Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 8gb ram mi (= diablo için (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Benim sistem önceki sayfada yazıyor. 4gb 800mhz DDR2 ile ben 90fps altını görmüyorm napcak 8gb rami :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 sadece oyun için demedim ki genel anlamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 diğer oyunlarda yapmamakla beraber bu oyunda vsync açık değilse tearing oluyor. sebep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Monitor kaldirmiyor demek iste.. Monitorun gosterebilecegi fpsden daha fazla fps uretiyor pcin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 vsync acık değil =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 i5 2.4ghz 5gb ram geforce gt 540m var ne olur sizce? hangi ayarda adam gibi fps alırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 E tamam iste off durumdayken yapiyormus anladigim. Uncheck durumda yani? ? Yanlismi anladim yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Bu max fps'ler ne işe yarıyor? Fix 60 fps alıyorum ama bazı durumlarda micro struttering yapıyor. Gtx 680 8 gb @ 1600 2700k @ 3900 ve de SSD var. Buna rağmen böyle olması max fps'lerden kaynaklanıyor sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Kanuni said: Monitor kaldirmiyor demek iste.. Monitorun gosterebilecegi fpsden daha fazla fps uretiyor pcin. Dediğin olayı biliyorumda diğer oyunlarda böyle bir soruna rastlamadım. Bitek bunda yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Şayet fix bir değer alınıyor ise Vsync aktif demektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Vysnc'i aktif, kapasam tear etmeyecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 @Sorieno: Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum, en kalabalık alanlarda 60 fps fix, VSYNC açık. Ama arada takılmalar oluyor. Benim yorumum network ile ilgili oldukları çünkü rubberbanding'de yaşıyorum ben bazen. Sunucu ile haberleşme yapmaya çalışıyor, yapamayınca saçmalıyor, biz oyun takıldı gibi hissediyoruz. Benim network wireless olduğu için sık sık hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 xlaidehlevar said: wow dan tecrübeliyim mac os da oyna oyunu. bide 8gb ram yap sen onu ayıp mac os da calisiyor da betasini oynadim mac osda 25-40 fps araligindaydi betada simdi windows 7 bootcampte 50-60 arasi fps aliyorum daha yuksek yani. zaten herkes de internette youtube video yorumlarinda vs win7 bootcamp daha iyi performans sagliyor vs diyor hem bu oyun icin hem genel olarak mac os a gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 i5 8 gb ram nvidia gt 520m laptop fps yerlerde sürünüyor. hele ki 2-3 kişilik partyler de quest yaparken adım bile atamıyorum. sistem bu kadar kötü mü yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Çok ilginç nasıl sistemleriniz var ya. Benim PC 6 yıllık birtek ekran kartı yeni (570GTX) su gibi akıyor oyun. Bence laptoplar ile ilgili bir sıkıntı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Fps sorunu sebebi ile benim de epey başım ağrıdı. Sonunda çözdüm. Şunları sırası ile yapmak sorunu muhtemelen çözecektir. Çözünürlüğü düşürdükçe fps iyileşiyor ise sorun ekran kartının driverlarındandır, en son driverları güncelleyin. Mevcut driveri uninstall ettikten sonra driver sweeper ya da atiman( amd için) kullanmanızı öneririm. Daha sonra yeni sürücünüzü yükleyin. Çözünürlüğü düşürdükçe fps değişmiyor ise sorun işlemcidir. İşlemci aşırı ısınıyor olabilir , termal macun vs işlemleri. ( çok düşük ihtimal) Arkadaki programları kapatın, tercihen msconfigden. (Anti virüs dahil) Diabloyu yukledikten sonra yuklediğiniz diske defrag atın. Özellikle notebook kullanıyor iseniz, power seçeneklerinden high performance seçili olduğuna emin olun. Eğer sorun işlemci ise ve hala sorununuz çözülmedi ise oyun açık iken task manageri çalıştırın, proseslerden diablo3.exe nin affinity değerleri ile oynayın, öncelikle 2 çekirdek deneyin, değişme olmaz ise sadece core 0'ı işaretleyin, fpsniz düzelir ise sorununuz bu sefer ses lagı olacaktır, sesi de kapatıp oynayabilirsiniz. Konu ile battle net tech support forumunda ağlayan çok kişi var, sorunlar halen çözülmüş değil, muhtemelen ilk yama ile fps sorunu düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Merak ettiğim benimde sistem 3 yıllık 8800GT var ekran kartı olarak gayet memnunum FPSden ama multiplayer denemedim belki ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 abi bende de 8800gt var ve 4 kişilik multilerde 1920x1080de takılma olduğu görmedim. gölge falan açamıyorum ama, sebebi ise oyun kaynaklı olduğunu düşündüğüm artifactlerin oluşması ve crash + donmalar almam. her oyunu detaylı oynarken d3 istisna oldu, patch match bekliyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Bendede 8800gt vardı ama 5 yılı doldurunca yandı :) Oyun gereksinimleri zaten oldukça düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 xlaidehlevar said: wow dan tecrübeliyim mac os da oyna oyunu. bide 8gb ram yap sen onu ayıp şu an piyasada 4 gb ram kullanan bir oyun bile yok, 8 gb program,render vs ile uğraşan adamlara faydası olur, oyun oynayana değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 laptop ta oynayıp ben sorun yaşamıyorum herşey süper diyen var mı? varsa laptopunu bi zahmet yazabilir mi nerden almış yada sdfs laptop alıcaz da d3 oynatmazsa silerim öle laptopu durumu söz konusu biraz fikir alalım istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Kişisel yorumum i5 ve Nvidia 540M altına inersen sefilleri oynayabilirsin. Mümkünse 555M, 630M civarlarına çıkmak. Benzer bir durumda arkadaşa bakındık epey. 2000 TL civarında uygun bir cihaz (i7, 555M ve üstü) sadece Lenovo ve Monster bulduk. Monster'ın kampanyaları iyidir, bir incele istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 zamanın %99'u 59fps ama oyunda iki kere inanılmaz fir fps düşüşü oldu, 1fps filan gibi böyle. ilkinde benim makine saçmaladı sandım ama ikincisinde coop yapıyorduk, herkese aynı anda oldu, skype'dan "aha şimdi geberdik" diye serzenişler geldi bütün oyunculardan. ölmedik ama hardcore char olsa kalp krizi geçirebilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 zaten bilgisayarda oyun oynarken windows 0 ram harcıyor oyüzden gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar