Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 JsH said: Hakkat senin izlediğinle bizim izlediğimiz game of thrones aynısı mı, hiçbişe yoktu bu bölümde. Hadi spartacus desen neyse ;> 2. bölüm çıktı onu diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 adam duvara terlikle vurarak bosalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 terlikle duvara vurmak hmm ? -deri kıyafetler içerisinde elinde terlikle falan dusunmustur kız ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Sak sak diye ses cikariyorsa kendi kicina vurdugunu bile dusunmustur. Dizinin "aptal 2. bolum" kismi ise fikri zikri gayet acik ediyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 of çok güldüm. yorumlara da çok güldüm. çok gerçek bir duyguyu çok güzel ifade etmişin. doğru dürüst tanımadığın bir karşı cinsle birden bire seks sahneleri izlemek zorunda kalmak her iki taraf için de travmatik :D olmuştur eminim. yani annen ya da baban varken böyle bir durumda kalmak bile insanı hafiften de olsa huzursuz edebilecekken, senin durumun gerçekten vahim olmuş biraz. yalnız yemin ederim konuyu okurken karnım ağrıyıncaya kadar güldüm. o duvara terlikle vurmak fln., eğer oralarda durumla dalga geçmek için abartılı yazmadıysan, ben anlayabildim seni, gerçekten öyle şeyler yaptıysan ahah, panik oluyosun sonuçta yani. bir de tv nin sesini açıp sonra yeniden seks sahnelerinin başlaması fln., nefis ifade etmişsin abartarak ya da değil...bayıldım. copry'nin dediği gibi harbi kısa film çıkar bundan. günümü renklendirdin, sağol valla... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 duvara terlikle vurdurdun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ekşi de duvara terlikle vurmak diye konu açıcam. saol varol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Llama said: terlikle duvara vurmak nedir ya aahaahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 se2ep1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 arşivlik topik olmuş ya çok sağlam güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 otobüste ağzımdan sümkürdüm eve geldim ve tekrar okudum you made my day efsanevi iplik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Diziyi daha önce izlemediniz mi yahu? Millet sevişiyor dizide yani :/ Bölüme başlamadan tahmin edip böyle saçma bir durum oluşmasını engelleyebilirdin bence. Kızın kapısını çalıp "VUNDEBAA!" diye bağırmalıymışsın :/ edit: Ardeth said: duvara terlikle vurmuşun bi de kız neden kaçıyo diye konu açıyosun forumda Budur yani ehahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 2012 en iyi topik adayı. Gün boyu aklıma geldikçe güldüm. O değil adam umarım gitmez patiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ev arkadaşın senle kız arkadaşını ölçmek için yapmış bunu o telefon gelmesi olayı direk palavra bildiğin kamera koymuş salona ulan sevişmeli dizi hazır 2 saat gitçem desem bunlar birbirine hallenir mi aceba diye düşünmüş olabilir o video çocuğun eline düşünce ortaya çıkacak olan tşk konusu gözümün önüne geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ben de çok utanınca koşarak yatağa atlardım duvara terlik de iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 DoruK said: ev arkadaşın senle kız arkadaşını ölçmek için yapmış bunu o telefon gelmesi olayı direk palavra bildiğin kamera koymuş salona ulan sevişmeli dizi hazır 2 saat gitçem desem bunlar birbirine hallenir mi aceba diye düşünmüş olabilir o video çocuğun eline düşünce ortaya çıkacak olan tşk kokusu gözümün önüne geliyor fixed ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Red said: you win or you death diye dalaydın hakkaten ahahah escape stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 çıkarıp masaya vurcağına terlikle duvara vurmuş bi patiye yakışmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 duvara terlikle değil başka bişeyle vurduğunu düşünmüş olabilir, yanlış anlaşılmış olabilirsin panpa?! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Santo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 benjani said: dua et spartacus'un 9. bölümü izlememişsin kızla beraber.glaber reis'in dalgayı görünce, ne hallere girerdin kim bilir. "nutella yerim" said: viledayla vururdun duvara Critical hit ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Karea said: çıkarıp masaya vurcağına terlikle duvara vurmuş bi patiye yakışmadı Nasıl yakışmadı , son derece yaratıcı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ahaha güzel topic de kötü bir durum yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 lol copry yaratıcı olduğuna şüphe yok canım ama hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 3. sayfadayım ama cidden efsane bir topikmiş. o duygu yaşanmış. hayal kırıklıkları ve yanlış tercihler... okumaya devam edeyim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 adam topigi actina pişman oldu sanirim. Son postu bu başlık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar