Seele Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 almanca küfür etsem ban yermiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 abi hani hakimin ismi ismini bilmediğim adamın anneannesine keşke kızına çıksaydın diyemem ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 hasiktir tecavuz serbest lan resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Red said: hasiktir tecavuz serbest lan resmen türkiye'de tecavüz serbest,patide de küfür serbest olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Masquerade said: İzmir'de, parkta otururken içeceğine ilaç koyup uyuttukları 15 yaşındaki H.S.'ye tecavüz ettikleri ve bu anları görüntüleyip şantaj yaptıkları iddiasıyla 18 yıla kadar hapsi istenen iki genç, 2 yıl sonra tahliye oldu. İddiaya göre mahkeme başkanı, H.S.'nin tahliyelere itiraz eden annesine "Kızına sahip çıksaydın" dedi. Kızın avukatı, tarafsızlığını yitirdiğini öne sürdüğü hâkimi, salonda duruşma bekleyen meslektaşlarını da tanık olarak göstererek HSYK'ya şikâyet etti. http://gundem.milliyet.com.tr/kizina-sahip-ciksaydin/gundem/gundemdetay/29.03.2012/1521358/default.htm HSYK da aynısı der artık, referandumdan sonra HSYK seçimleri yapıldı çünkü heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 pati yonetimi ile tr'yi yonetenler bir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 siz o kadar laf ediyonuz ama tahminimce Türkiye halkının %60sından fazlasının gözünden gayet mantıklı bir yorum bu malesef. Bu tarz olayları görüp de "oha artık herhalde halk buna tepki gösterir bari" diye düşünmeyin, böyle olayları bir araya derleyip insanların gözüne soksanız "ülkemizin ahlakı artıyo ne güzel derler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Sayin yöneticim o zaman küfür serbest dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Bari siz şöyle okkalı bi küfür edin de kapatın konuyu bizde rahatlayalım sizde. Farkettiyseniz siz biz diye ayırdım.Siz düşünün artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Kufur neden serbest olsun arkadas? Dangalaklarin seviyesine dusmeye deger mi? Kufur edince de duzelmeyecek ki bu olanlar. Duzelecek olsa merak etme forumun her yerini ana avrat kufurlerle doldururuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Ardeth said: siz o kadar laf ediyonuz ama tahminimce Türkiye halkının %60sından fazlasının gözünden gayet mantıklı bir yorum bu malesef. Bu tarz olayları görüp de "oha artık herhalde halk buna tepki gösterir bari" diye düşünmeyin, böyle olayları bir araya derleyip insanların gözüne soksanız "ülkemizin ahlakı artıyo ne güzel derler" this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 ben komiklik olsun diye söylediydim yoksa serbest olsa da etmem küfür,belki arada ederim ama çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Biliyorum zaten kufur serbest olsun diye istekte bulunanlarin soylemek istedigi sey belli. Ayni seyleri ben de soyluyorum burada ama foruma yazmiyorum, yazamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 her şehre bi punisher kampanyası falan yok mu girelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 dexter da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 cehennem evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/printnews.aspx?DocID=20177412 buda olabilir. adamların mafyasına bak ya. Edik: bu sırada kız öldü. Tecavüze edenlerin bağlantıları yüzünden sanıklar salındı. Ama halkın tepkisi üzerine yeniden tutuklandılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Eskiden bu tarz suç işleyenler içerde şişlenirdi ya da eziyet görürdü , şimdi içeri bile girmiyorlar. Çok da bu tarz olay olmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 bana da işin içine tehdit,rüşvet..vs karışmış gibi geldi.Başka neden böyle bir şey yapılabilir ki ? Kimin eline ne geçer karşılıksız olarak tecavüzcüyü serbest bırakmaktan.Siyasi olsa siyasetin eline ne geçer bu karardan.Daha önceki olayları da anlamıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 yazık ya o kızın psikolojik durumu ne olacak yaşamını nasıl da olumsuz etkilemiştir bu durum.. kamışlarını koparıp ağzına sokacaksın bu sapıkların.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 O hakimin ilk next of kin kızına aynı muameleyi çekmek lazım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Kızın suçu ne ya adama yaptırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 en azından evlendirmiyorlar tecavüz edenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 olm kızın biri yapmadıgımız halde tecavuz etti iftirası atsa.daha çok yatarız eminim ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Absolut said: Kızın suçu ne ya adama yaptırmak lazım. Şimdi babasının ne olduğunu göz önüne alırsak x'in torunu gibi bişey oluyor kız,o yüzden. Bir de tabi o babanın karşısına çıkıp mahkemede emsal göstermek lazım verdiği kararı. Belki o zaman anlar ne halt yediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar