Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

game of thrones ve arkadaşımın sevgilisi

iarwain

Öne çıkan mesajlar

of çok güldüm. yorumlara da çok güldüm.

çok gerçek bir duyguyu çok güzel ifade etmişin. doğru dürüst tanımadığın bir karşı cinsle birden bire seks sahneleri izlemek zorunda kalmak her iki taraf için de travmatik :D olmuştur eminim. yani annen ya da baban varken böyle bir durumda kalmak bile insanı hafiften de olsa huzursuz edebilecekken, senin durumun gerçekten vahim olmuş biraz.

yalnız yemin ederim konuyu okurken karnım ağrıyıncaya kadar güldüm. o duvara terlikle vurmak fln., eğer oralarda durumla dalga geçmek için abartılı yazmadıysan, ben anlayabildim seni, gerçekten öyle şeyler yaptıysan ahah, panik oluyosun sonuçta yani. bir de tv nin sesini açıp sonra yeniden seks sahnelerinin başlaması fln., nefis ifade etmişsin abartarak ya da değil...bayıldım. copry'nin dediği gibi harbi kısa film çıkar bundan.

günümü renklendirdin, sağol valla... :)
Sosyal ağlarda paylaş

Diziyi daha önce izlemediniz mi yahu? Millet sevişiyor dizide yani :/ Bölüme başlamadan tahmin edip böyle saçma bir durum oluşmasını engelleyebilirdin bence. Kızın kapısını çalıp "VUNDEBAA!" diye bağırmalıymışsın :/

edit:
Ardeth said:

duvara terlikle vurmuşun bi de kız neden kaçıyo diye konu açıyosun forumda

Budur yani ehahah.
Sosyal ağlarda paylaş

ev arkadaşın senle kız arkadaşını ölçmek için yapmış bunu

o telefon gelmesi olayı direk palavra

bildiğin kamera koymuş salona ulan sevişmeli dizi hazır 2 saat gitçem desem bunlar birbirine hallenir mi aceba diye düşünmüş olabilir

o video çocuğun eline düşünce ortaya çıkacak olan tşk konusu gözümün önüne geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

ev arkadaşın senle kız arkadaşını ölçmek için yapmış bunu

o telefon gelmesi olayı direk palavra

bildiğin kamera koymuş salona ulan sevişmeli dizi hazır 2 saat gitçem desem bunlar birbirine hallenir mi aceba diye düşünmüş olabilir

o video çocuğun eline düşünce ortaya çıkacak olan tşk kokusu gözümün önüne geliyor

fixed ^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...