avp Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Ne ararsın tanrı ile aramda? Sen kimsin ki orucumu sorarsın? Hakikaten gözün yoksa haramda Başı açığa niye türban sorarsın? Rakı şarap içiyorsam sana ne Kimseye zararım yoksa içerim İkimizde gelsek kıldan köprüye Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim Esir iken mümkün müdür ibadet? Yatıp kalkıp Atatürk’e dua et Senin gibi dürzülerin yüzünden Dininden de soğuyacak bu millet İşgaldeki halini sakin unutma Atatürk’e dil uzatma sebepsiz Sen anandan yine çıkardın ama Baban kim olurdu bilemezdin edepsiz Neyzen Tevfik[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 süper.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Yavaşşşş..[signature][hline]-=YeK|Co-Acextar Lousiano|=- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Bu süperse, siz ömer hayyam'ın şiirlerini okuyun..[signature][hline]Yaşanmış hikayedir.. - Anne PmaAbsoluteUri değeri konfigurasyon dosyasının içinde verilmelidir.. - Neee?? - Zıııııttt Erenköy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Sen sofusun, hep dinden dem vurursun; Bana da sapik, dinsiz der durursun. Peki, ben ne görünüyorsam oyum: Ya sen? Ne görünüyorsan o musun? Için temiz olmadiksan sonra Haci hoca olmussun, kaç para! Hirka, tespih, post, seccade güzel; Ama Tanri kanar mi bunlara? Var mi dünyada günah islemeyen söyle: Yasanir mi hiç günah islemeden söyle; Bana kötü deyip kötülük edeceksen, Yüce Tanri, ne farkin kalir benden, söyle. Felek ne cömert ne asagilik insanlara! Han hamam, dolap degirmen, hep onlara. Kendini satmayan adama ekmek yok: Sen gel de yuh çekme böylesi dünyaya! Bilgenin yüreginde her dilek, Anka kusu gibi gizli gerek. Damla nasil inci olur denizde: Sedefler içinde gizlenerek. Beni özene bezene yaratan kim? Sen! Ne yapacagimi da yazmissin önceden. Demek günah isleten de sensin bana: Öyleyse nedir o cennet cehennem? Insan bastigi topragi hor görmemeli: Kim bilir hangi güzeldir, hangi sevgili. duvara koydugun kerpiç yok mu, kerpiç? Ya bir Sah kafasidir, ya bir vezir eli! Hak er geç cimrilerin hakkindan gelir; Cehennem atesleri onlar içindir. Ne der, dili inciler saçan Muhammet: Cömert gavur cimri müslümandan yegdir. Ovada her kizil lalenin teni Bir padisahin kaniyla beslendi. Yerden biten su mor menekse yok mu? Bir güzelin yanagindaki bendi. Mal mülk düskünleri rahat yüzü görmezler, Bin bir derde düser, canlar?ndan bezerler. Öyleyken, ne tuhaftir, yine de övünür, Onlar gibi olmayana adam demezler. daha fazlasi için nette aratın ömer hayyamı böyle bir bilgini..[signature][hline]Yaşanmış hikayedir.. - Anne PmaAbsoluteUri değeri konfigurasyon dosyasının içinde verilmelidir.. - Neee?? - Zıııııttt Erenköy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Evet şiirden hiç hoşlanmam ama birtek Ömer Hayyam'a hayır demem:) Şiir güzel bu arada. Birde karalama defteri diyesim geliyor, ama nedendir bilmem birşey tutuyor beni:D allah allah ne acaba?:-)[signature][hline]öss nubisi hiç bitmeyen efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 güzel[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 güzel ama biraz hızlımı ne..[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 son kitasi baska bi siirden alinti sanirim okumustum baska yerde cercevelenmis halde...cok guzel cok[signature][hline]|Gazi| With The Songs of Bragi and The Strength of Thor|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Şiirlerden Nefret! ederim..[signature][hline]-=YeK|Co-Acextar Lousiano|=- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: Deathrack, 22 Ekim 2004 16:08 tarihinde demiş ki: Şiirlerden Nefret! ederim.. Aslına bakarsan bende şiir pek sevmem, ama zekice ve güzel yazılmışları dışında. Can Yücel örneğin. Zaten şiirden pek anlamam, onun için anlattıkları benim için önemlidir.. Mesela şöyle şiirlerden oldum olası hep nefret etmişimdir. (tamamen sallıyorum) Bilir misin aşkı? Bilir misin gözlerindeki o güzelliğin verdiği kendini bilmezliği Yakarmışçasına dünyayı Gelirmi elimden bilmem güzel olmanın verdiği farklılığı Kendimde yer ettin Bilemedim değerini ühühühühüh Bilemezdim zaten nedensizliği sorgulayan o gözleri... böle uzayıp giden saçma sapan şiirler vardırya nefret ederim..[signature][hline]Yaşanmış hikayedir.. - Anne PmaAbsoluteUri değeri konfigurasyon dosyasının içinde verilmelidir.. - Neee?? - Zıııııttt Erenköy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 güzel güzel de, topic kitlencek gibi gözüküyor.. bu şairler konusunda link veren olursa çok iyi olur. biz de bakarız vs[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: Deathrack, 22 Ekim 2004 16:08 tarihinde demiş ki: Şiirlerden Nefret! ederim.. işte bende aynı şekilde:) ama ömer hayyam başka:-)[signature][hline]öss nubisi hiç bitmeyen efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bu şiir neyzen tevfik'e değilde bir emniyet müdürüne ait açıklanmıştı sonra. ve çok güzel.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] [Bu mesaj metboy tarafından 22 Ekim 2004 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 metboy dan bilem gusel bi $iir bu.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: Deathrack, 22 Ekim 2004 15:45 tarihinde demiş ki: Yavaşşşş.. cidden merak ettim neye kime hangi düşünceye yavaşş? ya şiirde bir yerleri yanlış anladın ya da bilemiyorum.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Bu şiiri çok seviyorum hastasıyım gibi bişi atatürkçü düşünüşe karşıt olan kişiler için mükemmel bir şiir özellikle son 4lük süper[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 güzelmiş hakkaten[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Benim odamda duvarda asılı o Tevfik'ın siiri..[signature][hline]tAKA, 21 Ekim 2004 00:04 tarihinde demiş ki: düşünüyorum bulamiyorum parlak fikirlere açığım inşaata götürüp en tepeden aşşa itecem aslinda çarptım süsü vererek yok olmaz ilac katsak anlasilir hmm vurdursak ceteye yiksak yine anlasilir ee nasil olacak bu iş? sheref, 21 Ekim 2004 01:02 tarihinde demiş ki: bana gönder ona hayatımı anlatayım.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 harbi süperr şiirler![signature][hline]DaRk_TrAnquiLLiTy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Lisede yatılıyken dolabımın kapağına yapıştırmıştım ben bu şiiri. Dinci bir hoca vardı, o görmüştü, kim yazdı bunu demişti. Ben de anlamak istediğim şekilde anlayarak Neyzen Tevfik demiştim ehehe =) Süper şiirdir, hani böyle +32432425 denir ya, tam öyle denilcek şiirdir.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 4-5 senedir çıkarıp okurum bi çekmeceden ara sıra. gazete küpürü olarak saklıorum kesmiştim zamanında..[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 neyzen tevfik buyuk ustaddir. hele bi dortlugu vardir ki efsanedir: insanoglu gariptir agir sozu kaldirmaz ibne dersin kizar da s.kersin aldirmaz[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: avp, 22 Ekim 2004 15:31 tarihinde demiş ki: Baban kim olurdu bilemezdin edepsiz Şu son mısra farklıydı, yumuşatılmış sanki. Bana mı öyle geliyor?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Çok güzel bir şiir, gerçekten çok iyi anlatmış... Mükemmel. Bir de Qui haklı galiba ben de farklı hatırlıyorum o dizeyi...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar