Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012 - Yaz

sQu

Öne çıkan mesajlar

Remus said:

ShadowFury said:

Bi de Horizon 1. sezona başladım da konusu çok tırt geldi ya. 2 saat background kasıp paragraflarca anlatıp bu kadar bayık kurgu çıkardılarsa ümidi kesebilirim, öyle random karakterleri doldurup bir de kafası iyiyken backgroundı araya sıkıştırmış gibi geliyo izlediğim kadarıyla(daha ilk 3 bölümü izledim). Karakterler fena değil gerçi.
Anime karakterler üzerinden ilerleyecek te konuyu öylesine mi araya sıkıştırmışlar?
Güzel konusu var da erken mi yargılıyorum, yoksa hep tırt bi kurgu üzerinden mi ilerletiyolar?
Ya da konusu güzel de benim mi kafam basmadı? Birşeyler mi kaçırdım.

Süper tirt bi anime worst of listemde, konu kurgu karakterler felan herseyi ile en kötü animelerden biri.

Bir bana berbat gelmemiş, izlemesende olur bu ne lan diye rageye bağlamayıp sinirlenmemiş olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

SAO bu sezonda şu ana kadar izlediklerim arasında açık ara en iyisi. Klasik olur mu olmaz mı bilemem, ama kesinlikle potansiyeli var bence. İlk bölümde fikir basit olsa da kurguyu bayağı güzel tasarlamışlardı, 2. bölüm de olayların gelişimi, karakterler vs. açısından bayağı güzeldi.
Genel olarak aksiyon sahneleri, karakter etkileşimleri açısından gayet başarılı, kurgusu basit ama bayağı sağlam. Hikaye de güzel ilerlerse efsane bişeyler çıkarabilirler bence.
Sosyal ağlarda paylaş

SAO da daha ikinci bolumden guild drama ve ninja attempt cikti muahahah

total eclipsei merak ediodum baya, ilk 2 bolum super olmus bi GUNBUSTAAAR dan acayip esinlenmis zaten adamlarda ana karakteri ono d. seslendiricek dediklerinde bi biosuna bakiim dedim, wikide su yazio

said:
The multiracial son of a Japanese guy and an American girl, as a child he looked up to his dad and wanted to be a super cool samurai warrior just like him. But then reality hit, and he was constantly tormented by the retarded racist kids around him and he grew to hate his dad and Japan. Then he became a pilot and turned into Isamu Dyson. Then Muv Luv Plus Total Eclipse happened.

sanirim kafami monitore vura vura izlicem bunuda derken ustegmen ibrahim doguluyu gordum asdfasd

http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20120228225637/muvluv/images/7/71/Ibrahim.jpg

ne shitstorm doncek BIZ NIGGA DIILIZ diye ahahahah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...