Lexius Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 gir bi public tuvalete eline al bi bulmaca ıkın mıkın. sonra sifonu çek. ekran kararsın kocaman yazıyla.. yaza sizin ofiste... diye parlak renklerle arkada böyle testere müziğiyle falan ver. alınmazsan da üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Lexius said: gir bi public tuvalete eline al bi bulmaca ıkın mıkın. sonra sifonu çek. ekran kararsın kocaman yazıyla.. yaza sizin ofiste... diye parlak renklerle arkada böyle testere müziğiyle falan ver. alınmazsan da üzülme. sen ne ayaksın? yarın müsaitim dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Joker said: finans departmanında yaratıcı olup ne olcaksın abi. Aynen öylede işte tutturmuşlar bi invasyon ayağı. İyi troll yaptınızda bi iki aklı başında öneri çıksa fena olamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Abi o tanıtım 3 dakika sürmek zorunda değil ya, bu yaşındayım, buradan mezun oldum şu konular üzerine çalıştım. Takım çalışmasını sevmem, elimi taşın altına koymaktan korkmam de. Sonra I kiss you diyip kaç odadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 inovasyondan kasıt ? merhaba ben barkın sabahları şekersiz kahve akşam köpüklü birayı severim, tıpkı <öğrenim hayatında yaptığın en manalı iş> te gösterdiğim sayesinde hayatımı tanımlıyor oluşum gibi, gençlik ateşimi size de bulaştırarak te paranızı üçe katlamaya hazırım ;) hani ne yapabilirsin gerçekten uc dakikada cok marjinal bisey yapmadiysan sunu sunu okudum su konuyla ilgim var hatta sebebi de su diyip gececeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 madem fians madem 3 dakikan var madem ki farklı bir şey istiyorsun ama "beni yaşadıkça tnaıyacaksınız"ı tutmadın o zaman "çalışmayı severim, para uyumaz, ben de uyumam" de hani finans işindeki birisi olarak bundan daha fazla bir şey söylenmez söylenemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 40-1.10 seniye arası iyi bi örnek olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 hesap makinesiyle leblebi veya benzeri seyler yaz, eger dil biliyorsan yabanci dilde seyler yaz hesap makinesine. sonrada, sinirlari zorlamayi severim ama iste napcen finans de, masum surat yap ve seni kovmalarini bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 eger sunum yapmana izin veriyorlarsa para karsiliginda sana guzel fikirler verebilirim dostum. ama para karsiliginda. yoksa hesap makinesinden devam edebilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 üstteki mesajı bi an ben attım zannettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ben tanrıyım de yaratıcı bir şekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 hani yaratmak felan ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 anladınız mı ? yaratmak - tanrı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 odaya gir, 2 dakika 45 saniye boyunca bos bos ve sessizce otur. son 15 saniyede "hakkimda aklinizdan bu 2 dakika boyunca gecmis olan dusuncelerde, haklimisiniz degilmisiniz gormek icin, beni tanimaniz gerek, iste risk budur" de.. ve ya hizlica cik odadan yada kovulmayi bekle ;) 3 sayfalik fikirleri innovasyon cercevesinde bir finansci icin birlestirince anca bu guzel kovulma fikri geldi aklima :D birde dipnot, olm finans sektorunde staj icin tek ihtiyacin olan basit bir torpildir.. bence bu topak yerine onu sorsan, cok hizli bir sekilde hedefe ulasabilirdin ahah.. neden finansci oldugun anlasiliyor, lol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 toplantıya girecek kişilerin, adreslerini medeni durumlarını (eşlerini çocuklarını), cinsel tercihlerini araştır. sonra odaya girince isimleri ile hitap et, eşinin iyi olup olmadığını sor küçük çocuğunun adını söyleyip çok tatlı olduğunu söyle. sonra da ben buyum de, bu ol. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 3 dakika. 3x60=180 saniye. 178 saniye boyunca sus ve yüzlerine bak. son 2 saniyede. 'ismim roket aydınöz' de ve çık. sdlşkfsidşlf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 yaratıcıysan kendini tanıt yeter. yaratıcı değilsen boşu boşuna yaratıcıymış gibi yapıp vaktini bunu düşünerek harcama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=NObum7zbgkQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 100 dolarla koko çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 iş yerinde anlattılar 2 gün önce mi ne elemanın biri gelmiş yazın staj için yatırım bankasına. çocuğun karşısında 2 kişi oturuyorlar işte interview'da. eee demişler anlat bakalım ne yaptın, ne yapıyorsun. çocuk "o önünüzdeki kağıttan okuyabilirsiniz" demiş. sonra eklemen gereken bir şey yok mu buna diye sormuşlar, "yok yani orada ne yazıyorsa o" demiş çocuk. böyle bir sessizlik olmuş, "ee peki bize sorun falan var mı?" demişler, çocuk "yok eğer sizin bir sorunuz varsa ben cevapliyim" demiş. teşekkür etmişler göndermişler çocuğu 30 saniye sürmüş interview ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 2 kurusluk tecrube icin kendini maymun etme bence, cool takil cikar vur hedehodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ZCjTUuNlu0M yapılmışı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar