Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acayip Hikayeler [2012] - Star

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

http://tri.acimg.net/carouselblocks/120328111459808.jpg

said:
Türkiye'nin ilk çizgi roman uyarlaması, fantastik dizi Acayip Hikayeler 13 Nisan Cuma Star'da başlayacak.

Galip Tekin'in fantastik dünyası, her hafta bambaşka hikayeler ve farklı oyuncularla ekrana gelecek.Galip Tekin'in Dergilerinde yayınlanmış öykülerinden yola çıkarak hazırlanan hikayelerin anlatıcısı ise; Hayko Cepkin.
Tekin'in birbirinden çarpıcı hikayelerini ekrana taşımak için 2 yıldır, 20'ye yakın yazar çalıştı ve çizgi roman tadını ekrana taşımak için 15 animatör karakterleri oluşturdu.

Galip Tekin'in fantastik dünyasının tüm karakterleri değişik tekniklerle dizide yer alacak
Acayip Hikayeler her bölüm bambaşka fantastik hikaye ve farklı usta oyuncularla izleyiciyi şaşırtacak.

Acayip Hikayeler 13 Nisan Cuma Star'da Başlıyor!

http://www.startv.com.tr/acayiphikayeler/acayip-hikayeler-145.html

Her hafta yeni bir hikayesi ile gelecek ekrana, yerli bir çizgi romandan uyarlanan ilk Türk yapımı olacak. Yukarıda kalın yazdığım yere özellikle değinmek istedim :)

Boş bir yapım olmayacağı belli, Galip Tekin'i de çok severim. Merakla bekliyorum ben
Sosyal ağlarda paylaş

abi galip tekin'in çizdiği çizgi hikayeler fazla müstehcen yalnız türk televizyonları için. o memeleri çizemeyecekler falan baya üzücü olabilir.

çalışan yazarları bilmiyorum ama umarım süper bir iş çıkartırlar. eğer tutarsa direkt ersin karabulut'un yeraltı öykülerine el atsınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Her hafta yeni bir hikayesi ile gelecek ekrana, yerli bir çizgi romandan uyarlanan ilk Türk yapımı olacak.

Bunu epey sallamislar. Tarkan, Kara Murat, Karaoglan da cok eskiden yapilmis cizgi roman uyarlamalari. Bunlar haricinde daha yeni uyarlamalar olarak Cilgin Bedis, Utanmaz Adam, Son Osmanli-Yandim Ali, Ustura Kemal(bunun yeni bir uyarlamasi daha cikacak yakinda) aklima geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Galip Tekin'in tarzı Enki Bilal'i andırıyor.
aslında Galip Tekin ile Kenan Yarar birleşse, Planescape çizgi filmi hazırlasa ne efsane olurdu. psikopat hikayeler çıkartırlar tam Planescapelik.

öte yandan twitterında risale-i nurcuymuş adam onu gördüm.
bi de şu mesajı var, kendime gelemedim:
said:
Sıla "İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze..." derken Cristian Mark Junio Nascimento Oliveira Baroni'den mi bahsediyodu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...