ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Beyler, CD-key alınabiliyor mu blizzard harici bir yerden, rusçudan falan? Güvenilir biri var mıdır, ne kadardır vesaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Esh said: digital downloada karşı olma sebebiniz nedir yahu. tedarik süreci beklenir mi ya, sene 2012 Aynen beyler. Cd alacaksın o kadar para vereceksin, cd kaybolacak bir süre sonra vs. En güzeli battle.net ten hesap açıp mis gibi indirmek. Digital download güzel birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 yaradana sığınıp bir daha en baştan download edicem şu oyunu. yeni patch fln gelince downloader değişmişmidir ? 8370 diyo. bu beni kurtarır mı ? boşuna onca gb download etmiyeyim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 son zamanlarda angara da oyunu gören alan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ankarada olup digital download isteyenler ve kota vs sorunu olan varsa direk copy paste verebilirim oyun dosyalarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Dun Anatolia AVM de electro worlde baktim adam oyun var dedi ama reyonda goremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 senko said: son zamanlarda angara da oyunu gören alan var mı? şu hadisede en çok da sana üzülüyorum, çok ciddiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 sorma çektiğim çileyi görüyorsun :( şirketteki herkes seferberlik başlattı benim oyunu bulabilmem için, kızlar bile soruyor kitapçılara teknoloji marketlere d3 var mı diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ZaugnaKhaldun said: Beyler, CD-key alınabiliyor mu blizzard harici bir yerden, rusçudan falan? Güvenilir biri var mıdır, ne kadardır vesaire aynen ben de aranıyorum d: sanıyorum rusya çıkış tarihi 6 haziran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Lan elli kere yazdık Ankaradakiler. D&R'ın internet siteinden gidin alın diye. 109 TL diye. Hemen kargoluyorlar, geliveriyor. İlla key alcam diyosanız güvenilir http://www.sanalsaray.com/# var. Almadan önce online destekten stok sorun yannız. Adamlar güvenilir. Ben bayaa alış-veriş yaptım. Ayrıca kota vs problemi olan varsa, Ankarada ben de elden teslim yapabilirim kopya cd ya da dosyaları. Haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 abi kargolatayım da nereye kargolatayım yerim yok yurdum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Almayın şu oyunu, yazık paranıza sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 parası bişi değil 2 öğle yemeği parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Tüh ya. O zaman boş zamanınızı login olmaya çalışmakla harcamayın, sinirleriniz yıpranmasın? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitecloud Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 senko said: abi kargolatayım da nereye kargolatayım yerim yok yurdum yok Sirkete gondert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Rotweiler said: Lan elli kere yazdık Ankaradakiler. D&R'ın internet siteinden gidin alın diye. 109 TL diye. Hemen kargoluyorlar, geliveriyor. yok ki D&R'ın sitesinde, ben mi bulamıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Harbi kalkmış link. Tükendi herhalde gene. Diğer linkten alın işte keyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 kutusu + hesapla birlikte benden alabilirsiniz. sahibinden az kullanılmış =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 dnr'da yok böyler ümit vermeyin böyle boşu boşuna df kutu açılmış durumda mı canım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 df said: kutusu + hesapla birlikte benden alabilirsiniz. sahibinden az kullanılmış =) =) 50 tl fazla fazla makul bi fiyat olur dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 bugün sıkıntısız oynadım ilk defa. serverler düzeliyor heralde. satmaktan vazgeçtim o yüzden =) dün gelse biri satıyordum login hatalarının siniriyle. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 aahhaha yok abi oynayamıyacam ben diablo fln kaybettim umudumu sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 key almama ısrarın neden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 taktım kafaya abi kutulu alacam inada bindiridm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 senko senin için ben çok üzülüyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar