Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 1.Hafta | Beşiktaş - Galatasaray

Llama

Öne çıkan mesajlar

benim dikkatimi bu sezon çekti, önceden de var mıydı öyle bi olay? olabilir tabii.

ama ne biliyim, erman kılıç olsun, sivastaki adam olsun falan, beklenmedik adamlar, ligde toplam zaten 3 tane 4 tane gol atıyolar ama hayatlarının golünü bjk'ya atıyolar her seferinde. yine öyle oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Yaw tamam, lugano öyle demedi, geriye saydığım onlarca madde varken hala fenerli birinin şu dönem "gs karakteri ehi ehi" demesi bayağı abes.

yanlış anlamayın, fener karaktersiz demiyorum, fener çirkef demiyorum.

lafım daha çok zegna gibi trollük yapanlara. E önce bi bak bakayım senin futbolcun sahada ve sahada neler yapıyo, başkanın şu anda nerede, yönetimin ne suçlarla suçlanıyo ve bunları kabul eder tavır sergiliyo, ondan sonra gel başka takım ufak tefek olaylarına baş kaldır dalga geç.

konu çok saptı lugano açıklamayı yaptı mı yapmadı mı ya döndü. orası detay. esas konu zegnanın sözleriydi.

ne trolu ya haha, ebouenin yaptıklarını savunuyorsan zaten birsey demiyorum sana rew, onun dısında koydugun haber de fail yazdıgın seylerde fail, ben yeni goruyorum bu yazılanları onceden gorsem uzun uzun cvp yazardım da fizban yazmıs zaten yazılacakları.

ne bekliyosun benden onu anlamadım, eboue cok haklı GS cok durust filan mı yazmamı istiyosun :)

ya iyice unal aysal kafasına burundunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

Rewendor said:

Yaw tamam, lugano öyle demedi, geriye saydığım onlarca madde varken hala fenerli birinin şu dönem "gs karakteri ehi ehi" demesi bayağı abes.

yanlış anlamayın, fener karaktersiz demiyorum, fener çirkef demiyorum.

lafım daha çok zegna gibi trollük yapanlara. E önce bi bak bakayım senin futbolcun sahada ve sahada neler yapıyo, başkanın şu anda nerede, yönetimin ne suçlarla suçlanıyo ve bunları kabul eder tavır sergiliyo, ondan sonra gel başka takım ufak tefek olaylarına baş kaldır dalga geç.

konu çok saptı lugano açıklamayı yaptı mı yapmadı mı ya döndü. orası detay. esas konu zegnanın sözleriydi.

ne trolu ya haha, ebouenin yaptıklarını savunuyorsan zaten birsey demiyorum sana rew, onun dısında koydugun haber de fail yazdıgın seylerde fail, ben yeni goruyorum bu yazılanları onceden gorsem uzun uzun cvp yazardım da fizban yazmıs zaten yazılacakları.

ne bekliyosun benden onu anlamadım, eboue cok haklı GS cok durust filan mı yazmamı istiyosun :)

ya iyice unal aysal kafasına burundunuz.

Zegnacım bi tek haber fail olabilir, (o da iddia olarak var, geçerliliğini bilmiyorum). Kalan her şey gerçek. Kalan ne fail mesela? Emre'nin yaptıkları mı? Teker teker boğaz sıkma fotoğrafını, boğaz keserim işareti videosunu, aykutun üzerine yürüme açıklamalarını ırkçı küfrünü çıkartıp koyayım mı istersen? Aziz yıldırımın ve yöneticilerin içeride olduğu mu yalan? Aziz Yıldırım'ın komik savunması mı yalan? Biz tarla sürmeyi kurban kesme anlamında kullanıyorduk demedi mi? Bunu aklın mantığın kabul ediyor mu? Nihat Özdemir'in "Şike cezası bu seferlik kalksın, siz feneri bitirmek mi istiyosunuz?" demesi mi yalan? Koyalım mı açıklamaları? Lugano'nun faullerinin videolarını koyalım mı? Başka hiçbir şey fail değil. Bunu sen de biliyorsun. O yüzden fail deme :)

Eboue'nin hareketini savunmuyorum, ama sıradan ve gayet olabilecek bir hareket olarak görüyorum. Öyle çok abartılı bir şeyi yok. Burada hakeme itiraz etmesine laf edenler olmuş, onları geçtim zaten hakeme itirazla taraftar tahriği diye bir şey yok, hoş olmayan kısmı işte para atılıyo taç kullanmayacam hareketleri. Hoş olmayan ama sıradan bir olay. Ama özellikle şu dönemde bir fenerbahçe taraftarının kendi kulüp kapısının önünde dağ gibi çöp varken kalkıp "ehi ehi gs karakteristiği bu" diye gs'ye bu konuda laf atmaya çalışmasının ne kadar abes olduğunu gösterdim. Lugano dediğim açıklamayı yapmış olsun ya da yapmamış olsun bu kadar vaka arasında devede kulak, ne farkeder? Eboue'nin hareketinden bin kat çirkefini çirkinini her gs derbisinde volkan yapıyor. Kıçıyla top tutmalar abartılı uçmalar dalga geçmeler falan ne? Eboue'nin bir bozuk paradan kaçması bunun yanında ne?

"Fenerbahçe duruşu"nu Emre Belözoğlu Volkan Demirel ve Aziz Yıldırım olarak lanse etmeyi gururla söyleyebiliyorsan, FB duruşu budur, volkandır emredir aziz başkandır diyorsan Eboue'ye GS duruşu de bakalım istersen.

Ha bu arada, trollük yok demişsin de, senin burada "Eboue GS duruşu gösterdi" diye mesaj yapman tam olarak Eboue'nin o gün sahada yaptığıyla birebir aynı şey. Aynı amaçla aynı şekil bir davranış. Karşı takımı tahrik etmeye yönelik, gereksiz, aldatmacalı ve hoş olmayan bir hamle. Yoksa Eboue'yi bireysel olarak istediğin kadar eleştir.

Umarım demek istediğimi daha güzel anlatmışımdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...