Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3'ü Nereden Alacaksınız?

Gangren

Öne çıkan mesajlar

yana yana alıcak yer arıyorum ben de. dnr ı aradımstoklara yeni girdi stok durumunu bilmiyoruz diye saçmaladı. sağlıklı bi şekilde elimizde var hemen kargolarız diyemediler. 1-5 iş günü içinde yollarız diyor.

vatan'ın hali ortada.

gittigidiyordaki satıcılarla konuştum birisi kayıplarda diğeri ise elimde yok diyor.

az kaldı 60 avro bayılıp battle.net ten alıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

Vatan ile görüştüm yok öyle birşey ürünler Aral kaynaklı gecikti ancak yarına kadar gönderimler başlayacak dediler. Ki ben bu görüşmeyi hatırı sayılır bir seviye ile yaptım temsilci ile fln değil. Nitekim şuan kontrol ettiğimde ise...

HELL YEAH!!!

15.05.2012 Internetten Satış Topkapı Siparişiniz Kargoya Verildi
ARAL PC DIABLO 3

Temsilcilerinde suçu yok adamın elinde bilgi yok ise hata olmaması için tarih sallamak zorunda kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

DeviantSun said:

Ankara'da Cepa D&R'dan aldım, kişi başı bir tane satıyorlardı, biraz daha stokları vardı.
KentPark TeknoSA'da yoktu.
KentPark MediaMarkt'ta sadece 1 tane kalmıştı.
Bendeki stok bilgisi budur.

fuck..daha işden güçten fırsat bulup alamadım oyunu.yaw iş çıkışı hemen nereye bakmamı tavsiye edersiniz Ankara'da yada hemen ankamall mi uçsam nedir...
Sosyal ağlarda paylaş

Muhahahha gardaşımı sabahtan missiona yollamıştım dnr dan alsın diye gitmiş caddadekine, oradakiler sabahtan bitti demiş diğer şubelere bakmışlar netten onlarda da bitmiş gözükmüş bizimkide düşmüş yollara yana yakıla gezip tozup bulamamış. en son bi umut yakınlarında başka bir dnr varmış ona girmiş. oradaki kadın yaa aslında biri ayırttırmıştı ama gelmedi sen al demiş bizimkide kapmış hemen . muhahaahahahah
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

Muhahahha gardaşımı sabahtan missiona yollamıştım dnr dan alsın diye gitmiş caddadekine, oradakiler sabahtan bitti demiş diğer şubelere bakmışlar netten onlarda da bitmiş gözükmüş bizimkide düşmüş yollara yana yakıla gezip tozup bulamamış. en son bi umut yakınlarında başka bir dnr varmış ona girmiş. oradaki kadın yaa aslında biri ayırttırmıştı ama gelmedi sen al demiş bizimkide kapmış hemen . muhahaahahahah

İstanbul,Ankara? cadde? nerelere baktığını yazsaydın daha iyi olurdu benim için...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...