Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgili sorunsalı

marksman

Öne çıkan mesajlar

Novichok said:

forgiver said:

ayrıca kızdan beter trip yapmışsın
aynısını sana yapsalar yazı duvarı yapardın buraları

yapmazdım abi neden yapayım ? hata dedigin öngürülemez. olması istenmez. kız arakdasım ahanda bile bile görmeme sebep oldu bunu. yaptıgının farkında suan. özür diliyor benden. evet ben de uzatmak istemiyorum. tamam affettim bisi yok demek istiyorum da. nedir bu icimde ki sıkıntı nedir bu kırgınlık sabahtan berş ymek yiyemedim
Sosyal ağlarda paylaş

marksman said:

-Deno- said:

anlamadım, ne olacak ki eski erkek arkadaşı doğum gününü kutladıysa ? niye böyle bir şeye kırıldın ki ?

abi nasıl kırılmam ya. benim nasıl biri oldugumu biliyor ve bana gördügünde kırılabilecegin ve kızabiledegin aklıma gelmisti dedi. aklına gelmesine ragmen silmemis ve aksam benim gormeme sebep oldu. cok mu yanlıs yapıyon ben, niye altüst oldum böyle. hayvan gibi güvendim diyemi

yani, tabi kişiden kişiye değişir böyle bir şey. ilişkinin daha başlarındasınız, onun için normal aslında. eğer ki sen daha önce böyle bir şey söylediysen kız arkadaşına, rahatsız olurum dediysen, buna karşılık böyle bir şey olduysa eh hak verilebilir o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

hacılit. bir şey yok ortada. eski sevgili kutlamış işte o kadar. az dikkatli olursun adam hakkında o kadar. boşa kıza laf edip üzme.

aradım 1 saat önce sesi aglamaklı geliyo zaten. kıza güveniyorum. hakkaten aralarında bisi yok. ama benim gormeme niye sebep oluyo abi. niye görecegimi bile bile onu arkadas lsitesdinde tutuyo. hayatımın askı diyon böyle yapar mı insan. cok mu ince bisi bu. sevgilin varsa eski sebgilin silersin feysden meysden.
Sosyal ağlarda paylaş

ciddi cevap veriyim mi

böyle mallıklar yapmayın abi.hakkaten böyle ortada bi cilveleşme varsa sonuna kadar bıçakla kavgaya koş

ama böyle saçma mal sebeplerden ayrılmayın yazık oluyor.paranoyak olcan ama böyle trip yapınca çabuk bitiyor genelde.yok faceden mesaj atmış resmini beğenmiş triplerine girmeyin yıl 2012

ha ayrı şehir zor orası ayrı
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

copry said:

senko said:

manyakmısın lan
asıl sevdiğin kişiye güvenmeyecen.

Pofff 6 ayda gıdım bişey öğretememişim sana :/

bana öğretsene

Önce deneme sınavına giriyorsun

Ama hangi sınav olduğu belli

Sınav kayıt tarihi de geçiyor ama hangi sınav olduğunu bilmediğinden başvuramayacaksın büyük ihtimal

Ama belki de sınavsız atarız .. pardon öğretirim ^^
Sosyal ağlarda paylaş

marksman said:

-Deno- said:

anlamadım, ne olacak ki eski erkek arkadaşı doğum gününü kutladıysa ? niye böyle bir şeye kırıldın ki ?

abi nasıl kırılmam ya. benim nasıl biri oldugumu biliyor ve bana gördügünde kırılabilecegin ve kızabiledegin aklıma gelmisti dedi. aklına gelmesine ragmen silmemis ve aksam benim gormeme sebep oldu. cok mu yanlıs yapıyon ben, niye altüst oldum böyle. hayvan gibi güvendim diyemi

1 değil 2 hata var burda
hem silmiyor hemde diyor ki üzüleceğini tahmin ediyordum/biliyordum

özrü kabahatinden büyük
bu ne ya
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

barbu said:

copry said:

senko said:

manyakmısın lan
asıl sevdiğin kişiye güvenmeyecen.

Pofff 6 ayda gıdım bişey öğretememişim sana :/

bana öğretsene

Önce deneme sınavına giriyorsun

Ama hangi sınav olduğu belli

Sınav kayıt tarihi de geçiyor ama hangi sınav olduğunu bilmediğinden başvuramayacaksın büyük ihtimal

Ama belki de sınavsız atarız .. pardon öğretirim ^^

hangi sınav o ya. anlamadım cidden bişi sdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

marksman said:

barbu said:

hacılit. bir şey yok ortada. eski sevgili kutlamış işte o kadar. az dikkatli olursun adam hakkında o kadar. boşa kıza laf edip üzme.

aradım 1 saat önce sesi aglamaklı geliyo zaten. kıza güveniyorum. hakkaten aralarında bisi yok. ama benim gormeme niye sebep oluyo abi. niye görecegimi bile bile onu arkadas lsitesdinde tutuyo. hayatımın askı diyon böyle yapar mı insan. cok mu ince bisi bu. sevgilin varsa eski sebgilin silersin feysden meysden.

Senden gizli yapsa daha mı iyi? Gözünün önünde olan olay zaten bir önemi olmadığı için ve ortada bir durum olmadığı için gözünün önünde. Muhtemelen senden önce süregelen aşmış bir arkadaşlıkları var .Anlaşarak ayrılıp arkadaş kalmışlar falan. Kız arkadaşını geçtim kendine güvenin olsun biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

marksman said:

barbu said:

Senden gizli yapsa daha mı iyi? Gözünün önünde olan olay zaten bir önemi olmadığı için ve ortada bir durum olmadığı için gözünün önünde. Muhtemelen senden önce süregelen aşmış bir arkadaşlıkları var .Anlaşarak ayrılıp arkadaş kalmışlar falan. Kız arkadaşını geçtim kendine güvenin olsun biraz.

psikolog arkadasımı aradım olayın hepsini anlattım. suan duygusal yaklastıgın icin kalbin kırık saglıklı düsünemiyosun ama tam oalrak haksız da degilsin deyip telefonu kapadı öküz. kızı seviyorum ve güveniyorum. bana: bu mesajı görüp bu kim diye soracagını biliyordum diyor ? ne demek bu peki ?
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Red sorunda orda abi erkekle hatun arasında bırakta fark olsun herif bildigin pms tribi atmış lan kız arkadaşına .

edit: bir de 1 aydır çıkan insanların birbirlerine 'hayatımın aşkı' diyor oluşu ne kadar şirin duruyor buradan bakınca.

kanımın kanı.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

yalnız şöyle bir gerçek var

tam tersi olsa.eski kız arkadaş doğum gününü kutlicak

aman tanrım

zaten aynı olay benim basıma gelse senden cok cok daha büyük tepki verirdim diye mesaj atmıştı. yani ben böyle bir şeyi yapmış olsam. yahu aramızda bir bag yok eski kız arkadasım sadece dogum günümü kutlamıs desem. dünyanın atarını tribini afra tafrasını yicektim. böyle diyor. bunun üzerine arayıp affetmicekmisin beni diyor. offf yaa
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

Mithat said:

Red sorunda orda abi erkekle hatun arasında bırakta fark olsun herif bildigin pms tribi atmış lan kız arkadaşına .

edit: bir de 1 aydır çıkan insanların birbirlerine 'hayatımın aşkı' diyor oluşu ne kadar şirin duruyor buradan bakınca.

kanımın kanı.

kellesini uçurdular
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...