Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FPS değerleriniz- sistem

Artariel

Öne çıkan mesajlar

i7 - 6 Gb RAM - 560 Ti
Gene de oyunda full ayarlarda anlık yavaşlamalar oluyor. Ama sıkıntı FPS mi yoksa lag spike mı tam çözemedim. Üç ihtimal var;
1. Anlık kasılıyor oyun FPS düşüyor, grafik ve özellikle gölge ayarlarından.
2. Fizik motoru kastırıyor, parçalanma veya fizik hesaplamaları gerektiren bir olay olunca
3. Loot, mob değerlerini serverdan çekmeye çalışıyor, lag spike yiyoruz. Rubber banding oluyor gibi hissettirdi çünkü.

Bakalım, çok az oynayabildim, akşam daha ayrıntılı deneyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

desktop

i5 - 560ti- 8gb ram // full full 60fps vsync on / yoksa tearing oluyor monitor kaldirmiyor

laptop

alienware m17x r1 - 285gtx sli / 8 gb ram / qx9300 quad islemci / shadow medium gerisi full gene vysnc on 60 fps / monitor refresh rate bu zaten.

ikisinde de cozunurluk 1920x1200

betadan cok daha iyi durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

overclock yapmadım henüz, doğru değerleri bulamadım, bir iki kez denediğimde restart falan attı alete, kurcalamadım bende sonrasında, tam voltaj/mhz değerleri lazım esasında.

(ha zaten bu cyclone edition kendinden oc'li ama daha yapılmaya açık, çok sağlam fanı var)
Sosyal ağlarda paylaş

DeadSkinMask said:

AMD Athlon II X3 460 Processor
Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit
AMD Radeon 6750 Ekran Kartı
Biostar N6853+ Anakart

sistemi daha yeni kurdum. oyun oynadığımda nasıl bi sonuç alırım bilmiyorum. iyi mi olmuş kötü mü olmuş diablo 3 için bi deyiverin..

68-70 arası fps alıyorum. daha bi kaç kez takıldı sadece shadow meduium da diğer özellikler high da mis gibi oynuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...