erensabri Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 sendit ten 13 nisanda siparis ettigim CoD: MW3 bugun elime ulastı bir aksilik olmazsa 7-10 gün arasında geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Dnr a gecen gun sordum 160 lira Ce istinye parktaki gidip alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 eğer normalle ce arasında 50 lira fark edecekse direk ce akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 o istinye parktaki DnR'dan alıp ingilterede satmak lazım kafadan 30 lira kâr her kutuda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 160 olayı yalan, 250 civarında bekleyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 SC2'nin normalini 140'a CE'yi 200'e satmışlardı. Diablo 3'ü 110'a sattıklarına göre CE de 160 civarında olabilir. Edit: Gerçi Diablo 3 normalde daha pahalı, o yüzden o kadar düşüğe satamayabilirler. Yine de yurtdışından alıştan daha ucuza gelir büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 normal kutuluda türkçe kitapçık oluyor ama CE'ye dokunmuyorlar bildiğim kadarıyla. eskiden böyleydi galiba hala böyle mi? ayrıca normal kutulu için bildiğim türkçe kitapçık olayı doğru mu? birileri teyit etsin pls, ona göre burdan veya yurtdışından alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Oyun kutusunun arkasındaki yazılar çevrilmiş, muhtemelen kitapçık da Türkçe olacaktır. CE'de olamaz o muhtemelen çünkü eğer Türkiye'ye özel CE versiyonları yapmıyorlarsa (ki hiç sanmıyorum) CE kutusunun içindeki oyuna da dokunamayacaklarına göre o İngilizce kalacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 ya oyunu nerden alsam sizce?Amacım minimum bütçeyle en geç 15 mayıs akşamı oyunu oynamak.dijital olarak direk blizz denmi?(ama adamlar kutulu dan daha kazık satıyorlar),bu sanal saray,gamer marketlere vb.güvenip (sanal saray daha ucuz ve key mayısın 14 ünde elimize geçmesi için söz veriyorlar ama diablo olm bu söze kanılırmı?) yada direk (d)aral'dan mayıs 15 sabahındamı?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 iyi bari bunu geç kalmadan getirebiliyor aral ehe http://www.diygamer.com/wp-content/uploads/2010/02/bobby-kotick-money-bags.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Sadece standart key alabileceğimiz uygun ve güvenilir yerleri de yazsak arada, herkes CE'ye odaklanmış:) Ben şurayı http://www.ultimatumgamekeys.com/en/game/buy-blizzard-diablo-3-iii-digital-download-cd-key.html buldum 55 dolara, daha önce buradan CIV5 GOTY almıştım ve sorun çıkmamıştı, İsrailli elemanların kurduğu bir site sanırım, ancak üyelik yok ve paypalla çalışıyorlar, kimlik fotokopisi isteyebiliyorlar o paypalın bağlı olduğu mail üzerinden key geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Ayrıca bu Sanalsaray veya Mediasaray denen GG'deki hesabını değiştirmiş, Sanalpazar'da ise sadece kredi satıyor. Yani sadece kendi sitesinden alabiliriz Diablo'yu, bana eskisi gibi güven vermedi bu durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 55dolar keye verceğine 10tl daha koy araldan kutulu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Balıkesir Edremit ilçesinde Bimeks veya Vatan Comp. tan CE alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 D%R falan açıkladı mı CE'yi ki 160 TL falan diyorsunuz? Ona göre bir yol bakıyorum direk alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 inanmayın abi 160 olayına. 200-250 civarı bişey bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 oha 160'a CE olursa sustalıyla falan gelmek lazım mağazaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Thehut ve Sendit ve Zavvi'de yok CE. Shopto ve Amazon.co.uk'de var ama shopto göndermiyor, Amazon'da limiti doldurmuşlar. Yani Aral'a kaldık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 LathspeLL said: Thehut ve Sendit ve Zavvi'de yok CE. Shopto ve Amazon.co.uk'de var ama shopto göndermiyor, Amazon'da limiti doldurmuşlar. Yani Aral'a kaldık? En azından direk ARAL dan alma. d&r , vatan bimeks vb.. yerler aral ürününün araldan ucuza satıyor. modern warfare 2 , black ops ve starcraft 2 yi ilk hafta içersinde araldan %25 daha ucuza alan biri olarak bunun için de bekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 bimekste şuan %25 indirim var, 1-3 iş gününde de teslim diyor. az önce verdim siparişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Evet Bimeks'te 91tl diyor, acaba kargo da onlardan mı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 kargo parasını ayrıca ödüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 DnRdan aldık 3 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 CE ön sipariş verilecek yer yok galiba. türkçe kutulu da almak istemiom. galiba shopto olayına giricem yine, sc2'de baya güzeldi, tam zamanında yollamışlardı. gerçi çıktığı gün oynayabilmek için işten yarım saat erken çıkıp ptt'ye gidip kutuyu ben almıştım, yoksa ertesi gün gönderecekti ptt ama olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Shopto yollamıyor ama işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar