Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3'ü Nereden Alacaksınız?

Gangren

Öne çıkan mesajlar

ya oyunu nerden alsam sizce?Amacım minimum bütçeyle en geç 15 mayıs akşamı oyunu oynamak.dijital olarak direk blizz denmi?(ama adamlar kutulu dan daha kazık satıyorlar),bu sanal saray,gamer marketlere vb.güvenip (sanal saray daha ucuz ve key mayısın 14 ünde elimize geçmesi için söz veriyorlar ama diablo olm bu söze kanılırmı?) yada direk (d)aral'dan mayıs 15 sabahındamı?..
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece standart key alabileceğimiz uygun ve güvenilir yerleri de yazsak arada, herkes CE'ye odaklanmış:)

Ben şurayı http://www.ultimatumgamekeys.com/en/game/buy-blizzard-diablo-3-iii-digital-download-cd-key.html buldum 55 dolara, daha önce buradan CIV5 GOTY almıştım ve sorun çıkmamıştı, İsrailli elemanların kurduğu bir site sanırım, ancak üyelik yok ve paypalla çalışıyorlar, kimlik fotokopisi isteyebiliyorlar o paypalın bağlı olduğu mail üzerinden key geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Thehut ve Sendit ve Zavvi'de yok CE. Shopto ve Amazon.co.uk'de var ama shopto göndermiyor, Amazon'da limiti doldurmuşlar.

Yani Aral'a kaldık?

En azından direk ARAL dan alma. d&r , vatan bimeks vb.. yerler aral ürününün araldan ucuza satıyor.

modern warfare 2 , black ops ve starcraft 2 yi ilk hafta içersinde araldan %25 daha ucuza alan biri olarak bunun için de bekleyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

CE ön sipariş verilecek yer yok galiba. türkçe kutulu da almak istemiom. galiba shopto olayına giricem yine, sc2'de baya güzeldi, tam zamanında yollamışlardı. gerçi çıktığı gün oynayabilmek için işten yarım saat erken çıkıp ptt'ye gidip kutuyu ben almıştım, yoksa ertesi gün gönderecekti ptt ama olsun :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...