forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 barbu said: olm patiden tavsiye almak çok sakat cidden ya. %90 ı foreveralone olan ilişki uzmanları forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 copry said: senko said: manyakmısın lan asıl sevdiğin kişiye güvenmeyecen. Pofff 6 ayda gıdım bişey öğretememişim sana :/ bana öğretsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Novichok said: forgiver said: ayrıca kızdan beter trip yapmışsın aynısını sana yapsalar yazı duvarı yapardın buraları yapmazdım abi neden yapayım ? hata dedigin öngürülemez. olması istenmez. kız arakdasım ahanda bile bile görmeme sebep oldu bunu. yaptıgının farkında suan. özür diliyor benden. evet ben de uzatmak istemiyorum. tamam affettim bisi yok demek istiyorum da. nedir bu icimde ki sıkıntı nedir bu kırgınlık sabahtan berş ymek yiyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 marksman said: -Deno- said: anlamadım, ne olacak ki eski erkek arkadaşı doğum gününü kutladıysa ? niye böyle bir şeye kırıldın ki ? abi nasıl kırılmam ya. benim nasıl biri oldugumu biliyor ve bana gördügünde kırılabilecegin ve kızabiledegin aklıma gelmisti dedi. aklına gelmesine ragmen silmemis ve aksam benim gormeme sebep oldu. cok mu yanlıs yapıyon ben, niye altüst oldum böyle. hayvan gibi güvendim diyemi yani, tabi kişiden kişiye değişir böyle bir şey. ilişkinin daha başlarındasınız, onun için normal aslında. eğer ki sen daha önce böyle bir şey söylediysen kız arkadaşına, rahatsız olurum dediysen, buna karşılık böyle bir şey olduysa eh hak verilebilir o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 barbu said: hacılit. bir şey yok ortada. eski sevgili kutlamış işte o kadar. az dikkatli olursun adam hakkında o kadar. boşa kıza laf edip üzme. aradım 1 saat önce sesi aglamaklı geliyo zaten. kıza güveniyorum. hakkaten aralarında bisi yok. ama benim gormeme niye sebep oluyo abi. niye görecegimi bile bile onu arkadas lsitesdinde tutuyo. hayatımın askı diyon böyle yapar mı insan. cok mu ince bisi bu. sevgilin varsa eski sebgilin silersin feysden meysden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ciddi cevap veriyim mi böyle mallıklar yapmayın abi.hakkaten böyle ortada bi cilveleşme varsa sonuna kadar bıçakla kavgaya koş ama böyle saçma mal sebeplerden ayrılmayın yazık oluyor.paranoyak olcan ama böyle trip yapınca çabuk bitiyor genelde.yok faceden mesaj atmış resmini beğenmiş triplerine girmeyin yıl 2012 ha ayrı şehir zor orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 barbu said: copry said: senko said: manyakmısın lan asıl sevdiğin kişiye güvenmeyecen. Pofff 6 ayda gıdım bişey öğretememişim sana :/ bana öğretsene Önce deneme sınavına giriyorsun Ama hangi sınav olduğu belli Sınav kayıt tarihi de geçiyor ama hangi sınav olduğunu bilmediğinden başvuramayacaksın büyük ihtimal Ama belki de sınavsız atarız .. pardon öğretirim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 marksman said: -Deno- said: anlamadım, ne olacak ki eski erkek arkadaşı doğum gününü kutladıysa ? niye böyle bir şeye kırıldın ki ? abi nasıl kırılmam ya. benim nasıl biri oldugumu biliyor ve bana gördügünde kırılabilecegin ve kızabiledegin aklıma gelmisti dedi. aklına gelmesine ragmen silmemis ve aksam benim gormeme sebep oldu. cok mu yanlıs yapıyon ben, niye altüst oldum böyle. hayvan gibi güvendim diyemi 1 değil 2 hata var burda hem silmiyor hemde diyor ki üzüleceğini tahmin ediyordum/biliyordum özrü kabahatinden büyük bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 copry said: barbu said: copry said: senko said: manyakmısın lan asıl sevdiğin kişiye güvenmeyecen. Pofff 6 ayda gıdım bişey öğretememişim sana :/ bana öğretsene Önce deneme sınavına giriyorsun Ama hangi sınav olduğu belli Sınav kayıt tarihi de geçiyor ama hangi sınav olduğunu bilmediğinden başvuramayacaksın büyük ihtimal Ama belki de sınavsız atarız .. pardon öğretirim ^^ hangi sınav o ya. anlamadım cidden bişi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 lan dertsiz tasasız hayatlarınıza dert generate ediyorsunuz resmen. kızın eski sevgilisi niye feysine yazdı diye bişi yemiyorsan, ilerde iş hayatında kolaylıklar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 elemanı pıçakla kızı sakat bırak. like basmak = booty call Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 marksman said: barbu said: hacılit. bir şey yok ortada. eski sevgili kutlamış işte o kadar. az dikkatli olursun adam hakkında o kadar. boşa kıza laf edip üzme. aradım 1 saat önce sesi aglamaklı geliyo zaten. kıza güveniyorum. hakkaten aralarında bisi yok. ama benim gormeme niye sebep oluyo abi. niye görecegimi bile bile onu arkadas lsitesdinde tutuyo. hayatımın askı diyon böyle yapar mı insan. cok mu ince bisi bu. sevgilin varsa eski sebgilin silersin feysden meysden. Senden gizli yapsa daha mı iyi? Gözünün önünde olan olay zaten bir önemi olmadığı için ve ortada bir durum olmadığı için gözünün önünde. Muhtemelen senden önce süregelen aşmış bir arkadaşlıkları var .Anlaşarak ayrılıp arkadaş kalmışlar falan. Kız arkadaşını geçtim kendine güvenin olsun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 senko said: lan dertsiz tasasız hayatlarınıza dert generate ediyorsunuz resmen. kızın eski sevgilisi niye feysine yazdı diye bişi yemiyorsan, ilerde iş hayatında kolaylıklar diliyorum. bu konuda kendime çok kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 barnacle said: elemanı pıçakla kızı sakat bırak. like basmak = booty call gercek kesit geldi aklima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 hayır sanki 600 arkadasinin altiyuzuyle de hergun gorusuyor da onu silmeyince olay oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Fly said: hayır sanki 600 arkadasinin altiyuzuyle de hergun gorusuyor da onu silmeyince olay oldu iyi de 600 arkadaşında eski sevgili title ı yok ha onlara da potansiyel gözüyle bakılabilri ama o da çok saçma olur :D ama eski sevgili olayı başka hacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 yalnız şöyle bir gerçek var tam tersi olsa.eski kız arkadaş doğum gününü kutlicak aman tanrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 copry said: marksman said: barbu said: hacılit. bir şey yok ortada. eski sevgili kutlamış işte o kadar. az dikkatli olursun adam hakkında o kadar. boşa kıza laf edip üzme. aradım 1 saat önce sesi aglamaklı geliyo zaten. kıza güveniyorum. hakkaten aralarında bisi yok. ama benim gormeme niye sebep oluyo abi. niye görecegimi bile bile onu arkadas lsitesdinde tutuyo. hayatımın askı diyon böyle yapar mı insan. cok mu ince bisi bu. sevgilin varsa eski sebgilin silersin feysden meysden. Senden gizli yapsa daha mı iyi? Gözünün önünde olan olay zaten bir önemi olmadığı için ve ortada bir durum olmadığı için gözünün önünde. Muhtemelen senden önce süregelen aşmış bir arkadaşlıkları var .Anlaşarak ayrılıp arkadaş kalmışlar falan. Kız arkadaşını geçtim kendine güvenin olsun biraz. psikolog arkadasımı aradım olayın hepsini anlattım. suan duygusal yaklastıgın icin kalbin kırık saglıklı düsünemiyosun ama tam oalrak haksız da degilsin deyip telefonu kapadı öküz. kızı seviyorum ve güveniyorum. bana: bu mesajı görüp bu kim diye soracagını biliyordum diyor ? ne demek bu peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Red sorunda orda abi erkekle hatun arasında bırakta fark olsun herif bildigin pms tribi atmış lan kız arkadaşına . edit: bir de 1 aydır çıkan insanların birbirlerine 'hayatımın aşkı' diyor oluşu ne kadar şirin duruyor buradan bakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Onca vakit sevişmiş bu insanlar. Onların hatrına yılda bir kez doğum gününü kutlaması dert olmasın eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 once mi dedi sonra mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mithat said: Red sorunda orda abi erkekle hatun arasında bırakta fark olsun herif bildigin pms tribi atmış lan kız arkadaşına . edit: bir de 1 aydır çıkan insanların birbirlerine 'hayatımın aşkı' diyor oluşu ne kadar şirin duruyor buradan bakınca. kanımın kanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Alıntı, senko said: lan dertsiz tasasız hayatlarınıza dert generate ediyorsunuz resmen. kızın eski sevgilisi niye feysine yazdı diye bişi yemiyorsan, ilerde iş hayatında kolaylıklar diliyorum. İmza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Red said: yalnız şöyle bir gerçek var tam tersi olsa.eski kız arkadaş doğum gününü kutlicak aman tanrım zaten aynı olay benim basıma gelse senden cok cok daha büyük tepki verirdim diye mesaj atmıştı. yani ben böyle bir şeyi yapmış olsam. yahu aramızda bir bag yok eski kız arkadasım sadece dogum günümü kutlamıs desem. dünyanın atarını tribini afra tafrasını yicektim. böyle diyor. bunun üzerine arayıp affetmicekmisin beni diyor. offf yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Red said: Mithat said: Red sorunda orda abi erkekle hatun arasında bırakta fark olsun herif bildigin pms tribi atmış lan kız arkadaşına . edit: bir de 1 aydır çıkan insanların birbirlerine 'hayatımın aşkı' diyor oluşu ne kadar şirin duruyor buradan bakınca. kanımın kanı. kellesini uçurdular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar