Bone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 -Deno- said: ya ne ya'sı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 inanılmaz sağlıksız bunlar ya. hiç bişi olmuyosa basur falan olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Bone said: -Deno- said: ya ne ya'sı? ya bone of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 bak gene ya dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 dondurulmuş gıdalar falan rezalet. mikrodalga çabucak ısıtmak, mısır patlatmak vs için. anne pizzası, anne piramit pastası , anne kısırı yememiş bünyeler allah'ın amerikasında bunlarla besleniyor sizler de özeniyorsunuz len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Bone said: bak gene ya dedi dün koyduğun da çok açtım da, şimdi tokum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Ben marketten ince hamurlu pizza(Genelde Dr. Oetker ama Pınarın da var o da fena değil) alıp üzerine bol bol kaşar ve sucuk ekleyerek yiyorum gayet güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 mani said: dondurulmuş gıdalar falan rezalet. mikrodalga çabucak ısıtmak, mısır patlatmak vs için. anne pizzası, anne piramit pastası , anne kısırı yememiş bünyeler allah'ın amerikasında bunlarla besleniyor sizler de özeniyorsunuz len. merak ediyorum "dondurulmuş gıdalar her zaman kötüdür" diyenler digiorno pizza'yı (veya varsa buna benzer pizza firmaları) yemiş mi? yoksa sadece superfresh dondurulmuş gıdalarına göre söylüyorlar? çünkü internette bir sürü bloga rastladım, amerika'da olup da denemiş olanlar var, hepsinde "delivery pizza kadar iyi" olduğunu söylemiş, şu yukarda koyduğum resimler de o sitelerden alınma. internette dolaşırken donanımhaber topiclerine rastladım, onlar da "anne pizası varken pizza hut, dominos felan napçan, hem ücretsiz" felan demiş. "anne pizası" denilen şey ekmek hamurunun üstüne salça ve kaşar peyniri koymaktan ibaret. hamur tarifi olarak bile ekmek hamur tarifi kullanılıyor. baharat felan hiç bişi yok. ekmek arasına koy o malzemeleri, aynı şey. gerçi taş fırın / meşe odunu alevi pizzası denen bir nimet var ki, şimdiye kadar yediğim pizzalar arasında en çok tadını beğendiğim o oldu. ankara'da tek bir yerde taş fırında yapan yer biliyordum, o da kapanmıştır şimdiye kadar, 10 sene felan geçmiştir aradan. http://www.youtube.com/watch?v=3QNDAXmhCn0 http://www.youtube.com/watch?v=5Et52Jo3kkc http://www.youtube.com/watch?v=k7_Vzp-Pr3k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 arkadas ne savundun gevurun donmus pizzasini ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar