Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FPS değerleriniz- sistem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
AMD Athlon II X3 460 Processor
Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit
AMD Radeon 6750 Ekran Kartı
Biostar N6853+ Anakart

sistemi daha yeni kurdum. oyun oynadığımda nasıl bi sonuç alırım bilmiyorum. iyi mi olmuş kötü mü olmuş diablo 3 için bi deyiverin..
Mesaj tarihi:
i7 - 6 Gb RAM - 560 Ti
Gene de oyunda full ayarlarda anlık yavaşlamalar oluyor. Ama sıkıntı FPS mi yoksa lag spike mı tam çözemedim. Üç ihtimal var;
1. Anlık kasılıyor oyun FPS düşüyor, grafik ve özellikle gölge ayarlarından.
2. Fizik motoru kastırıyor, parçalanma veya fizik hesaplamaları gerektiren bir olay olunca
3. Loot, mob değerlerini serverdan çekmeye çalışıyor, lag spike yiyoruz. Rubber banding oluyor gibi hissettirdi çünkü.

Bakalım, çok az oynayabildim, akşam daha ayrıntılı deneyeceğim.
Mesaj tarihi:
desktop

i5 - 560ti- 8gb ram // full full 60fps vsync on / yoksa tearing oluyor monitor kaldirmiyor

laptop

alienware m17x r1 - 285gtx sli / 8 gb ram / qx9300 quad islemci / shadow medium gerisi full gene vysnc on 60 fps / monitor refresh rate bu zaten.

ikisinde de cozunurluk 1920x1200

betadan cok daha iyi durumda.
Mesaj tarihi:
amd phenom II x4 955
msi cyclone hd6850
4gb gskill 1600mhz

70-100 küsür arası değişiyor.

her şey en yüksekte grafiklerde. lag yok, donma yok çok şükür.
Mesaj tarihi:
radeon hd3650 kartım var , şu hotfix olayını falan yükledim son driverler kurulu ama oyunu oynayamıyorum :/ her yer gri ve bozuk gözüküyor , nasıl düzeltebileceğim hakkında bilgisi olan var mı?
Mesaj tarihi:
nasıl yapıcam peki yardımcı olabilir misin? catalysti silip 12.3 ü yüklemem yeterli olur mu? ekran kartı driverlerını falan komple mi sileyim?

problem düzeldi , sağol spartaküs :)
Mesaj tarihi:
aente said:

amd phenom II x4 955
msi cyclone hd6850
4gb gskill 1600mhz

70-100 küsür arası değişiyor.

her şey en yüksekte grafiklerde. lag yok, donma yok çok şükür.

ekran kartına oc yaptın mı yoksa default olarak mı kullanıyosun?
Mesaj tarihi:
overclock yapmadım henüz, doğru değerleri bulamadım, bir iki kez denediğimde restart falan attı alete, kurcalamadım bende sonrasında, tam voltaj/mhz değerleri lazım esasında.

(ha zaten bu cyclone edition kendinden oc'li ama daha yapılmaya açık, çok sağlam fanı var)
Mesaj tarihi:
DeadSkinMask said:

AMD Athlon II X3 460 Processor
Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit
AMD Radeon 6750 Ekran Kartı
Biostar N6853+ Anakart

sistemi daha yeni kurdum. oyun oynadığımda nasıl bi sonuç alırım bilmiyorum. iyi mi olmuş kötü mü olmuş diablo 3 için bi deyiverin..

68-70 arası fps alıyorum. daha bi kaç kez takıldı sadece shadow meduium da diğer özellikler high da mis gibi oynuyorum.
Mesaj tarihi:
macbook pro 15"
i7 2.5
4 gb 1333 ram
HD6770M 1 gb ddr5
windows 7 64 bit bootcamp

ben 40-50 fps arasi aliyorum, daha dusuk sistem sahipleri 60-70 arasi aliyoruz demisler, neden boyledir acaba. butun ayarlar high sadece shadow medium
  • Yeni Oluştur...