Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 o diil de 5 yılda 1 şike serbestmiş, öyle diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Aydın da ne attı be.. pilardo oynayler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 bal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 bal değil yaa, beşiktaşın şanssızlığı. bu sezon beşiktaşa karşı kim oynasa hayatının golünü attı ilginç şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 sadece bu sezon mu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 benim dikkatimi bu sezon çekti, önceden de var mıydı öyle bi olay? olabilir tabii. ama ne biliyim, erman kılıç olsun, sivastaki adam olsun falan, beklenmedik adamlar, ligde toplam zaten 3 tane 4 tane gol atıyolar ama hayatlarının golünü bjk'ya atıyolar her seferinde. yine öyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 no name adamların en parlak performansları her zaman Beşiktaş maçları olmuştur, ben kendimi bildim bileli diyeyim asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 kesinlikle katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Rewendor said: Yaw tamam, lugano öyle demedi, geriye saydığım onlarca madde varken hala fenerli birinin şu dönem "gs karakteri ehi ehi" demesi bayağı abes. yanlış anlamayın, fener karaktersiz demiyorum, fener çirkef demiyorum. lafım daha çok zegna gibi trollük yapanlara. E önce bi bak bakayım senin futbolcun sahada ve sahada neler yapıyo, başkanın şu anda nerede, yönetimin ne suçlarla suçlanıyo ve bunları kabul eder tavır sergiliyo, ondan sonra gel başka takım ufak tefek olaylarına baş kaldır dalga geç. konu çok saptı lugano açıklamayı yaptı mı yapmadı mı ya döndü. orası detay. esas konu zegnanın sözleriydi. ne trolu ya haha, ebouenin yaptıklarını savunuyorsan zaten birsey demiyorum sana rew, onun dısında koydugun haber de fail yazdıgın seylerde fail, ben yeni goruyorum bu yazılanları onceden gorsem uzun uzun cvp yazardım da fizban yazmıs zaten yazılacakları. ne bekliyosun benden onu anlamadım, eboue cok haklı GS cok durust filan mı yazmamı istiyosun :) ya iyice unal aysal kafasına burundunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 metalist'li zencinin orta sahadan attığının üstüne tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 sabonis said: metalist'li zencinin orta sahadan attığının üstüne tanımam. jaja deilmiydi o, ts ye falan geldi. yanlıs mı hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Zegna said: Rewendor said: Yaw tamam, lugano öyle demedi, geriye saydığım onlarca madde varken hala fenerli birinin şu dönem "gs karakteri ehi ehi" demesi bayağı abes. yanlış anlamayın, fener karaktersiz demiyorum, fener çirkef demiyorum. lafım daha çok zegna gibi trollük yapanlara. E önce bi bak bakayım senin futbolcun sahada ve sahada neler yapıyo, başkanın şu anda nerede, yönetimin ne suçlarla suçlanıyo ve bunları kabul eder tavır sergiliyo, ondan sonra gel başka takım ufak tefek olaylarına baş kaldır dalga geç. konu çok saptı lugano açıklamayı yaptı mı yapmadı mı ya döndü. orası detay. esas konu zegnanın sözleriydi. ne trolu ya haha, ebouenin yaptıklarını savunuyorsan zaten birsey demiyorum sana rew, onun dısında koydugun haber de fail yazdıgın seylerde fail, ben yeni goruyorum bu yazılanları onceden gorsem uzun uzun cvp yazardım da fizban yazmıs zaten yazılacakları. ne bekliyosun benden onu anlamadım, eboue cok haklı GS cok durust filan mı yazmamı istiyosun :) ya iyice unal aysal kafasına burundunuz. Zegnacım bi tek haber fail olabilir, (o da iddia olarak var, geçerliliğini bilmiyorum). Kalan her şey gerçek. Kalan ne fail mesela? Emre'nin yaptıkları mı? Teker teker boğaz sıkma fotoğrafını, boğaz keserim işareti videosunu, aykutun üzerine yürüme açıklamalarını ırkçı küfrünü çıkartıp koyayım mı istersen? Aziz yıldırımın ve yöneticilerin içeride olduğu mu yalan? Aziz Yıldırım'ın komik savunması mı yalan? Biz tarla sürmeyi kurban kesme anlamında kullanıyorduk demedi mi? Bunu aklın mantığın kabul ediyor mu? Nihat Özdemir'in "Şike cezası bu seferlik kalksın, siz feneri bitirmek mi istiyosunuz?" demesi mi yalan? Koyalım mı açıklamaları? Lugano'nun faullerinin videolarını koyalım mı? Başka hiçbir şey fail değil. Bunu sen de biliyorsun. O yüzden fail deme :) Eboue'nin hareketini savunmuyorum, ama sıradan ve gayet olabilecek bir hareket olarak görüyorum. Öyle çok abartılı bir şeyi yok. Burada hakeme itiraz etmesine laf edenler olmuş, onları geçtim zaten hakeme itirazla taraftar tahriği diye bir şey yok, hoş olmayan kısmı işte para atılıyo taç kullanmayacam hareketleri. Hoş olmayan ama sıradan bir olay. Ama özellikle şu dönemde bir fenerbahçe taraftarının kendi kulüp kapısının önünde dağ gibi çöp varken kalkıp "ehi ehi gs karakteristiği bu" diye gs'ye bu konuda laf atmaya çalışmasının ne kadar abes olduğunu gösterdim. Lugano dediğim açıklamayı yapmış olsun ya da yapmamış olsun bu kadar vaka arasında devede kulak, ne farkeder? Eboue'nin hareketinden bin kat çirkefini çirkinini her gs derbisinde volkan yapıyor. Kıçıyla top tutmalar abartılı uçmalar dalga geçmeler falan ne? Eboue'nin bir bozuk paradan kaçması bunun yanında ne? "Fenerbahçe duruşu"nu Emre Belözoğlu Volkan Demirel ve Aziz Yıldırım olarak lanse etmeyi gururla söyleyebiliyorsan, FB duruşu budur, volkandır emredir aziz başkandır diyorsan Eboue'ye GS duruşu de bakalım istersen. Ha bu arada, trollük yok demişsin de, senin burada "Eboue GS duruşu gösterdi" diye mesaj yapman tam olarak Eboue'nin o gün sahada yaptığıyla birebir aynı şey. Aynı amaçla aynı şekil bir davranış. Karşı takımı tahrik etmeye yönelik, gereksiz, aldatmacalı ve hoş olmayan bir hamle. Yoksa Eboue'yi bireysel olarak istediğin kadar eleştir. Umarım demek istediğimi daha güzel anlatmışımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Bu yalan ve uydurma haberleri yapanlar, yayanlar hiç utanmıyor mu çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Lube Ayar'ın Aziz Yıldırımla ilişkisi varmış haberini de buraya yazan çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 iyi ki o açıklama haberini koymuşum yaa. yazılan onlarca şey güme gidiyo, oraya odaklanıp bu yalan yaa diyip kalan onlarca çirkinliği yoksayabiliyosunuz hayat ne güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Ben senin yazdıklarını okumuyorum zaten, görselden gördüğüm için yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 yanlış gelmişsin o zaman, şu anda tartışma o konu üzerinden dönüyor. hoş, okusan da verecek cevabın yok o da ayrı da neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 BiTcH_oFBaT said: bal 2.00 da başlayan isyan BiTcH_oFBaT ya da Esh direk. ;p http://www.youtube.com/watch?v=59c9h8P91Ew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 aynen öyle sövdüm aydına ya. neden bize abi, git fenere at puşt neden bize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 ekrem dağ atarken iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar