mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 said: Kastamonu’da en yakın arkadaşının sınav başvuru şifresini öğrendikten sonra Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) gireceği ili Kastamonu yerine Hakkari olarak değiştiren İsmail Kaya, olayı 1 Nisan şakası olarak tasarladığını söyledi. http://gundem.milliyet.com.tr/arkadasini-ygs-icin-1400-km-uzaga-gonderen-cocuk-konustu-1-nisan-/gundem/gundemdetay/02.04.2012/1523062/default.htm Hayatımızdaki eşşoğlueşşekleri neden def etmeliyiz 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 olay 1 nisandan, haber 2 nisandan, bu başlık 5 nisandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 sen hayatından ömrünü emeğini çalan ve bunu da ekonominin doğal süreci ve ya süreci dini sosa batırıp Allah yürü ya kulum dedi diyenleri def ettin mi ki; herkesin adresi kayıtlı olduğu mernis sisteminde hala tercih bölgesi sorabilen devlet var iken böyle basit bir hırs ile yapılan haksızlığa küfür ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Oha super sakaymis, bizim zamanimizda olsaydi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 haberlerde izlemiştim bunu ben. eleman gidip girmiş sınava, 300 puan gibi alıcam falan diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 O şakayı yiyen mal zatn girmesin sınava falan. Kastamonudan kalkıp Hakkariye gitmişler yuh. İnsan arar sorar bir yanlışlık mı var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ya sormuş zaten adam. uğraşmış baya ösym ile falan ama bişey çıkmamış. savcılığa suç duyursunda bulunmuş sonra ipden anlaşılmış arkadaşının değiştirdiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 odiflame said: sen hayatından ömrünü emeğini çalan ve bunu da ekonominin doğal süreci ve ya süreci dini sosa batırıp Allah yürü ya kulum dedi diyenleri def ettin mi ki; herkesin adresi kayıtlı olduğu mernis sisteminde hala tercih bölgesi sorabilen devlet var iken böyle basit bir hırs ile yapılan haksızlığa küfür ediyorsun.İki satırlık haberden bu çıkarımı nasıl yaptın gerçekten merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Aluriel said: ya sormuş zaten adam. uğraşmış baya ösym ile falan ama bişey çıkmamış. savcılığa suç duyursunda bulunmuş sonra ipden anlaşılmış arkadaşının değiştirdiği. 'OSYM den nasıl bir sonuç çıkmamış ? ' derdim ama demiyorum gerek yok ^^ Arkadaşları hackermıymış tüm sistemi mi değiştirmiş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 yok bu salağın şifresini biliyormuş arkadaşı. öyle değiştirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 copry said: O şakayı yiyen mal zatn girmesin sınava falan. Kastamonudan kalkıp Hakkariye gitmişler yuh. İnsan arar sorar bir yanlışlık mı var diye. Tam bilgim yok ama fikrim, Turkum ben davranisi. Ayin bos patisi odulune adaysin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 o sınava girerdim ama cocugunda anasını evet kafiyeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Haberlerde bide sırıtarak anlatıyordu yaptığı hayvanlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 gariban da 'hakkari guzel memleketmis' demis sonra gasteye hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 copry said: O şakayı yiyen mal zatn girmesin sınava falan. Kastamonudan kalkıp Hakkariye gitmişler yuh. İnsan arar sorar bir yanlışlık mı var diye. savcılığa bile gitmişler, sonra kimin yaptıgı ortaya çıkmış, ip no sundan ulaşmışlar elemana falan ama yine de sınav yerini değiştirilmemiş, adam da gidip girmiş zaaaaa, il milli eiğitim müdürü yemek falan vermişti asdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 mahmud_mahmudov said: odiflame said: sen hayatından ömrünü emeğini çalan ve bunu da ekonominin doğal süreci ve ya süreci dini sosa batırıp Allah yürü ya kulum dedi diyenleri def ettin mi ki; herkesin adresi kayıtlı olduğu mernis sisteminde hala tercih bölgesi sorabilen devlet var iken böyle basit bir hırs ile yapılan haksızlığa küfür ediyorsun.İki satırlık haberden bu çıkarımı nasıl yaptın gerçekten merak ediyorum. abi ahahah cidden güzel kafalar.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 zaytung bunun yaninda ciddi haber kanali gibi kaliyo sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Yalnız bunu bana biri yapsa canlı canlı hakkari'ye gömerim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 o çocuk bu elemanı öldürse heralde ağır tahrikten dolayı indirim alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 AHAHHAHAAHHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 15 senelik arkadaşım diye attım blendera kıydım çocuğu hehehe iyi şakaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 1 senedir essekler gibi kasan arkadasa baska bir arkadas sordu. +Ridvan yapsa sunu napardin lan? -Bi dakka bile dusunmem bicaklarim sinava girerim sonra da pasa pasa yatarim. demek ki bu elemanin da bobrek gidebiliir her an. AHAHAHHAHH SALAK HERIF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bi arkadaşım bana böyle şaka yapsa onun bağırsaklarını deşer kanında dansederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bu topikte cinayet serbest olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar