sQu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Türkiye'de satılmakta mıdır ? Bir de japonca versiyonunu uptodate bir şekilde takip etmenin yolu var mı (download yada subscription ile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 yabancı çizgi romanlar satan gasteciler biliyorsan vardır orda da. bi yerde görmüştüm ankara'da. sadece orda ama, bi daha da yolum düşmedi. şu "dünya dağıtım" mı dağıtıyormuş hatta onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Cizgiromancilarda vardir, Cuce gelsin soylesin yerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 weeklyi takip edemessin monthly i alabilirsin dnrda bile vardı monthly kanyondaki ben almıştım bi kaç kez . ingilizce oluo o cuce'nin taksimdeki çizgiromancısına sordum shounen jump japonca getirio musunuz die bilmemne kadar kişi topla bana alacak getirtiim demişti artist bi şekilde ben de sie diip çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 aynen mortisin dediği gibi. japoncasını bulmak zor. direk import ettirmek gibi bişi olamıyo aleti zaten. 3 cm kalınlıkla cıkıyo her hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Olur aslında, Japonya'dan post forwarding servisleri var. Pahalı olur ama epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ben iki üç kere kanyon'daki d&r'dan aldım. bilmiyorum hepsinde var mıdır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 yanı ıste her hafta 1 kilo mal gelicek. orjinal basımın yarısı reklam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 çeşitli d&rlarda ve remzi kitabevinde monthly shounen jump ve çeşitli serilerin volümleri mevcut. her aradığınızı bulamayabilirsiniz tabi, genelde naruto, bleach, d-gray man, fma gibi serileri gördüm şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 manga ciltleri var zaten tercüme, shonen jump soruluyor burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 kısacası weekly yok, monthly var onlar da ingilizce japoncası hiç yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 japonca dergiyi alıp ne yapmayı planlıyon nii san ? belki torrentte falan scan hali vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 japonca biliosan daha ii oluo bende elimden geldiğince japonca okumaya çalışıorum bi ingilizcesi kadar hızlıca okuyamiorum ama yine de hem pratik oluo hem de tercüme sıkıntısı yaşamiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 mortis bize japonca öğretsin biz de raw okuyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar