. Bahar ayı bir de... Etraf yemyeşil. Deniz desen o da başka mavi geldi. Sonra ufaktan yağmur çiselemeye başladı. Kimse bozmadı istifini. Yavaş yavaş indik sahile doğru. Bir çay bahçesine de oturduk. Çaydı, sohbetti derken akşam ettik. Otobüsle yine döndük Üsküdar'a. Oradan da bir patso ile günü bitirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 enfesmiş.. bir an "keşke istanbulda yaşasaydım" dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 cumartesi seks yapıyorum, 400 lira pazar gündüz de seks yapıyorum, 450 lira. pazartesi kek alıyorum, paykek, 3 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 neden bir komiklik çabası, bir şebeklik yapma isteği var anlamıyorum :) Bırakın da düzgün düzgün yazalım işte. bu akşam işten cıktıktan sonra kız arkadaşımı alıcam sonra balgatta kiloyla köfte sipariş ettiğimiz yerlerden birine gidip ete doymayı planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 vaperon said: Ben anlatayım mesela. Bir haftasonu arkadaşlarla üsküdar'da buluştuk. IETT ile anadolu kavağı'na balık yemeye gittik. Öğlen saati varabilecek gibi ayarlamıştık kendimizi. Gittiğimiz gibi daldık bir balık lokantasına. Motorlar yeni yanaşmış, taze taze kuzucukları kasa kasa satıyorlardı. Ahşap kaplı bir mekana daldık. Hatırlayamadım ismini şimdi. Neyse. Adam kasadan alıyor balığı, temizleyip atıyor tavaya. Hayvan gibi yedik. Adama da sorduk gezilecek yer var mı buralarda diye. Yukarıda harabeler var. Bütün boğazı ve karadenizi görüyorsun. Etraf yem yeşildir falan dedi. Çıktık yürüyüşe. Baya güzel eski evler falan da vardı. Tabi hala yıkılmadılarsa... Git git bitmedi bir mide dolusu balıkla... :D Sonunda eski kilise harabelerine ulaştık. Bahar ayı bir de... Etraf yemyeşil. Deniz desen o da başka mavi geldi. Sonra ufaktan yağmur çiselemeye başladı. Kimse bozmadı istifini. Yavaş yavaş indik sahile doğru. Bir çay bahçesine de oturduk. Çaydı, sohbetti derken akşam ettik. Otobüsle yine döndük Üsküdar'a. Oradan da bir patso ile günü bitirdik iyiymis bu, benim de aklımda var yapıcam bi arkadas bulursam,foto da cekerim bol bol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 lemuria said: neden bir komiklik çabası, bir şebeklik yapma isteği var anlamıyorum :) Bırakın da düzgün düzgün yazalım işte. bu akşam işten cıktıktan sonra kız arkadaşımı alıcam sonra balgatta kiloyla köfte sipariş ettiğimiz yerlerden birine gidip ete doymayı planlıyorum ceyhun atıf kansunun cetin emec bulvarına baglandıgı kavsagın orda mangal keyfi var.orasını cok begeniyoduk biz hep oraya giderdik.tavugu da cok guzel yapıyolar.1 sene icinde bozmamıslardır umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 havalar bi güzelleşsede, gezsek tozsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Seele said: örnek vereyim sana. ufak birşey belki ama bir gün kız arkadaşımla kek yapmaya karar verdik. ondan önce bir arkadaşımın arkadaşı mutfaga girmis erkek, kek yapmış. ve daha yeniydik. ona rahatsız olduğum durumu bildirdim. ve o da arkadaşına erkek arkadaşının bir daha üsümlü kek yapmamasini istemiş. ha nedir, ben de kızlı erkekli ortamlarda kek yapmayi tercih ediyorum. ama 2 tarafın da bağlı olduğu kimse yoktu. burada o dönemki kız arkadaşım hiç bana rahatsız olduysan söyleyeyim kek yapmasin diye bana sormadı. doğrudan aksiyon aldı. abi bu mesajı niye algılayamıyorum lan said: Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Supradyn said: http://forum.paticik.com/read.php?62,5805838,6229280,page=12#msg-6229280 Şurdaki ilk posta gönderme yapmış arkidiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 bi istanbula dönebilsem değişikliklerin en büyüğünü yaşıyacam. ama pek mümkün gözükmüyor hala, burda yorgunluktan ölünce gönderecekler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar