Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammmar 40k

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Guzel fena degil evt, 17dk 15sn, ingilizce versiyonu da var etrafta cok kaliteli degil gerci.

Bende sonunda Hammer & Bolter 15 izledim duzgun bir halini bulup, 11,12,14, 40k degildi onlari gectim o yuzden.

wh40 kitaplarina dondum bir aradan sonra, Cadia serisinden basladim bakalim.

https://wh40k.lexicanum.com/wiki/Cadia_(Novel_Series)

elimdeki mevcut audio booklari da bir duzenleyeyim dedim ama o nedir lol icinden cikmak mesele.

Mesaj tarihi:

30k kitaplarinin alayini bitirmek uzereyim. Son ucleme kaldi. Arada cerezlik 40k audio booklarini da dinliyorum ama hikayeyi surukleyen serileri hep Heresy sonrasi icin beklettim.

Su dizileri de izlemek istiyorum ama canim yetmiyor artik sagda solda korsan aramaya. Aptal adamlar parasiyla bile izletmiyor. 

Mesaj tarihi:

tithes 2. bolum:

Spoiler

ahah gw yapmis yapacagini, kadin custodes.., ayrica migferli konusmalarin yarisi anlasilmiyor bu seride; Oncekilerde boyle bir sorun yoktu.

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

😱

Follow the Princeps of one of Terra’s last loyal Titans in the closing hours of the Siege of Terra, as she gets an opportunity to deliver a decisive blow to the traitor forces:

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

fulgrim geldi. zaten Heresy zamanında Slaanesh in demon prince i olmuştu. Transfigured halinden daha da beter olmuş geçen zamanda 

GokTuRK tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Ya fırça değil de boya bulunmuyor. Goblin artık satmıyor, Pegasus un gümrüklerde sorunu varmış filan... Goblin in yanındaki yerden Vallejo aldım ilk defa. Onun da bi tanesini alr brush almışım kazara 😕 deniycem bakalım...

Mesaj tarihi:

@fenris paintfield Greenstuffworld satıyor, Vallejo'lar Citadel boyalardan iyi bence ama alırken yeni seri olanları al (tamamen şeffaf şişeleri). Eski model colors serileri iyi ama game colors serileri çok parlak oluyor.

Pegasus 1 yılı aşkın süredir boya getiremiyor bu arada, ben yurtdışına çıktıkça boya alıyorum GW'lara falan gidip. Bu arada Vallejo'lar da sürekli stokta olmuyor, boyayı bulunca kaçırmamak lazım.

• Like 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Abi GW figürleri konusunda Pegasus varken başka yerde heyecan aramaya gerek yok. Çünkü adamlar Türkiye distribütörü ve stoklarında olmayan şeyleri siparişle getiriyorlar gerekirse, fiyatları da Avrupa fiyatlarına denk.

Boya için artsanatsal'ı tavsiye edebilirim. Kadıköy'de yerleri var İstanbul'da olanlar için Vallejo distribütörü onlar da. Orada stok bulamazsam diğer hobbytime vs. bakıyorum ben de, aslında çok fazla mağaza var ama hiç birinde stok yok adam gibi.

deadwoll tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...