barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ginaly sexin kölesi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 seksle ne alakası var dediğimin yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 3 saniye düşündüm de, var aslında. sdfsdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Eski erkek arkadaşını silmedi diye trip yapmalar falan; yaş kaç kuzum sizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 marksman said: psikolog arkadasımı aradım olayın hepsini anlattım. wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Arkadaşın yazdığını okumadım da, yaşla ne alakası var ? Eski erkek arkadaşını silmemesine takılmanın gerçekten yaşla bi gram alakası yok.Olgunlukla hiiiiç alakası yok.Duruma göre değişir zaten o. Bu durumda arkadaşım çok abartmışsın kız silmiş işte üsteleme.Başta yedek olsun amacı vardıysa bile demek ki sen onun için daha değerlisn silmiş işte.Uzatma boşuna sevdiğin kişiden bu kadar kolay ayrılma. İlk paragraftan sonra okudum yazdıklarını.Yaşla hala bi alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Primitif ilişki meselesi o zaman, daha da kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 bu ne abi :/ 1 ay olmuş daha ilişkiniz herşeyimiz uyuyor falan demişsin hele bi yarım seneyi devirin. bi de üstüne saçma sapan triplere girmişin. eski erkek arkadaşını facebooktan sildirmek ne ya, facebook ne aslında derdim de neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Koca bi paragraf yazdım da vazgeçtim yea.Herkes her şeyi çözmüş zaten, ben anlamıyorum ki niye insan ilişkileri bu kadar batık durumda hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 kız arkadaşına facebooktan adam sildirenler tek tek toplanıyo buraya :p hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 sanal alem sıkıntı ama ya.meriç yuvası.eğer çok takip edip içine dalarsan kız arkadaşın sanal profiline.cıkışı yok yani.en iyisi hiç ilgilenmemek bence. bu tarz olaylarda düşünülmesi gereken şu.bu kız benim sevgilim.benim elimi tutuyor benle sevişiyor.o yuzden rahat olcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 nası ilişkileriniz var lan sizin. drama queen olmuşunuz resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 marksman said: aradım bunu ağladı ağlayacak, uzatma nolur beni affedecekmisin dedi cevap vermedim kapadım. şuna çok takıldım ya küçük bir kız çocuğu gibi trip atarak mı elinizde tutuyorsunuz bu kızları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Ardeth said: nası ilişkileriniz var lan sizin. drama queen olmuşunuz resmen adma haklı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 yaş 26 böyle bir olay yüzünden telefon kapatmacalar falan kızın ise sana hak verip ağlaması falan anlamıyorum kafam basmıyor gerçekten. kızın yerinde olsam nerden düştüm lan ben buraya deyip kaçardım. gayet lise kafası yani bunun başka bir açıklaması yok hehe bu tarz şeyleri lise, bilemedin üniversitede yaşayıp saçma olduğunu keşfetmeniz gerekiyordu (eğer yaşamadan teorik olarak keşfedemiyorsanız tabi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Ya arkadaşa başta biraz destek oldum ama şimdi bi daha okudum, ardeth in yazdıkları falanda bakınca yani neresinden tutsam elimde kalıyor konu kardeş. Neyse ben dikkate aldığım kısımdan devam edeyim.Çok takma bu kadar tkaılacak bir konu yok.Tamam sinirlenmişsin doğaldır ama abartma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ben 1 ay + farklı şehirler + hayatımın aşkına takıldım daha çok. error veriyo beynim. abi ne ara tanıdınız birbirinizi yahu da hayat aşkı oldunuz allah aşkına? yani acaba bir, iki ay boyunca iki günde bir buluşarak yaşasanız (onu geçtim aynı evde yaşasanız), birbirinizden nefret etmeyecek misiniz? belki ne bileyim bi alışkanlığı olacak daha farketmediğin seni delirten, veya belki o senin bir alışkanlığına kıl olacak vs vs. bilmiyosun bunları. bence bir ay yeterli değil kesinlikle böyle büyük konuşmak için, hele hele ayrı şehirlerde geçtiyse o bir ay. ha mazisi varsa bu işin, arkadaşlıktan terfi ettiyseniz o zaman bambaşka tabi. diyecek birşey yok. özetle bence yeterli "played time" yok. bi de arada kaynamış, insanlar eski sevgililerinden illa ki kavga ederek ayrılmıyorlar demiş biri. gayet doğru işte, niye silsin kız, arkadaşını yahu facebooktan. ayrılmışlardır işte, kavgalı diillerdir. bi doğumgününü kutlamıştır çocuk o kadar, gayet düz bence. kıskanç olmak var, kıskanç olmak var. bu, normal sınırın üstünde kalıyor bana göre. kişiden kişiye değişir tabi. bu arada sevgili topici özlemişim hakkaten ya, o kadar ki dayanamadım saçmalıyorum burada. edit: ha bi de ardeth'inkinin altına da bi imza yolluyorum burdan, insanların suratına telefon kapatmak ne yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Oha lan bi de farklı şehirler mi.Ben hiç okumadım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Neyse dediğim gibi insanlar eski sevgililerinden ayrılırken kavga ederek ayrılmak zorunda değiller. NİYE SİLDİRİYON YA ÇOCUĞU KIZIN LİSTEDEN! *Facebook'ta, stalkerlığa geri döner.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 önce tanışıp sonra sevgili olsanız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bir ilişkinin daha ebesine atlamışsınız lan tebrikler sdfkljslk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 marksman said: aradım 1 saat önce sesi aglamaklı geliyo zaten. kıza güveniyorum. hakkaten aralarında bisi yok. ama benim gormeme niye sebep oluyo abi. niye görecegimi bile bile onu arkadas lsitesdinde tutuyo. hayatımın askı diyon böyle yapar mı insan. cok mu ince bisi bu. sevgilin varsa eski sebgilin silersin feysden meysden. panpa sen ya manyaksin ya da fasistsin, demedi deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 @marksman: 1) arkadaş öncelikle şunu söyleyeyim. verdiğin tepki doğal bir tepki. birlikte olduğu kıza değer veren her erkek aynı tepkiyi verir. örnek vereyim sana. ufak birşey belki ama bir gün kız arkadaşımın bardağından bir arkadaşının arkadaşı meyve suyu içti. sonra kız bişi olmamış gibi kendi bardağından meyve suyu içti. ve daha yeniydik. ona rahatsız olduğum durumu bildirdim. ve o da arkadaşına erkek arkadaşının bir daha kendi bardağından içmemesini istemiş. ha nedir. ben de kızlı erkekli ortamlarda aynı bardağı kullandım. ama 2 tarafın da bağlı olduğu kimse yoktu. burada o dönemki kız arkadaşım hiç bana rahatsız olduysan söyleyeyim içmesin diye bana sormadı. doğrudan aksiyon aldı. 2) geçmişin gölgesinden çıkamayan geleceğe yürüyemez. herkes eski erkek/kız arkadaşıyla görüşmeyecek diye birşey yok tabi. ama hayatına başka biri girdiyse ona saygı gösterip bazı şeyleri geride bırakması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 2) devam.. nasıl kız kişi yeni çıktığı erkek arkadaşına bir süre sonra. aşkım önemli olan senden sonra yaşananlar senden öncesi değil değil mi diye sorabiliyorsa aynı şekilde geçmişi geride bırakmayı bilmesi lazım. daha bir aylık bir ilişki. başta bazı şeyleri konuş çizgini çek. ama bunları yaparken kavga ederek değil. sakin bir şekilde anlat. eski ilişkilerinden yaşadığın kendi tepki gösterdiğin ve seni ayrılma noktasına getiren huylarından bahset. ondan sonra karşıdaki insana bırak herşeyi. seninle gerçek bir ilişki düşünüyorsa zaten dediklerine uyacaktır. uymazsa da sonradan üzülmenden ise baştan üzül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Myshkin said: marksman said: bir ay önce başladı ilişkimiz. .... Ciddi olan bu ilişkimizi şuan ailelerimiz ve yakın arkadaşlarımız biliyor sadece. çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar