quixef Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 E nası olcak turn based combat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 http://store.steampowered.com/app/267750/ - http://www.shadowrun.com/shadowrun-online/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 dofus kafasi olabilir aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 cross-platform multiplayer lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Ilk oyun o kadar berbatti ki bitiremidim bile, o lineer'lik ve karakterlerin kartonlugu oldurdu. Immersion sifirdi zaten. Ikinci boyle degil diyorsaniz alirim Divinity bitince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Dragonfall ilki kadar lineer değil, kartonlukla ne demek istedin bilmiyorum. Online ın vidyolarına bakmıştım da baya kötü görünüyor ya. Topik açmaya değer bulmuyorum şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 online ne kadar kötü. ayrı bir threadi olsun onun. facebook tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Karakterler cok cansizdi demek istiyorum, cok yapaylardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 İkincisinde daha az npc var, daha fazla interaction ve hepsinde bi hikaye. Ama dead mans switch i beğenmeyerek masterlığına darbe vurdun gözümde, boşver alma sen dragonfall. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 ilk oyun genel olarak başarılı bir oyun değildi, dragon nuda çok fazla bir indirim olmaza almama diyordum, indirim olunca sözümde durmak için aldım ama ne zaman oynarım bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Bitirmeme ragmen aldim saleden, steam workshopdaki modlara bakarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 kickstarter +reprep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 My Twin Brother Made Me Crossdress as Him and Now I Have to Deal with a Geeky Stalker and a Domme Beauty Who Want Me in a Bind!!'daki karakterler üzerine çok cansız gelmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 dragonfall indirimini de kaçırmışız. patiye her gün bakmadığım için cezalandırılıyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Ulgio said: Abi aslında bu bir oyunun betası gibi bir şey. Yani daha profesyonel bir firmanın eline şu oyun motorunu, setting i dünyayı filan versen çok güzel şeyler yapar. evet seslendirmeleri brad pitte yaptırıp bazilyon dolara bok gibi oyun yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Sufi said: dragonfall indirimini de kaçırmışız. patiye her gün bakmadığım için cezalandırılıyorum sanırım. of uplamıştım ben konuyu ama sana haber vermek aklıma gelmedi. :( yaraya tuz basmak gibi olmasın da tam sana göre oyun bu arada. korsanla, sonra ödeşirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 olmadı beklerim başka bi indirim. orjinal campaigni bitirmedim daha. workshop modları falan derken çıkar herhalde bi indirim daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 mod falan beğendiğiniz olursa yazın. ben pek bakmadım dağıttıkları toollarla değişik birşey yapılamayacağını ve aynı writing kalitesinin yakalanamayacağını düşündüğümden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 dead man's switchden daha kaliteli vardır eminim user content Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Hiç user content indirmemiş oyuncu yorumu oldu bu. Ya da skyrimcisin ikisinden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 skyrimde hiç mod indirmedim başka oyunlarda indirdim, bilemedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 shadowrun çok parlak bir oyun ama bayık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 dedi bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 said: We’re excited to announce Shadowrun: Dragonfall - Director’s Cut. Inspired by other passionate, community-focused developers like CD Projekt RED (who continued to improve and add to their Witcher titles post-launch), we decided to make an even bigger & better Dragonfall for you guys. The Shadowrun team has been hard at work taking the existing Dragonfall campaign and making it even better - adding new features, missions, art, and more. backerlara ve ek paket sahiplerine bedava olacakmis director's cut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Daha oynamadiydim dlcyi. Kewl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar