HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 son 4 sayfada (oyun ciktigindan beri) kimse grafige laf etmemis zaten kendi kendine gelin guveylige gerek yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 işin ilginci dh yetoları bile beğenmiş save hariç asdfghjk http://forum.donanimhaber.com/m_59607636/mpage_3/f_/key_shadowrun//tm.htm#78605071 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 merak etmeyin biraz sonra gelir grafikciler ben şimdiden shieldi açayım da... oww yea sayfa başı cmonnn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 bir kere oyunun dizayn eden adam tam bir ios beyinli cok acık.. save yok loot yok seçim şansı yok inventory yok.. hangi crpg de bu kadar basit bir arayüz var.. adamların amacı parayı isimden goturmek.. bes para etmez oyun uzgunum .. 15 saat gameplay 2d oyunda... ne yazdığımıza dikkat. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Bence fena oyun degil. Ek hikayelerle cok iyi is yapar ilerde. Ancak su anda 20 dolari haketmior.on dolar bandina inmesini bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 editoru guclu diyolar cidden işe yarar bişise 15 saatin ustune 115 saat campaign yaratılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 ios oyunu olmuş bu. tablete çıksın alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 ne illet şeymiş save almadı diye oyundan çıkamadım be sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Kanuni said: amma kucuk downloadi var. en azindan ilaclidan bahsediyorum. 2 milyon topladiniz nan. birde satiliyor ustune. ohhh nefis. kickstarter min fiyatindan daha asagiya satamazlar. crowd fundingciler ayaga kalkar hakli olarak. sonucta cogu kisi bir nevi prepurchase yapiyor aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 soru su ki 400k alsalardi cikaracaklari oyun ile 2milyon alip cikardiklari oyun arasinda fark varmi. bunu sadece onlar biliyor ama sanki beklenti altinda kalan bir proje bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 fund edenlere verdikleri kadar kopyayi artik satamayacaklar. onu ne yapacagiz? 400bin uzerinde funding sirasinda purchase edilen her kopya artik satilamayacak bir 20 dolar demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 ki bu 20 dolarin aslan payi dagitimciya gidiyor. ben crowdfunding parasinin, hedeflenen tutar ve stretch goallerin gercek maliyeti icin olan kisimlar haric, kalan tutarlarinin yapima yansimasi gerektigine inanmiyorum. zira bu mecralar gercek anlamda crowdfunding degil, oyuncular tarafindan prepurchase alani olarak kullanilmaya baslandi. cogunluk crowdfunding den prepurchase yapar, ben bu paranin tamamini yapima harcar isem, oyunu release ettigimde kime satacagim? ama tamamini harcarsam ne olur? kaliteli bir yapim ortaya cikaririm. belki release sonrasi satacak adam kalmaz ortada ama 2. oyunumda gercek parami kazanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 1-2 sene oncesinden preordermi yapilir john :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Kanuni said: soru su ki 400k alsalardi cikaracaklari oyun ile 2milyon alip cikardiklari oyun arasinda fark varmi. bunu sadece onlar biliyor ama sanki beklenti altinda kalan bir proje bu. 400k ile 2milyon arasında campaign açısından çok büyük fark yok. Oyun 400k'dan 2milyon'a çıktı diye insanlar ana oyunun ve grafiklerin 4 katı gelişeceğini sandı ama harcamaların nereye gittiğini farketmiyor olmamızdan bir yanılgı bu. Adamlar aldıkları paranın çoğunu ana campaign'e değil yan unsurlara yatırdılar. Örneğin yeni bir şehir (campaign) gelecekmiş, onu da bu Kickstarter funding üstünden çıkardılar. Level editorünü geliştirdiler, ki o editörle isteyen kendi campaignini yapması mümkün (NWN gibi). Bütçenin bir kısmı Mac sürümü ve tercümeye ayrılmış. Müziğe de daha fazla ayırmışlar. http://i.imgur.com/fY4DdPJ.jpg Kickstarter kampanyasına bakınca, pledge edilen 4 katına çıkınca oyunun da tam 4 katı büyümesini bekliyoruz (10 saatlik campaign'in 40 saate çıkması gibi). Oyun piyasasındaki bütçe ve harcamalar bizim hayalimizdeki gibi gerçekleşmediği için hayal kırıklığına uğruyoruz, sonra firmayı yerin dibine batırıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 additional content egrisi neredeyse ilk 400k dan 1 milyona 3 kat artmis gorunuyor. demekki adamlar ilk 400k lik isteklerinde 3 saatlik bir oyun ongormusler :) mental erdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 backerlara baya büyük bi beleş dlc gelecek prequel, veya şu an geldi mi bilmiyorum. 1 milyon öncesi additional content o herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 kol of düti mount&blade'den 100 kat iyi olmadığına göre 400k'lık shadowrun'dan 5 kat iyi olmaz 2m'luk shadowrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 iyilik degil content. odami olmaz ? daha cok yer daha cok quest kil tuy ne biliyim. 10 saat az degilmi ? oynadigimdan da degil sadece ks in ilk cikan oyunlarindan birisi oldugu icin ongorulen-vaad edilen-gercekleseni yazisiyorum. tetrisle kiyaslarsan daha basarili olabilirmis sam :D 10.000 kat zevkli olmali.. oh yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 iyi de yazıyorlar zaten goal neye gidiyor, müzikti bilmemneydi filan hepsi gameplay içeriği değil yani. 10 saat kısa tabii yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 benmi yanlis okuyorum o grafigi ? abi content egrisine baksana.. grafik yokmu orada. para ile artan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 çoğu second setting'e ait değil mi o artışın? sonradan ekleyeceklerini söylemişler sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Kanuni said: additional content egrisi neredeyse ilk 400k dan 1 milyona 3 kat artmis gorunuyor. demekki adamlar ilk 400k lik isteklerinde 3 saatlik bir oyun ongormusler :) mental erdim. Additional Content dediği yeni oyun olcak. Şu anki campaign'le karıştırdın sen, o mavi olan, Seattle stories. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 o zaman ok tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 1m öncesi dlc, 1m sonrasıda 2nd setting iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 1m sonrasında o mavi kısım kaybolmuyor arkadaşlar.oyunda kaybolmuş ama grafikte kayoblmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar