Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3'ü Nereden Alacaksınız?

Gangren

Öne çıkan mesajlar

biraz önce okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama;

Russian scene group known as THETA is working along with SKIDROW to release emulated DIABLO 3 DRM.
"Donation" to group is going to be all-time record breaking 4.9 million dollars. It is unclear who is donator and how long it will take to crack the code. Last time it took SKIDROW group less then 7 hours to launch working Mass Effect 3 crack.

>paying for pirating (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

hangi siteler var mesela :) hepsiburada ve mavishop gördüm onlarda yok heralde ulan Mersindeki şerefsiz dnr çalışanı yüzünden adam dedi ki daha hiç bir mağazamıza gelmedi bende yine aral sıçışlarda sandım adanaya geçtiğimde de dnr a uğramadım o zaman alırdım şimdi ankarada hiçbiyerde yok zira
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

kırılamazsa bu drm endüstri standardı olur, kırılması hepimizin işine gelir orijinal alsak bile.

abi pardon ama niye hala kırılır kırılmaz muhhabeti yapıyorsunuz anlamıyorum? d3 client dediğiniz şey sadece aptal bir grafik renderer, daha öncede bir konuda epey detaylı bahsetmiştim, client'ın gameplay hakkında en ufak bir fikre sahibi yok. sunucu ne derse onu renderlıyor o kadar.

endüstri standartı olması durumuna gelince, wowda aynı şekilde "kırılamadığı" için emulasyona ihtiyacı oldu ve o emulatorler er yada geç çıktı, drm endüstürisinin standardı filanda olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

bombilo said:

abi tekrarda öyle bir crack/bypass'la bu oyunu single dahi oynayabilmenizin imkanı yok. fake onlar.

valla beni bağlamıyor pre order'la aldım ben heh :p

ben de oynanabileceğine imkan vermiyor geçen arkadaşlara da bunu anlattım, server üzerinden akıyor tüm bilgiler oluru yok gibi, anca wow gibi saçma sapan bir emülasyon yaparlar belki dediğin gibi, onu da bekleyecek kadar cimri adam da her gün 1 tl biriktirse gider yine alır oyunu o vakte kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

bombilo said:

abi pardon ama niye hala kırılır kırılmaz muhhabeti yapıyorsunuz anlamıyorum? d3 client dediğiniz şey sadece aptal bir grafik renderer, daha öncede bir konuda epey detaylı bahsetmiştim, client'ın gameplay hakkında en ufak bir fikre sahibi yok. sunucu ne derse onu renderlıyor o kadar.

endüstri standartı olması durumuna gelince, wowda aynı şekilde "kırılamadığı" için emulasyona ihtiyacı oldu ve o emulatorler er yada geç çıktı, drm endüstürisinin standardı filanda olmadı.

wow'un farkı tamamen multiplayer üzerine kurulu bir oyun olması, single-player diye bir kavram içermiyor. d3'de ise single-player oynanış şekli olarak var ama fiilen yok. aslında gerçekleşen şey dışarıya kapalı bir mp oturumu. diğer single-player oyunlarda da bu yapılmaya başlanırsa başımız çok ama çok ağrır.

spore için kızılca kıyamet koptu 4 yıl önce, bugün aynı zehrin dozajı arttırılmışını başka elden geliyor diye kabullenmemek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...