GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 havel i kestimde düşmedi zırhı ya. set anor londo daymış illusary wall un olduğu bir yerde artık oraya gidince alırım. ya bide Expansion görevleri ana hikayeye bağlı mı? yani artorias of the abyss e istediğim zaman geçebilir miyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Düşmemesi imkansız değil mi acaba ki mi sanırım kesin mi bilemedim mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 dsşlfksdklfj ne bileyim ben öyle bir dedin ki dedim acaba drop mu oluyor sldfks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bugun aklima gelen birseyi sormak istiyorum. simdi ben daha oyunu bile bitirmedim yeni basladi, level 70 im de ilerde mesela level 700 falan olunca pvp de adam bulmak zorlasiyormu onu gore en mantikli level araliginda birakiyim karakterimyoksa emekler bosa gitsin istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 evet imkansıza yakın olur öyle lvl kasarsan (zaten imkansız uzun sürer o kadar kasmak) artı eksi 10+15% aralığında olman lazım hostun coop veya invade yapabilmek için yanılmıyorsam darkmoon ve darkwraithler istisna bu konuda commnity yi takip etmeni öneririm. genelde her zoneun kendine ait bir lvl aralığı oluyor. ben oynarken mesela esas pvp mekanı kiln de 120 idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 oha ben level 90 küsür mü ne oldum lan. sıkıntı bak bu şimdi. daha online yapmadım beceremedim invade olayını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Hala 120. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 boss fight : hmm böyle yapmak lazımmış, tekrar koş zıpla koş zıpla yana zıpla saat 10:30 yönüne zıpla tekrar koş koşşş geriye hopla hoplaaa zıplaaa..... darksoouls: BULLSHIST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 http://media.giantbomb.com/uploads/16/163111/2371182-1349165123096.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 http://ragecomics.com/-img/4ead953da83a9764db000073.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Şu yukardakini shoplardan birinde yaşadım ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 hellkite ın kuyruğu kestim kılıcı aldım blighttown ı bitirmiştim ama arkadan girdiğimden depths e gidip large emberi aldım birde o dandik dragon u öldürdüm. onun da kuyruğu kestim silahı aldım. gittim large ember i verdim tekrar anal londo ya gittim. yine tipin biri geldi ben gargoyle la kapışırken sırtımdan kılıcı soktu. ama ölmedim +9 zweihander ı çıkarttım kafasını ezdim... sonra da gargoyle geri geldi. GG. hooop taa undead burg a (galiba orasıydı o smith in olduğu yer) ... niye çünkü hala bonefire bulamadım. of ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 anal rondonun ilk bonfireını nasıl kaçırdın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 asansöre gittim ben gargoyle ın oraya çıktı anasını satıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 abi Anal Rondo'da ki 2. değil 3. bonfire öncesindeki allahın belası 2 dragonbone archer oyunun net en zor ve en aptal yeri. Kanser oldum yani, zaten dex buildım, two handedla takılıyorum bir de. Direk bala geçersem geçiyorum orayı her seferinde. Shieldfag olsam moonwalk yaparım da işte fucking souls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 gece gece küfür ettim siz hatırlatınca şerefsiz archer ya off urspu chucugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Hayır sen yukarı cıkınca diger yavşak piç ursbu kıçından gömmese neyse. tam bir kanser anı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Anal Rondo ne lan? Ahahah Oww baby, şu bisküviyi koyacaktım ama bu daha güzel uydu: Buyrun, zenci basketbolcu Rajon Rondo: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4py3sSxoQ1rt2w46o1_500.png PastorOfMuppets said: abi Anal Rondo'da ki 2. değil 3. bonfire öncesindeki allahın belası 2 dragonbone archer oyunun net en zor ve en aptal yeri. Kanser oldum yani, zaten dex buildım, two handedla takılıyorum bir de. Direk bala geçersem geçiyorum orayı her seferinde. Shieldfag olsam moonwalk yaparım da işte fucking souls. HAHAHAHAHAHAHA http://i.imgur.com/crrnX.gif tıklayın gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Portu tost makinasıyla yapmışlar yalnız. i5 ati 5650 ile fps sorunum var bariz. Araştırdım alienware'li adamlar aynı sorunları yaşıyor. Dsfix falan kurdum, nexus'taki fps boostları kurdum, hala aynı. Varmı çözümü ? edit: dsfix sürümünü düşürdüm 1.9'a (2.0 crash veriyordu) ordan fps unlock yaparak yol katettim. az daha kurcalayım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 PastorOfMuppets said: abi Anal Rondo'da ki 2. değil 3. bonfire öncesindeki allahın belası 2 dragonbone archer oyunun net en zor ve en aptal yeri. Kanser oldum yani, zaten dex buildım, two handedla takılıyorum bir de. Direk bala geçersem geçiyorum orayı her seferinde. Shieldfag olsam moonwalk yaparım da işte fucking souls. Aynen ya burası tam bir sinir krizi şeklindeydi 9 humanity kaybetmiştim bu mallar yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Kaede said: PastorOfMuppets said: abi Anal Rondo'da ki 2. değil 3. bonfire öncesindeki allahın belası 2 dragonbone archer oyunun net en zor ve en aptal yeri. Kanser oldum yani, zaten dex buildım, two handedla takılıyorum bir de. Direk bala geçersem geçiyorum orayı her seferinde. Shieldfag olsam moonwalk yaparım da işte fucking souls. HAHAHAHAHAHAHA http://i.imgur.com/crrnX.gif tıklayın gif YA AHAHAHAHAHAHAH HAYVAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Knockback mi var o okta? Arrow to the knee olmuş baya. Bide capt. obvious selam söylüyor, o adamın kalkanı okla mı dolmuş diye sordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 O archer lari ben tek seferde gectim rahat, onun disindaki yerleri 4. seferde hep .net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Kiristil siild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar