Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 1.Hafta | Beşiktaş - Galatasaray

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Taraftarın çıldırıp sahada futbolcu dövmeye kalkmasının mazereti yok arkadaş. Boşa yok hakem şöyleydi böyleydi demeyin. Bi kerede suçu bi kendinizde arayın.

Siz burda fi tarihinde GS formasıyla foto çeken hakemden dellendi millet diyorsunuz. Ortada Fener formasyıyla foto çektiren bir Federasyon başkanı vardı, şimdide beşiktaşın eski başkanı olan bir federasyon başkanı var. Napak biz GS li olarak gidip sahada adam mı dövelim?

Hala taraftar patladı filan. Patlıyorsanızda gidin kendi başkanınıza takımınıza patlayın. Suçlular onlar çünkü.
Mesaj tarihi:
ben hakem eleştirilmesine laf etmiyorum zaten

ama hakemin ilk kararından itibaren eyyamcı hakem demeye başlamıştı taraftar

azıcık takımı destekleseler galibiyet bile alabilirlerdi.çok boş işler yani
Mesaj tarihi:
Red said:

abi maç içinde hatalı faul taç korner her maç oluyor

bu olaylarada bitek beşiktaşlılar çok takılıyor bence

valla bende genelde öyle şeylere takılmıyorum ama 4. hakemin kararıyla epey bi gecikmeyle taç verince ipler koptu ya :D hakem baya kontrolü kaybetti sonlara doğru zaten.
Mesaj tarihi:
e normaldir abi.sahaya giren adamın gözleri görmediniz mi

uçmuş adamlar

tribünleri gösteriyordu kameralar.adamlar inip katliam yapıcak gibilerdi.acaip kafalar

bana göre bu skorun tek sorumlusu fernandes ve beşiktaş taraftarı

taraftar resmen maçın içine etti.hem hakemi hem kendi takımlarını bozdular
Mesaj tarihi:
haftalardır maç kazanamayan,
kupadan 2nci lig takımına elenen,
borç batağı içinde olan,
tayfur gibi kabileyetsiz iki cümleyi bir araya getiremeyen birine teslim edilmiş , umudumu yitirmiş bir takımın taraftarı,

siz ne kadar dalga geçsenizde yada anlamasınızda beşiktaş taraftarı özellikle kapalı, çok başka bağlıdır beşiktaşa, adamların hayatlarında ki en önemli şey beşiktaştır, bu size saçma mantıksız yada gerizekalıca gelebilir, fenerde gsda da vardır bu tip adamlar , ama beşiktaşta daha fazladır, ben 35 yaşındayım 20 yıldır gidiyorum maçlara , bu adamların beşiktaş kavramının ne derece uçuk boyutlarda olduğunu biliyorum, bu yüzden bugun o statta yaşananlara şaşırmadım.

tekrar tekrar söylüyorum yapılanlar doğru değil, cezada alınacak, alınsında, ama ben o adamları anlıyabiliyorum, dediğim gibi tamamen iflas etmiş bir taraftar vardı bugün orada.
Mesaj tarihi:
ya işte 2007 gs si olayı yaşandı.bu maç fenerle olsa yenilseler yine olcaktı bence.hatta hakem 0 hata yapsa yine yenilseler yine olcaktı olay

laf ettiğimiz kitle burda patiickteki bilinçli kitleler :)

onlar demesin hakem vs dyie

misal tayfur daha mantıklı konuşabilirdi.o da hemen hakeme yüklendi

bi de fernandese laf soktu
Mesaj tarihi:
doğru yani bu ofsayt yada başka bir hakem olsaydıda en ufak bir kıvılcımda yine bunlar yaşanacaktı, çok dolmuş sinirleri yıpranmış bir kitle vardı, bunun suçlusuda sahadaki kabiliyetsiz futbolcular ve yönetimdir.

tayfur 2 cümleyi bir araya getiremiyorki adam tabiki hakem diyecek taktikten teknikten anladığı yok, bari diğer maçlarıda kaybetsekte bundan , ve hala oynattığı holosko, veli, hilbert,ekrem vb, sadece koşan futbol özürlü adamlardan kurtuluruz.

ya holosko ve velinin pozisyonlardan sonraki ,suratlarındaki gerizekalı ifadesini gören tek benmiyim merak ediyorum,
Mesaj tarihi:
Zegna said:

bi mac nasıl katledilir, bi takım nası oyundan dusurulur bundan iyi mac ornegi olamaz.

ozellikle ikinci yarı her topunumu keser besiktasın bir hakem yahu, her pozisyonmu faul olur, her pozisyonda mı oyun durur heh.

galarasyon is basında diyecem, dememe gerek yok herifin gs formalı resimleri sagda solda dolanıyor.

ZAAAAAAAA. Ağlamayalım please. Tek tek nerede yazarsan hata yapmış görelim. Böyle ince ince kıydılar edebiyatı yakışmıyor. Fauller fauldu. Ofsaytlar ofsayttı. Kartsa bizde kart gördük. Neymiş oyundan düşürülürmüş lol.
Zamanında bana bu tarz bir cevabın vardı, bu tarz yazasım geldi...QQ Moar...
Mesaj tarihi:
yalnız ciddi ciddi sosyal medyada o maymun taklidi yapan herifin resmi paylaşılıp beşiktaş ırkçıdır diyen embesiller var.

yani hiçmi zeka yok bu adamlarda,
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Zegna said:

bi mac nasıl katledilir, bi takım nası oyundan dusurulur bundan iyi mac ornegi olamaz.

ozellikle ikinci yarı her topunumu keser besiktasın bir hakem yahu, her pozisyonmu faul olur, her pozisyonda mı oyun durur heh.

galarasyon is basında diyecem, dememe gerek yok herifin gs formalı resimleri sagda solda dolanıyor.

ZAAAAAAAA. Ağlamayalım please. Tek tek nerede yazarsan hata yapmış görelim. Böyle ince ince kıydılar edebiyatı yakışmıyor. Fauller fauldu. Ofsaytlar ofsayttı. Kartsa bizde kart gördük. Neymiş oyundan düşürülürmüş lol.
Zamanında bana bu tarz bir cevabın vardı, bu tarz yazasım geldi...QQ Moar...

sakin ol sampiyon LOL

ps: sasırmamak lazım unal aysal gencligi
Mesaj tarihi:
tinu said:

yalnız ciddi ciddi sosyal medyada o maymun taklidi yapan herifin resmi paylaşılıp beşiktaş ırkçıdır diyen embesiller var.

yani hiçmi zeka yok bu adamlarda,

beyinsiz oldukları için paylaşıyorlar zaten onu, o amaç ile

konuşmak bile yersiz
Mesaj tarihi:
Aziz yildirim, ali koc ve nihat ozdemir gencliginden unal reyize laf gelmesi cok komik olmus sdf

Bide hala hakem mi tartisiyorsunuz ya, ligin ilk ve tek yetersiz hakemi degil ki kendisi. Dun besiktasin hakkini besiktas yedi daha cok, adam gibi sutu yok kaleye.

Sonra, burda cizgi cekerek bile ofsayt mi degil mi kolayina anlayamadik, yan hakemin o an onu anlamasini bekleyen adam art niyetlidir biraz. Futbolda bazi zor pozisyonlar var boyle, olabiliyor yani. Tamam biraz kizilir da, cok da hatali bi karar degil pozisyonun zorluguna bakinca.
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

sırf kolunu gördüm demesi bitirmiş durumu. kendi açık açık söylüyor ahahah ofsayt olmasa adamı göremezsin zaten canım benim.

neyse zaten umudumuz yoktu da böyle olmayaydı iyiydi.

ayaga bakılmıyomuydu

vucut onde ayak arkada olamaz mı ki?

bide noldu şimdi, ofsayt galatasaraya verilince beşiktaş ligde kazandığı maçları kayıpmı etti nedir? şampiyon falan mı olcaktı yoksa ne değişti?
ayrıca sizin eski başkanınız federasyon başkanı olmadımı ne galasaraasyonu?

unutmayın ki bu playofflar olmasa gs şampiyondu, size ikinci şans tanıyan adamlar neden maçınızı katletsin?
hakem hatasıdır 1-2 pozisyondur. Bunlar dışında bjk barcelona gibi oynadıda bütün golleri sayılmadı mı nedir
  • Yeni Oluştur...