Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3'ü Nereden Alacaksınız?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Esh said:

digital downloada karşı olma sebebiniz nedir yahu. tedarik süreci beklenir mi ya, sene 2012

Aynen beyler. Cd alacaksın o kadar para vereceksin, cd kaybolacak bir süre sonra vs. En güzeli battle.net ten hesap açıp mis gibi indirmek. Digital download güzel birşey.
Mesaj tarihi:
sorma çektiğim çileyi görüyorsun :(

şirketteki herkes seferberlik başlattı benim oyunu bulabilmem için, kızlar bile soruyor kitapçılara teknoloji marketlere d3 var mı diye sdf
Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:

Beyler,

CD-key alınabiliyor mu blizzard harici bir yerden, rusçudan falan? Güvenilir biri var mıdır, ne kadardır vesaire

aynen ben de aranıyorum d:
sanıyorum rusya çıkış tarihi 6 haziran?
Mesaj tarihi:
Lan elli kere yazdık Ankaradakiler.
D&R'ın internet siteinden gidin alın diye. 109 TL diye. Hemen kargoluyorlar, geliveriyor.

İlla key alcam diyosanız güvenilir http://www.sanalsaray.com/# var. Almadan önce online destekten stok sorun yannız. Adamlar güvenilir. Ben bayaa alış-veriş yaptım.

Ayrıca kota vs problemi olan varsa, Ankarada ben de elden teslim yapabilirim kopya cd ya da dosyaları.

Haberiniz olsun.
Mesaj tarihi:
bugün sıkıntısız oynadım ilk defa. serverler düzeliyor heralde. satmaktan vazgeçtim o yüzden =) dün gelse biri satıyordum login hatalarının siniriyle. =)
  • Yeni Oluştur...