Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Save işini konsollarda kotaramadıklarından checkpoint sistemi var. Oyun çok zor ayağına yediriyorlar :) edit: tabi oyun kötü bir oyun çıkarsa CHECKPOINT SİSTEMİ REZALET falan diyoruz tam aksine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 checkpoint marioda da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Abi hi/v/emind beğenmiş oyunu, beğenen oynar, beğenmeyen sanırım bir kısım oyundan anlamamakla suçlanır ve hayatına devam eder (ya da etmez, çok alıngansa, kendi bileceği iş), her halükarda hayat devam eder. End of rine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 *cok oyle abartıldıgı kadar matematıgı yok oyunun.Ama atmosfer cok ıyı.gerçi az önce sinirden makinanın fişini çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 peki, tek soru ve son soru: PC'de gamepadsiz oynanır mı? klavye+mouse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Oynanır, lakin her zaman değil, kesinlike bazen sadece klavyeyle oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 nasıl ya. oyunu oynarken arada gamepade geçip arada klavye mouse mu takılıyosun, sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Ahah gamepad'i benim beynim touchpad algılamış. Gamepad varsa oynarsın gamepadle hocam, da ben seviyorum mouse'u. Best shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 gamepad var da hiç öyle pc'ye gamepad takıp rpg oynayacak adam değilim ben yani. anca futbol ki onu da oynamam. klavye mouse gogo. eğer oluyor diyorsan indiriyorum. merak ettirdiniz zorla lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Adam gibi al oyunu, pvp'si aşırı tatlı. Çünkü direkt oyununa müdahale ediyorsun yada ediliyorsun. MEVZU yani direkt. Go back to your bonfire and leave your humanity on the ground. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 aquila said: dark soulsda ilk defada olmuyosa oyun siliniyo mu? yok böyle otomatiğe bağlamış mmo raider gibi trash temizleye temizleye bütün harita boyunca koşuyorsun tekrar. bir arkadaşın tabiriyle otizm simülatörü durumu. oppan kore mmo styla. Xenocide said: peki, tek soru ve son soru: PC'de gamepadsiz oynanır mı? klavye+mouse. almadan önce dene. borderline çünkü oynanabilirliği. pc oyunu gibi bir tepki verme bekleme ama karakterden. animasyon süresi hesabını düzgün yapsan bile kafandaki taktiği ekrana dökmek için boğuşuyorsun oyunla. Red said: abi combat için nasıl yok sağa kaçıyosun bitiyor sola kaçıyorsun bitiyor diyebiliyorsunuz anlamıyorum. sonuçta bossu 1 veya 2 defa blocklayabiliyorsun genelde stamina yüzünden.bu sefer geri hamle yapma şansın olmuyor.yaparsan bu sefer boss yakalarsa blocklayamadığından gg. oyunun olayı zaten dikkatli bir şekilde kaçmak savunmak.arkana yaslanıp blocka basılıp tutup sol click spam yapamıyorsun.öyle yapıldıgı zaman goty goty diye skyrim fanboyu oluyorlar zaten ahah.dragonların yarısında f5 le save edip devam etmek olmadıgı için sevilmiyor dark souls. ayrıca oyunun keyiflerinden biri de armor bulmak ve silah craft etmek.kaldırıp vuramadıgın great sword ve heavy armorla oynayıp atlayıp zıplayın (yazar burada roll yapın demek istemiş diğer underline'larda olduğu gibi, oyunun %80'i bakayım ahah ayrıca ne kadar iyi armor ve silahın olursa olsun en dadik moba bile ölebiliyorsun dikkat etmezsen.oyunun zorlugu kontroller falan değil yani. en dandik moba ölmenin nedeni kontroller zaten, yoksa yanlış taktik filan değil. olayı çözdükten çok sonra bile kontroller hassas ve iyi kalibre edilmiş olmadığı için öyle klasik pc oyunlarındaki net hakimiyet yok karakter üzerinde. gamepad de öyle, klavye de öyle. klavye kontrolü zaten bildiğin sadece keymapping değiştirilmiş hali. yazık yani, sevmeyi çok istediğim bir oyundu aslında. art ve atmosfer çok iyi mesela. gameplay oyunun en zayıf kısmı. batılılar monster hunter neyim oynamadığından işte böyle orantısız bir ilgi gördü oyun daha tanıdık bir kılıkta benzeri gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Xenocide said: gamepad var da hiç öyle pc'ye gamepad takıp rpg oynayacak adam değilim ben yani. anca futbol ki onu da oynamam. klavye mouse gogo. eğer oluyor diyorsan indiriyorum. merak ettirdiniz zorla lol. k+m vs controller arasındaki esas fark şu k+m da çok daha precise oynıyabilirsin. kitlenme kullanmadan oynıyacaksan (ki bazı yerlerde bütük avantaj, bazı yerlerde gereksiz hamallık) k+m > gamepad zaten oyunun büyük bir kısmını kilitlenerek oynıyacaksan (ki çoğunlukla çok