kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ARAL: 14.05.2012 10:37:50 EVREN FATURA KESILDI 14.05.2012 17:23:39 EVREN SUBEDEN RING ARACINA YÜKLENDI Oyun Aral'dan siparis verenlerin eline 15 sabahı gibi geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Benimkinde niye "tedarik süreinde" yazıyor yahu. Bunlar ellerindeki stokları bitirip Blizzard'dan yeni ürün mü bekliyor acaba? Aral'dan sipariş edenlerin kargoya verilmeden önce ne yazıyordu? Ya da hala verilmediyse şu an ne yazıyor? Ciddi ciddi kıllanmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 install edebilen var mı? 6 da değil miydi bu install muhabbeti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Ben gittigidiyordan aldım demin cdkeyi yolladı hemen adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 kimden aldın? bir arkadaşa acil key arıyoruz gece oynamak için(KK taksit yapan,yoksa blizzden çekerük) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Gamer-market hala göndermedi ,az önce konuştum adamla beklemedelermiş ,bu da demektir sıçtık muhtemelen :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/diablo-3-iii-orjinal-blizzard-tr-eu-cd-key-57514934 bundan aldım ancak bi mesaj at key bitmişti gelmesini bekledim ben. key kalmadıysa boşa alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 said: ( 9970 adet mevcut. 29 adet satıldı. ) lol bu sanalsaray'ı ben beğeniyordum, ama kapadı önceki GG hesabını sanırım bu biraz güvenimi azalttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 KingV said: internetten D&R'ın sitesini kontrol ediyorum fakat hala Diablo 3'ler tedarik sürecinde görünüyor :S geç mi gelecek şimdi Diablo 3 oyunum? :( saat 18 30 da yurt içi kargo ile göndermişler. acaba yarın akşama elime geçer mi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 kalmamış onlarda,yarına diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 _Spartacus_ said: Benimkinde niye "tedarik süreinde" yazıyor yahu. Bunlar ellerindeki stokları bitirip Blizzard'dan yeni ürün mü bekliyor acaba? Aral'dan sipariş edenlerin kargoya verilmeden önce ne yazıyordu? Ya da hala verilmediyse şu an ne yazıyor? Ciddi ciddi kıllanmaya başladım. kargoya verildiğinde,kargoya teslim edildi yazar yoksa tedarik sürecinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 http://kargotakip.aral.com.tr/ Şu adresten baktığımda kargoya verilmiş olduğunu gördüm. Ana sitede hala tedarik sürecinde yazıyor. Siteyi geç güncelliyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 bende öglen gittigidiyordan sanalsaraydan aldım 1 dkda yolladılarr cdkeyi ama heralde onlardada kalmamıs su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 dnr da siparisleri kontrol edince tedarik surecinde yaziyor ama detaya girdigimizde ise; Diablo III PC 1 Ürün(ler) Paketlendi 5/14/2012 6:12:45 PM Yurtiçi Kargo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 arkadaşlar sokarım shopto'ya, hala göndermemişler. iptal ediyorum şimdi siparişimi. 2 sorum var acil cevap aradığım lütfen 1) blizzard'dan ucuza key satan ve güvenilir bir yer var mı? 2) bütün d&r'lar 12de satış yapıyor mu bu gece? teşekkür ettim şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 mavishop'tan alanlarda bi gelisme var mı ? bende hala "DIABLO 3 ÖN SİPARİŞ BEKLEMEKTE" olarak gozukuyor siparis durumu :... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Key alıp kullanan arkadaşlar REGION Global yazıyor benim key'i ekledikten sonra doğru mudur bu ?yoksa EU falan mı yazması lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 DIABLO 3 ÖN SİPARİŞ BEKLEMEKTE diyor bende de Mavishop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 pfff bunlar yarin yollayacak bize kesin :/... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Seperate said: Gamer-market hala göndermedi ,az önce konuştum adamla beklemedelermiş ,bu da demektir sıçtık muhtemelen :S Valla benim keyi saat 15.00 gibi yollamışlar.Aktivasyon yaptım sorun yok. Sen ne zaman ödeme yapmıstın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 şimdi bu oyunun en en en en ucuz hali nereden alınabilir? kutu mutu falan mühim değil, kod yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 suan için sadece key de normal kutuda aynı fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Dark_Soul said: Seperate said: Gamer-market hala göndermedi ,az önce konuştum adamla beklemedelermiş ,bu da demektir sıçtık muhtemelen :S Valla benim keyi saat 15.00 gibi yollamışlar.Aktivasyon yaptım sorun yok. Sen ne zaman ödeme yapmıstın? ben 11 mayısta ödeme yapmıştım benimki de 2-3 saat önce geldi de arkadaşımınkini göndermediler ki benden önce ödeme yapmıştı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 benim için cd-key almanın tüm olayı gece 1'de girebilmekti, bu gamer-market yarın yollayacaksa ne anlamı kalır ki gider d&r dan alırdım. tüh ya :l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 aynen öyle bizde destek kısmındaki elemanları falan tüketmekteyiz en kötü para iadesi isteyip bnetten fln basıcaz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar