J'eon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 aynen, ben livechat'i zorluyodum da siz darlıyosanız bulaş mıyım, yapsınlar bi güzellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 çeyrek kala sorduğumuzda ,tamam sizin keyler 30 dk ya geliyor demişti ,şu dakka itibariyle baya patladık sağolsun gamer market ,parayı isteyip bnetten fln basıcaz artık ,parayı verirlerse tabi burayada yazayım gamer marketten alışveriş etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Ya iyi de, ucuza key satılmasının kaynağı olan ülkelere 7 Haziran da geldiği biliniyor, nasıl bir mantıkla Blizzard dışı bir siteden key alınmaya çalışılır ki? Her türlü mağduriyet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ne alakası var ki Tr yede ucuza geliyo işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mağduriyet değil tam olarak ,adamların key kaynaklarının düzensizliğinden kaynaklı gecikme ,14ünde söz vermelerine rağmen yarısı geliyor yarısı gelmiyor vs hani tam ticaret kafasıyla işlemiyor vs neyse işte olan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 kutulu release fiyatı da 110 mu olcak bunun acep? ben yarın etiler dnr a giderim heralde olur ellerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 dnr da 110 du bu sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 az evvel de re yi aradık belki 1 hafta sonra bursaya geleck dedi bayan ,maytam geçorsun bre kardeşim ,isterseniz ayırtalım dedi,biz önce getiren bize satar dedik. bakalım kim satacak önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 istinye park DR'de var mıdır acaba? Öğlen alıyorum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 elektro vorldan aldık hemide sadece 109 lira 99 kurusu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 mavishoptan mesaj geldi, paketlenmiş :p iki güne gelir artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 astoria ve beyoglu dr da yok. cevahir de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 fenris said: astoria ve beyoglu dr da yok. cevahir de var. abi sen elektro worldu bir arasan sabah gittik yoktu 1 saat sonra aradık geldi dediler hemen gidip aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 sagol, cevahirden aldim. cok fark etmedi benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Ankara da varmi diablo olan magaza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 vatan'dan siparis vermistim, eksi'de biri aramis, demisler ki haftasonuna kadar gondermis olacagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 yana yana alıcak yer arıyorum ben de. dnr ı aradımstoklara yeni girdi stok durumunu bilmiyoruz diye saçmaladı. sağlıklı bi şekilde elimizde var hemen kargolarız diyemediler. 1-5 iş günü içinde yollarız diyor. vatan'ın hali ortada. gittigidiyordaki satıcılarla konuştum birisi kayıplarda diğeri ise elimde yok diyor. az kaldı 60 avro bayılıp battle.net ten alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Ben geç gelmesine problem gözüyle bakmıyorum ama millet oynayıp tavan yapacak sonra abi bi oynayalım mı peşinde koşacaz işte orası sıkıntı... Ekip olarak aynı lvlda oynamanın keyfi bir başka oluyordu allahsız satıcılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Ankara'da Cepa D&R'dan aldım, kişi başı bir tane satıyorlardı, biraz daha stokları vardı. KentPark TeknoSA'da yoktu. KentPark MediaMarkt'ta sadece 1 tane kalmıştı. Bendeki stok bilgisi budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Telefon actigim d&r'lar cepa, karum elimizde kalmadi dediler, gidecem cepaya umarim bulurum, bugun Ankarada diablo olan yer bilen varsa paylassin pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Vatan ile görüştüm yok öyle birşey ürünler Aral kaynaklı gecikti ancak yarına kadar gönderimler başlayacak dediler. Ki ben bu görüşmeyi hatırı sayılır bir seviye ile yaptım temsilci ile fln değil. Nitekim şuan kontrol ettiğimde ise... HELL YEAH!!! 15.05.2012 Internetten Satış Topkapı Siparişiniz Kargoya Verildi ARAL PC DIABLO 3 Temsilcilerinde suçu yok adamın elinde bilgi yok ise hata olmaması için tarih sallamak zorunda kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 DeviantSun said: Ankara'da Cepa D&R'dan aldım, kişi başı bir tane satıyorlardı, biraz daha stokları vardı. KentPark TeknoSA'da yoktu. KentPark MediaMarkt'ta sadece 1 tane kalmıştı. Bendeki stok bilgisi budur. fuck..daha işden güçten fırsat bulup alamadım oyunu.yaw iş çıkışı hemen nereye bakmamı tavsiye edersiniz Ankara'da yada hemen ankamall mi uçsam nedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Bence gitmeden telefon et oralara benim tahminim en yüksek stok D&R ve Vatanda olur D&R bittiyse direk armadanın karşısındaki Vatan'a git derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Muhahahha gardaşımı sabahtan missiona yollamıştım dnr dan alsın diye gitmiş caddadekine, oradakiler sabahtan bitti demiş diğer şubelere bakmışlar netten onlarda da bitmiş gözükmüş bizimkide düşmüş yollara yana yakıla gezip tozup bulamamış. en son bi umut yakınlarında başka bir dnr varmış ona girmiş. oradaki kadın yaa aslında biri ayırttırmıştı ama gelmedi sen al demiş bizimkide kapmış hemen . muhahaahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Masakari said: Muhahahha gardaşımı sabahtan missiona yollamıştım dnr dan alsın diye gitmiş caddadekine, oradakiler sabahtan bitti demiş diğer şubelere bakmışlar netten onlarda da bitmiş gözükmüş bizimkide düşmüş yollara yana yakıla gezip tozup bulamamış. en son bi umut yakınlarında başka bir dnr varmış ona girmiş. oradaki kadın yaa aslında biri ayırttırmıştı ama gelmedi sen al demiş bizimkide kapmış hemen . muhahaahahahah İstanbul,Ankara? cadde? nerelere baktığını yazsaydın daha iyi olurdu benim için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar