ses Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 biraz önce okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama; Russian scene group known as THETA is working along with SKIDROW to release emulated DIABLO 3 DRM. "Donation" to group is going to be all-time record breaking 4.9 million dollars. It is unclear who is donator and how long it will take to crack the code. Last time it took SKIDROW group less then 7 hours to launch working Mass Effect 3 crack. >paying for pirating (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Oyunu yarım yamalak oynatacak bir emulatör için bağış yapmak... Korsanın amacı para vermemek değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 su anda gameplayı verebilecek bir emulator zaman olarak imkansıza yakın, bi 6-12 ay gecsin belki. drm muhabbeti yapılmıs ama bu settlers7 degil ki login bypassla mumkun olsun. client hic bir logic icermiyor sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 senditten alan var mı, 37 £ http://www.sendit.com/games/platforms/pc/diablo-3/10042969.html fix'd, pound olunca tabi.. olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Euro değil Pound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 bi sn, birileri skidrowlara para mı vermiş? kesin eadır audhauah, şu an bahama yolunu yarılamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 kırılamazsa bu drm endüstri standardı olur, kırılması hepimizin işine gelir orijinal alsak bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 oyun kutusunun üzerinde requires internet to play yazması gerekmiyor mu ? Sanki yazmıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Kalmadı mı yahu ankarada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 internette olabilir bazı sitelerde hala, ama tabi 1-2 gün gelmesini beklemek var :p dün hepsiburdada vardı bugün bitmiş mesela haziranda gelcek diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 hangi siteler var mesela :) hepsiburada ve mavishop gördüm onlarda yok heralde ulan Mersindeki şerefsiz dnr çalışanı yüzünden adam dedi ki daha hiç bir mağazamıza gelmedi bende yine aral sıçışlarda sandım adanaya geçtiğimde de dnr a uğramadım o zaman alırdım şimdi ankarada hiçbiyerde yok zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 aente said: haziran 6 da çıkıyor. benim için release 7 haziran o zaman, böyle server problemlerini falan da görmeyiz hahahay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Sam said: kırılamazsa bu drm endüstri standardı olur, kırılması hepimizin işine gelir orijinal alsak bile. abi pardon ama niye hala kırılır kırılmaz muhhabeti yapıyorsunuz anlamıyorum? d3 client dediğiniz şey sadece aptal bir grafik renderer, daha öncede bir konuda epey detaylı bahsetmiştim, client'ın gameplay hakkında en ufak bir fikre sahibi yok. sunucu ne derse onu renderlıyor o kadar. endüstri standartı olması durumuna gelince, wowda aynı şekilde "kırılamadığı" için emulasyona ihtiyacı oldu ve o emulatorler er yada geç çıktı, drm endüstürisinin standardı filanda olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 kırılmaktan kastınız online olarak oynayacak şekilde kırılması mı, single için skidrow çıkardı bildiğim kadarıyla dün. düzeltme: dün gece piratebay'de var gözüken skidrow dosyası bugün yok, şu an bir grubun ki daha var ama çalışıyor mu bilemem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 abi tekrarda öyle bir crack/bypass'la bu oyunu single dahi oynayabilmenizin imkanı yok. fake onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 _Spartacus_ said: Oyunu yarım yamalak oynatacak bir emulatör için bağış yapmak... Korsanın amacı para vermemek değil mi? değil, bazı insanlara para vermemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 öyle olsa 2. el var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 oha lan SE bile mi kalmadı? Gidebilirsem bakayım öğlen istinye park'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 bombilo said: abi tekrarda öyle bir crack/bypass'la bu oyunu single dahi oynayabilmenizin imkanı yok. fake onlar. valla beni bağlamıyor pre order'la aldım ben heh :p ben de oynanabileceğine imkan vermiyor geçen arkadaşlara da bunu anlattım, server üzerinden akıyor tüm bilgiler oluru yok gibi, anca wow gibi saçma sapan bir emülasyon yaparlar belki dediğin gibi, onu da bekleyecek kadar cimri adam da her gün 1 tl biriktirse gider yine alır oyunu o vakte kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Kaede said: öyle olsa 2. el var Öyle bir şans yok oyunu kendine has bir hesap üzerine kaydettirmediyse satıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 benim account ulke olarak United Kingdom tanımlı ve battle.netten alırken 44.99 gözüküyor fiyat. Ama normalde Turkey yapsam 59.99 gözüküyor. şimdi ben o United States tanımlı accountumla alsam oyunu herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 44 olan pound dur 59 olan euro dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Chemical said: _Spartacus_ said: Oyunu yarım yamalak oynatacak bir emulatör için bağış yapmak... Korsanın amacı para vermemek değil mi? değil, bazı insanlara para vermemek.Eminim korsan oyun kullananların %99'u eğer eşit para verilecekse gidip orijinal oyun alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 bombilo said: abi pardon ama niye hala kırılır kırılmaz muhhabeti yapıyorsunuz anlamıyorum? d3 client dediğiniz şey sadece aptal bir grafik renderer, daha öncede bir konuda epey detaylı bahsetmiştim, client'ın gameplay hakkında en ufak bir fikre sahibi yok. sunucu ne derse onu renderlıyor o kadar. endüstri standartı olması durumuna gelince, wowda aynı şekilde "kırılamadığı" için emulasyona ihtiyacı oldu ve o emulatorler er yada geç çıktı, drm endüstürisinin standardı filanda olmadı. wow'un farkı tamamen multiplayer üzerine kurulu bir oyun olması, single-player diye bir kavram içermiyor. d3'de ise single-player oynanış şekli olarak var ama fiilen yok. aslında gerçekleşen şey dışarıya kapalı bir mp oturumu. diğer single-player oyunlarda da bu yapılmaya başlanırsa başımız çok ama çok ağrır. spore için kızılca kıyamet koptu 4 yıl önce, bugün aynı zehrin dozajı arttırılmışını başka elden geliyor diye kabullenmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 D3 stokları yurt genelinde bitmiş Aral da yetememiş diyorlar. Vatan fln kaldırmış oyunu satıştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar