Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 klavyeyle zorluk bi 100x oluyo zaten easyde bile gamepadin en zorundan daha zor olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 amma şikayet ettiniz yahu en iyisi fakir edition edineyim bir tane kendi gözlerimle göriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 ya alışınca bi zorluk yok ilk iki boss ogre mı ney bide red drake den sonra zorlayan boss olmadı. bi ekre ölüyosun süpriz bişiyapıyo ikincide kesiyosun. ilerde zorlaşır oyun umarım yoksa bildiğin god of war dan hallice bu oyun. yok yani artık soul felan da vermiyorum arada repair fazlalı kvarsa armor reinforce yada gidip titnite satın al felan. dümdüz oyun -> yürü, adamın etrafında dön, backstab at, tekrarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 ediyle büdüye geldin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 yok blighttowna girdim ara verdim geldim devam edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 oraya kadar bell gargoyles dışında bir bossa takılsaydın bırak oynama derdim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 daha oyun başlamamış ki abi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 crystal shield nerflemişlerdi di mi, hayatımın itemi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 abi tam tersine demons souls dan sonra oyun bana acaip kolay geldi. ulan bütün bosslara falan aynı taktik 20 endur verdim baştan herşeyi blockla arkaya geç 1 kere vur blockla vur bildiğin easy mode acaip. demons soulsda blocklayacam diye beklersen tower knightın tower shieldı kafaya yiyince allahın şaşıyodu her bossun olayı farklıydı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 onu diyorum ya. adamın etrafında dön dön vur. oyun başında ne o salak gibi block parry kasmalar, dön dön backstab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 tamam rakstediyle bibapa gelin görüşürüz tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 blighttown zormuş evet. sağa sola zıplıcam diye paso saçma sapan yerlere çarpıp suya düşüyosn :/ snaırım bu zorluk pcye özel :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 blight town a valley of drakesten girmeni öneririm, 2 dakkada fire a gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 bu nasıl kamera hızı oha sıfıra indirdim ama o bile felaket hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 birileri isyana başlamış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 amma ağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 dlc gelsin ps3de oynarım bu ne fefese bu sefer master keyle başlayıp oyunu kırdım ya. bekle beni valley of the drakes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Kaede said: bu nasıl kamera hızı oha sıfıra indirdim ama o bile felaket hızlı abi senin controllerda bi sıkıntı olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 lol http://images.4chan.org/v/src/1347138749092.png lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 mouse/keyboard cidden o kadar kötü mü? nasıl becermişler? demon's kontrolleri yüzünden çıldırtmıştı diye bunu denerim diyordum ama hiç uğraşmayayım o kadar kötüyse. çözünürlüğe bişi demiyorum zaten, yorumsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 demon pc ye çıktı mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 yok ps3 için almıştım da controller ile boğuştum yaratıklardan çok, vur-kaç için çok hantal kalıyordu. dark souls klavye ile rahat oynanır demiştim ama herkes yorumlarda ateş püskürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Sam said: yok ps3 için almıştım da Sam said: ps3 için Sam said: ps3 Ve bu adamın bilgisayar oyunları modülatörü olduğu bir forumumuz var. Başımıza taş yağsa yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/155/753/RpEUp.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 milenyumun en iyi copy pastasına hazır olun http://i.imgur.com/aZLoD.jpg In the Age of Shit, the games were pricy, shrouded by DLC. An industry of bad ports, dead franchises, and Electronic Arts. But then there was good vidya. And with good vidya, came disparity. RPGs and Shooters. RTS and Fighters. And of course, Hardcore and Casual. Then, from the dark they came, and found the fabled fun within the games. John Carmack, the first of the devs. Chris Avellone, and his team of great writers Gabe, Lord of Steam and his faithful drones And indie developers, so easily forgotten. With the strength of fun, they challenged EA. Gabe's mighty sales peeled apart their market share, Obsidian weaved great narratives, Carmack unleashed a wave of technological advancement And Bioware the Talentless betrayed his own. And EA was no more. Thus began the Age of Vidya. But soon, the fun will fade, and only shit will remain. Even now, there are few gems, and man sees not good entertainment, but endless crap. And among them are seen, carriers of the accursed Gamertag... http://soundcloud.com/suarga/ageofbackgroundmusic http://www.youtube.com/watch?v=ylFzJ3wRgHw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar