Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Masquerade said: 5 yıl sonrasından bahsettim iste. =) Kim şampiyon olursa ÍF Fuglafjørðu, Vllaznia Shkodër, Banga Gargždai gibi takımlarla çılgın atmaya hazır olsun inşallah. gs sever o takımlara elenmeyi ama =P
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 galatasaraylılarda bugün en azından konuşurken dikkat etsinler SON DAKİKA: Galatasaray Asbaşkanı Adnan Öztürk, Gayrettepe'deki Emniyet Müdürlüğü'ne giriş yaptı.
BonePART Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Llama said: galatasaraylılarda bugün en azından konuşurken dikkat etsinler SON DAKİKA: Galatasaray Asbaşkanı Adnan Öztürk, Gayrettepe'deki Emniyet Müdürlüğü'ne giriş yaptı. Abi Galatasaraylı konusmasın ya. Ne biliyim Samsunsporlu konussun o zaman. İstanbul Büyükşehirli konussun. Bu ligde 18 takım var. 17 tanesi şike yaptıysa genede 1 tanesinin hakkının yenmesi sacmalık. Adamın sucu ne. BEn bide seye hastayım. İlk şike olayı cıktıgından son 10 senelik futbol tarihinde en onurlu hareketi yapıp kupayı iade eden demirören TFF baskanı olunca nasıl tornistan yaptı ya. Ayıp be arkadas. Ha elbette yönetim futbolun bitmesinin istemez. Halkların afyonu din kadar futbolda bu ulkede. Futbol sönükleşşe millet uyanacak.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 abi demirören birşeyler bildiğinden falan öyle davranmıyor ki, öyle emredildiği için o şekil davranıyor. Demirören dediğin adam kişiliksizin tekidir. Beşiktaş başındayken de kendi kararlarıyla yönettiğini düşünmüyorum bu kulübü, şimdi TFF'deykende
thecure Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 zaten kaç senedir doğru düzgün bir avrupa maçımız olmadı. hatırlamıyorum veya.(galatasaraylıyım)
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 cetoritto said: Aynen Ramo. Üstelik belki bu kadar uyutulan, uyuşturulan millet anamızın ligindeki klüplerini izlemekten bıkar da belki "bu memlekette neden işsizlik var, neden Amerika bütün dünyaya İran'a ambargo uygulayın diye kendini yırtıp Türkiye'yi buradaki büyükelçisi ile tehdit ederken İran'a dünyanın gıda ürününü,tahılını,buğdayını satıyor, neden bu ülkenin gelirlerinin 80%'i nüfusun 20%'sinin cebine giriyor, neden üniversiteler öğrencilerini hayata hazırlayamıyor, neden bu ülkede insanlar saçma sapan oy kullanıyor?" gibi soruları sorarlar kendilerine, cevaplarını ararlar. Belki dedim... kafa cok iyi amerika, iran, ambargo, tahil, bugday derken iyi carpitmisin tayyip gibi. ananizin liginde 10 senedir sike yapiyosunuz bunun cezasini niye diger kiisiler ceksin avrupaya gitmeyerek.
Plaka Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 GERGE said: Elma ile armut kıyaslanıyor resmen. İngiltere'de bir sürü yabancı insan insan linç edilmişti, ona 5 yıl yok Avrupa demek normal. Biz de şike, Avrupa'yı etkileyen bir şey değil yapan takımlardan ligde başarılı olmanın getirdiği şeyleri alırsak. Aşırı ceza da az ceza kadar kötüdür. Futbol'dan hiçbir şey anlamam (şu anda lig var mı, varsa birinci kim onu bile bilmiyorum) ama bu böyle. Başbakan Avrupa yok dese bile öyle olmaz zaten, her ne kadar monarşik bir görünüm versek de devletimizle yargı hala iyi kötü işliyor. Bu arada yürütmenin başının yargı hakkında açıklamada bulunduğunu fark ettim de, abi ne kadar korkunç ya? İnanmak istemiyorum gerçekten dediğinin yapılacağına. Görene kadar olduğunu inanmayı reddidiyorum. Futbol gibi gereksiz, püften bir konu da olsa olay, korkunç. Su konuda ki en bos mesaj. Anlamadigin sey hakkinda ne gorus belirtiyorsun?
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 thecure said: zaten kaç senedir doğru düzgün bir avrupa maçımız olmadı. hatırlamıyorum veya.(galatasaraylıyım) abi nasıl yok daha şurda 2 sene önce reykardla atlcetico maçlarımız falan vardı gayet güzel gidiodu uefada.ki finale giderdik atleticoya hediye ettik turu. ondan önce skibbe ile yine uefada bişiler yaptık illa kupa almak gerekmiyor ama avrupaya gidilmicekse ben oturup ztn muhtemelen fenerin yada gsnin şampiyon olcagı ligi izlemesemde olur.
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 şimdi bi 3-2 lik bordo maçı heyecanı başka bide orduspor maçı başka.avrupasız olmaz
forgiver Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/404010_300250870046132_122425224495365_768470_80430351_n.jpg
S-H Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Czentovic said: ananizin liginde 10 senedir sike yapiyosunuz ahahhaha evet gs'nin uefa kupasından sonra düşüşe geçmesinin nedeni tamamiyle budur.
oldun Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 bu olursa gs hakkı cok pis yenmiş olacak offf misss adamlar tam düzelirken combo breaker gibi bişe oluyo
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 S-H said: Czentovic said: ananizin liginde 10 senedir sike yapiyosunuz ahahhaha evet gs'nin uefa kupasından sonra düşüşe geçmesinin nedeni tamamiyle budur. ince ince yasemince guc dengeleri kapis?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Plaka said: GERGE said: Elma ile armut kıyaslanıyor resmen. İngiltere'de bir sürü yabancı insan insan linç edilmişti, ona 5 yıl yok Avrupa demek normal. Biz de şike, Avrupa'yı etkileyen bir şey değil yapan takımlardan ligde başarılı olmanın getirdiği şeyleri alırsak. Aşırı ceza da az ceza kadar kötüdür. Futbol'dan hiçbir şey anlamam (şu anda lig var mı, varsa birinci kim onu bile bilmiyorum) ama bu böyle. Başbakan Avrupa yok dese bile öyle olmaz zaten, her ne kadar monarşik bir görünüm versek de devletimizle yargı hala iyi kötü işliyor. Bu arada yürütmenin başının yargı hakkında açıklamada bulunduğunu fark ettim de, abi ne kadar korkunç ya? İnanmak istemiyorum gerçekten dediğinin yapılacağına. Görene kadar olduğunu inanmayı reddidiyorum. Futbol gibi gereksiz, püften bir konu da olsa olay, korkunç. Su konuda ki en bos mesaj. Anlamadigin sey hakkinda ne gorus belirtiyorsun? Neyi anlamamışım? Şike olayı yargıda. Başbakan yürütmenin başı. Yargı hakkında böyle bir yorumda BULUNAMAZ ya da şöyle böyle yaparız DİYEMEZ! Neyi anlamamışım? Şike olayını yürütme çözecekse söyleyin, öğreneyim. Şike davası diyip duruyorlar ama?
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Red said: şimdi bi 3-2 lik bordo maçı heyecanı başka bide orduspor maçı başka.avrupasız olmaz hehe bunu yazmaya gelmiştim zevkli maç olarak hatırladığım yakın zamanda bu en iyisi
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 aaa harbiden rakamlara takılmayalım olur öyle yanılmalar sdfs
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 GERGE said: Plaka said: GERGE said: Elma ile armut kıyaslanıyor resmen. İngiltere'de bir sürü yabancı insan insan linç edilmişti, ona 5 yıl yok Avrupa demek normal. Biz de şike, Avrupa'yı etkileyen bir şey değil yapan takımlardan ligde başarılı olmanın getirdiği şeyleri alırsak. Aşırı ceza da az ceza kadar kötüdür. Futbol'dan hiçbir şey anlamam (şu anda lig var mı, varsa birinci kim onu bile bilmiyorum) ama bu böyle. Başbakan Avrupa yok dese bile öyle olmaz zaten, her ne kadar monarşik bir görünüm versek de devletimizle yargı hala iyi kötü işliyor. Bu arada yürütmenin başının yargı hakkında açıklamada bulunduğunu fark ettim de, abi ne kadar korkunç ya? İnanmak istemiyorum gerçekten dediğinin yapılacağına. Görene kadar olduğunu inanmayı reddidiyorum. Futbol gibi gereksiz, püften bir konu da olsa olay, korkunç. Su konuda ki en bos mesaj. Anlamadigin sey hakkinda ne gorus belirtiyorsun? Neyi anlamamışım? Şike olayı yargıda. Başbakan yürütmenin başı. Yargı hakkında böyle bir yorumda BULUNAMAZ ya da şöyle böyle yaparız DİYEMEZ! Neyi anlamamışım? Şike olayını yürütme çözecekse söyleyin, öğreneyim. Şike davası diyip duruyorlar ama? Futbol bölümüne hoş geldin asfdghgj
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 yani şimdi ya 5 yıl avrupadan men, yada 8 klüp küme düşücek ha? her türlü gg yani
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 GERGE said: Plaka said: GERGE said: Elma ile armut kıyaslanıyor resmen. İngiltere'de bir sürü yabancı insan insan linç edilmişti, ona 5 yıl yok Avrupa demek normal. Biz de şike, Avrupa'yı etkileyen bir şey değil yapan takımlardan ligde başarılı olmanın getirdiği şeyleri alırsak. Aşırı ceza da az ceza kadar kötüdür. Futbol'dan hiçbir şey anlamam (şu anda lig var mı, varsa birinci kim onu bile bilmiyorum) ama bu böyle. Başbakan Avrupa yok dese bile öyle olmaz zaten, her ne kadar monarşik bir görünüm versek de devletimizle yargı hala iyi kötü işliyor. Bu arada yürütmenin başının yargı hakkında açıklamada bulunduğunu fark ettim de, abi ne kadar korkunç ya? İnanmak istemiyorum gerçekten dediğinin yapılacağına. Görene kadar olduğunu inanmayı reddidiyorum. Futbol gibi gereksiz, püften bir konu da olsa olay, korkunç. Su konuda ki en bos mesaj. Anlamadigin sey hakkinda ne gorus belirtiyorsun? Neyi anlamamışım? Şike olayı yargıda. Başbakan yürütmenin başı. Yargı hakkında böyle bir yorumda BULUNAMAZ ya da şöyle böyle yaparız DİYEMEZ! Neyi anlamamışım? Şike olayını yürütme çözecekse söyleyin, öğreneyim. Şike davası diyip duruyorlar ama? Kızma ama adam doğru söylemiş :) Başbakanın ceza vermeme taraftarı olduğu bölüm fenerbahçenin cezası. O da mahkemede diil, federasyon karar vericek. aziz yıldırım'a vs.. istediğiniz cezayı verin diyo işte, fb düşmesin diye çırpınıyo herkes.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Böyle düzgünce söyleyin işte, öğreneyim. O dava ne ama? Eğer idari mahkeme filansa da karışamaz.
fizban Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 idari mahkeme degil, tff'nin kendi hukuk kurulu var (pfdk), o veriyor cezayi. yalniz federasyon da ozerk sozde. basbakan ona da karisamiyor teoride. bilmeden de olsa yine hakli gerge.
Öne çıkan mesajlar