Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 of horizon ilk bölüm shit explodes everywhere forever bölümü olmuş tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 soa ana karakter tam bir mary sue müş. meh ikinci bir jesus yamato çekemem dropped Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Viktor said: wow'un ve hatta internetin gerçek yüzü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Remus said: ShadowFury said: Bi de Horizon 1. sezona başladım da konusu çok tırt geldi ya. 2 saat background kasıp paragraflarca anlatıp bu kadar bayık kurgu çıkardılarsa ümidi kesebilirim, öyle random karakterleri doldurup bir de kafası iyiyken backgroundı araya sıkıştırmış gibi geliyo izlediğim kadarıyla(daha ilk 3 bölümü izledim). Karakterler fena değil gerçi. Anime karakterler üzerinden ilerleyecek te konuyu öylesine mi araya sıkıştırmışlar? Güzel konusu var da erken mi yargılıyorum, yoksa hep tırt bi kurgu üzerinden mi ilerletiyolar? Ya da konusu güzel de benim mi kafam basmadı? Birşeyler mi kaçırdım. Süper tirt bi anime worst of listemde, konu kurgu karakterler felan herseyi ile en kötü animelerden biri. Bir bana berbat gelmemiş, izlemesende olur bu ne lan diye rageye bağlamayıp sinirlenmemiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 1. sezonu sonuna kadar izledim, droplayacak kadar kötü değildi ama kurgusunu cidden sevmedim, çok tırt. Konunun ilerleyişi ve karakterler fena değildi ama. Savaşlar dövüşler filan derken izletiyo kendini işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Horizonu izleyecegime Berserk'i tekrar izlerim daha iyi zaten 10 sene felan oldu en son izleyeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Ahahaha Campione baya eğlenceli olacak gibi. 2. bölüm baya iyi :D http://i.imgur.com/0SKCO.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Accel World u beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Sword art Online 2. bölüm baya iyi geçti. Bu anime klasik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 yok ya çok klasik olacak bi yanı yok izletio kendini bu kadar MMORPG geçmişimiz olduğu için de karakterler vsler çok sıradan şu zamana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 bittikten 1 hafta sonra threadi bile olmaz /a/da SAOın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Muv-Luv'u sevdim bu arada, oynuyorum güzelce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 SAO bu sezonda şu ana kadar izlediklerim arasında açık ara en iyisi. Klasik olur mu olmaz mı bilemem, ama kesinlikle potansiyeli var bence. İlk bölümde fikir basit olsa da kurguyu bayağı güzel tasarlamışlardı, 2. bölüm de olayların gelişimi, karakterler vs. açısından bayağı güzeldi. Genel olarak aksiyon sahneleri, karakter etkileşimleri açısından gayet başarılı, kurgusu basit ama bayağı sağlam. Hikaye de güzel ilerlerse efsane bişeyler çıkarabilirler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 SAO da daha ikinci bolumden guild drama ve ninja attempt cikti muahahah total eclipsei merak ediodum baya, ilk 2 bolum super olmus bi GUNBUSTAAAR dan acayip esinlenmis zaten adamlarda ana karakteri ono d. seslendiricek dediklerinde bi biosuna bakiim dedim, wikide su yazio said: The multiracial son of a Japanese guy and an American girl, as a child he looked up to his dad and wanted to be a super cool samurai warrior just like him. But then reality hit, and he was constantly tormented by the retarded racist kids around him and he grew to hate his dad and Japan. Then he became a pilot and turned into Isamu Dyson. Then Muv Luv Plus Total Eclipse happened. sanirim kafami monitore vura vura izlicem bunuda derken ustegmen ibrahim doguluyu gordum asdfasd http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20120228225637/muvluv/images/7/71/Ibrahim.jpg ne shitstorm doncek BIZ NIGGA DIILIZ diye ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Muv-Luv'a ara verdim ben. VN ile takılıyorum, onlar bitsin tekrar girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 sen daha esas muv luva başlamadın bile alternativee gel sonra tekrar konuşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Binbougami ga! çok iyiymiş ahahahah Koi to Senkyou to Chocolate da güzel gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Bu sezon gerçekten hiç fena değil. İlkbahar çok boştu. Belki de bu yüzden. Bu sezon takip edeceğim 5-6 anime var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 muv-luv'ın kendi başlığı var ya, bu merdiven altımsı başlıkta ziyan etmeyin muhabbeti heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 bu ne arkadaş yaw izleyecek çok fazla anime yok... dayamışlar Ecchi yi... :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 olm binbougami ga yı izlio musunuz? haha çok ii lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 http://i.imgur.com/4yAAX.jpg http://i.imgur.com/OSFf9.jpg kılkamış diz çöker be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 KingV said: dayamışlar Ecchi yi... :S güzel güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 hangisi ecchi ya bize de söleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar