THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Herkese tekrardan selamlar. Bazi arkadaslarimizin bildigi uzere askerdeydim iki ay kadar once dondum. Sonrada yurtdisi falan pek aktif olamadim. Dun itibari ile cinin berbat havasindan yurdumun guzel topraklarina donmus bulunmaktayim. Insallah daha cok vakit gecirebilecegim burda. simdi ben baya geri kaldim napiyoruz ne oynuyoruz dotami honmu neyi yukluyim guncelleyin bakalim beni:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 dota 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 dota 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 dota 2 yükle zaten 1 günde hevesini alıp hona dönersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 dota 2 elime geçeli 1 ay oldu,bu süre içinde aklıma bile gelmedi hon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 dota2 si olupta hon oynayanmı var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 wb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Bir süreliğine aldığım görevi bırakma anım gelmiştir öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 bi sen eksiktin, gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 dota 2 oynıcaz ama keyimiz yok. şimdi bi sana bi bana key yapıştırır güzel abiler, oynarız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 KEY LAZIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Ben hala dota 1 oynuyorum atayım ben laptop bilgisayar ne varsa madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar