Katibim Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Myshkin said: Katibim said: Ve kimse varlığını inkar edemez ve varoluşunu değiştiremezz bunu da unutmayın Yahu önceki sayfalarda da yazdım. Hadi insanlarda eşcinselliğin nedeni dış çevredir, şudur budur diyelim. Hayvanlardakine yorumun nedir? Onlar da çeşitli kaygılarla mı eşcinsel olmuş? Hemcinsle cinsel aktivite bir yana karşı cinsle cinsel aktiviteye girmeyi reddeden hayvanlar var bu dünyada. Bu Allah bizi böyle yaratmış, yaradılışını inkar etmeyeceksin ayaklarını geçeceksin. kusura bakma ben hayvanların cinsel yaşamı ile ilgilenmiyorum yaratan seni hayvanlardan ayırmak için kullanasın diye akıl vermiş kendisini inkar edesin diye değil ;)
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Umarım eşcinsel bir çocuğun olmaz. Sen bu kafayla onu da öldürmeye falan kalkarsın...
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Katibim said: kusura bakma ben hayvanların cinsel yaşamı ile ilgilenmiyorum yaratan seni hayvanlardan ayırmak için kullanasın diye akıl vermiş kendisini inkar edesin diye değil ;) Sen başka insanların cinsel yaşamıyla da ilgilenme bence, kendi işine bak ;)
Ren Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 arkadaşlar allah beyin vermiş neden hayvanlardan ayrı düşünüp üremeyi bırakmıyorsunuz? :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 vaperon said: Umarım eşcinsel bir çocuğun olmaz. Sen bu kafayla onu da öldürmeye falan kalkarsın... Ben temiz kovarım evden öyle çocuk olmaz olsun O_o
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 ahhahaha trollcüler iş başında bırak allasen arkadaşlar neler konuştuğumu gayet iyi anlıyorsunuz ama işi trolle vurup cool görünmeye çalışıyorsunuz bırakın allasen ya hiçbirinizin başına inşallah eşcinsel bir çocuk gelmez Ha ben böyle düşünerek ortaçağ terk isem sizler bu kafayla internet çağında olun benim için farketmez.... Şunu üstüne basa basa söylüyorum arkadaşlar eşcinsellik bir hastalıktır... Kişi asla ve asla doğuştan eşcinselim diyemez... sorun düzelirse toplumun refahınadır değilse zaten toplum onları mutlaka eleyecektir.. Benim zihniyetimi sorgulayan zihniyetin ,2 travestinin bursa çocuğuyum ben heryerde s.... lafını hatırlatırım.... Ha bu adamlar doğuştan böyle yaratılmış allah onları bu iş için yaratmış.....
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 vaperon said: Umarım eşcinsel bir çocuğun olmaz. Sen bu kafayla onu da öldürmeye falan kalkarsın... endişe etme ben hallederim
Ren Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 eşcinseller kötü insanlar hep ıyyy mesela biseksüel freddie mercury var.. adamın bir soykırım yapmadığı kaldı. düşman başına.
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Kolsuz bacaksız iki kafalı üç memeli yaratıyorda eşcinselmi yaratmazmış?
Marty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Katibim said: Myshkin said: Katibim said: Ve kimse varlığını inkar edemez ve varoluşunu değiştiremezz bunu da unutmayın Yahu önceki sayfalarda da yazdım. Hadi insanlarda eşcinselliğin nedeni dış çevredir, şudur budur diyelim. Hayvanlardakine yorumun nedir? Onlar da çeşitli kaygılarla mı eşcinsel olmuş? Hemcinsle cinsel aktivite bir yana karşı cinsle cinsel aktiviteye girmeyi reddeden hayvanlar var bu dünyada. Bu Allah bizi böyle yaratmış, yaradılışını inkar etmeyeceksin ayaklarını geçeceksin. kusura bakma ben hayvanların cinsel yaşamı ile ilgilenmiyorum yaratan seni hayvanlardan ayırmak için kullanasın diye akıl vermiş kendisini inkar edesin diye değil ;) sen de kullansana arada. baya guzel oluyo. mesela aklini kullanip diger insanlari olduklari gibi kabul edebiliyosun. insanlarin cinsel tercihlerine hastalik diyenlere guluyosun falan. cok guzel. smileyi unutmusum ;)
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 hayat bir meyve tabağıysa şeftali istiyorum
throine Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 kiviler benim! yok lan bu 90'larda kalmıştı
copry Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 İşte kimisi de muz istiyor , kimisi meyve sevmem diyor , kimisi de hepsini hepsini istiyor. Bu kadar normal.
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Lol eşcinsellik ilk insandan beri hatta hayvanlarda bile var. Sonuçta hiçbirimiz kendi seçiminizle belli bir yaşa gelince ben kızlardan hoşlanıyım en iyisi demedik. Bu bir tercih meselesinden çok biyolojik bir olay. İmam Hatip'e selamlar...
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Katibim said: vaperon said: Umarım eşcinsel bir çocuğun olmaz. Sen bu kafayla onu da öldürmeye falan kalkarsın... endişe etme ben hallederim hallederim derken asdfag
samaella Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Adem ve havva beyazsa, zenciler ve cekik gozluler nereden gelmistir :o Psikolojik geliyordu bana ama karsidakinin ne hissettigini anlayamadan birsey demek te yanlis. Lezleri severim ama
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 escinsellik babadan ogula geciyomus diye yalan bi arastirma cikarsak ortaya, neler doner acaba lan asdf.
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Yok mu hiç gay burda ?
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Marty said: burasi paticik Kedilerde de oluyormuş
Öne çıkan mesajlar