daha rahat bu) controllerın touch sensitive olması sayesinde hareketler çok daha kolay 6 tuşu 1 kol ve 1 tuşa indirdiğin için controllerla sana kalmış yani hangisini seçersen seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 unofficial patch var klavye mouse için bildigin warcraft esnekliğinde oyun oynuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ne öldüm olm blighttown a giderken. humanity ile insan insan gezeyim dedim tipin biri ben onla bunla savaşırken (ki baya iyi gidiyordum) geldi kılıcı soktu sırtımdan göğsüme... lanet olsun içimdeki insan sevgisine... lol çok pis öldüm soullarda gitti geberesice yüzünden. ya birde coop yok muydu bunda yahu... beni mi yanlış hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 bck said: unofficial patch var klavye mouse için bildigin warcraft esnekliğinde oyun oynuyosun. hangi patch o? HD patchi harici başka patch'ler var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 var tabi http://pages.cs.wisc.edu/~petska/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 dsfix: http://darksouls.nexusmods.com/mods/19/ mousefix: http://darksouls.nexusmods.com/mods/28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 şu covenantlardan darkwraith covenant vaya iyi gözüktü gözüme de emin olamadım. önerisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 pc versiyonunda kesik filan var mi, yoksa tamamen ayni mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Sam said: aquila said: dark soulsda ilk defada olmuyosa oyun siliniyo mu? yok böyle otomatiğe bağlamış mmo raider gibi trash temizleye temizleye bütün harita boyunca koşuyorsun tekrar. bir arkadaşın tabiriyle otizm simülatörü durumu. oppan kore mmo styla. Xenocide said: peki, tek soru ve son soru: PC'de gamepadsiz oynanır mı? klavye+mouse. almadan önce dene. borderline çünkü oynanabilirliği. pc oyunu gibi bir tepki verme bekleme ama karakterden. animasyon süresi hesabını düzgün yapsan bile kafandaki taktiği ekrana dökmek için boğuşuyorsun oyunla. Red said: abi combat için nasıl yok sağa kaçıyosun bitiyor sola kaçıyorsun bitiyor diyebiliyorsunuz anlamıyorum. sonuçta bossu 1 veya 2 defa blocklayabiliyorsun genelde stamina yüzünden.bu sefer geri hamle yapma şansın olmuyor.yaparsan bu sefer boss yakalarsa blocklayamadığından gg. oyunun olayı zaten dikkatli bir şekilde kaçmak savunmak.arkana yaslanıp blocka basılıp tutup sol click spam yapamıyorsun.öyle yapıldıgı zaman goty goty diye skyrim fanboyu oluyorlar zaten ahah.dragonların yarısında f5 le save edip devam etmek olmadıgı için sevilmiyor dark souls. ayrıca oyunun keyiflerinden biri de armor bulmak ve silah craft etmek.kaldırıp vuramadıgın great sword ve heavy armorla oynayıp atlayıp zıplayın (yazar burada roll yapın demek istemiş diğer underline'larda olduğu gibi, oyunun %80'i bakayım ahah ayrıca ne kadar iyi armor ve silahın olursa olsun en dadik moba bile ölebiliyorsun dikkat etmezsen.oyunun zorlugu kontroller falan değil yani. en dandik moba ölmenin nedeni kontroller zaten, yoksa yanlış taktik filan değil. olayı çözdükten çok sonra bile kontroller hassas ve iyi kalibre edilmiş olmadığı için öyle klasik pc oyunlarındaki net hakimiyet yok karakter üzerinde. gamepad de öyle, klavye de öyle. klavye kontrolü zaten bildiğin sadece keymapping değiştirilmiş hali. yazık yani, sevmeyi çok istediğim bir oyundu aslında. art ve atmosfer çok iyi mesela. gameplay oyunun en zayıf kısmı. batılılar monster hunter neyim oynamadığından işte böyle orantısız bir ilgi gördü oyun daha tanıdık bir kılıkta benzeri gelince. http://i.imgur.com/yuQjW.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ben PC de controller la oynuyorum inanılmaz zevk alıyorum. çözemiyorum sizi ama zevk meselesi heralde. almışım elite knight armorumu da zweihander ı da çektim oh oh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ooo sam begenmemis, demek ki iyi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 knox said: ayni yalanci Dark Souls™: Prepare to Die™ Edition will include an untold chapter in the world of Lordran. Sent back to the past, player will discover the story when Knight Artorias still lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 aquila said: ooo sam begenmemis, demek ki iyi oyun. Üstüne baya SWAG MONEY gezebiliyorsun abi. EN İYİ gear diye birşey yok, tarzına göre her gear kullanılabilir. Kombinasyonlarla ucu kaçıyor hatta. SWAGGIN' http://i.imgur.com/dzmm9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar