stormeagle Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 2 adet köpeğim var. Golden olanın tipi hep bu şekilde. Evde rüzgar esince perde hareket ettiği için altına işiyor. (1.5 yaşında) Kapı zili çalınca perdenin altına saklanıyor. Pskolojisi bozuldu hayvanın :) Ne yapmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Ayyy kıyamam ben ona ^____^ Ne yaptınız da böyle oldu .Çocukluğuna inelim =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 copry said: Ayyy kıyamam ben ona ^____^ Ne yaptınız da böyle oldu .Çocukluğuna inelim =)) Hayvan barınağından aldığımda bu şekildeydi. Yemedim, yedirdim herşeyimi verdim ancak hala bu şekilde. Duş alırken sanki onu öldürücem sanıyor :) Üstelik burnuda siyah değil inek gibi pembe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Google a ingilizce falan yaz abi bu köpek eğitmenleri falan oluyor ya belki bi ideo çıkar.İlla ki vardır bi çözümü. Senin sıpa da çok iyi ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 umarım kalıcı olmaz bu psikolojisi, küçük yaşlar önemli bu tür şeyler için bildiğim kadarıyla. sütüne biraz rakı damlats.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Discoverydeki köpeklere fısıldayan adam dizisinde benzer rahatsızlığı olan hayvanları tedavi ediyordu istersen izle belki aklına yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 köpeğin takip ediliyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 abi ilk resim dsfdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 köpeğine fısıldıyor olabilirler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Absolut said: Discoverydeki köpeklere fısıldayan adam dizisinde benzer rahatsızlığı olan hayvanları tedavi ediyordu istersen izle belki aklına yatar. youtube dan bulmaya çalışacam. Arkadaşlar kim niye takip etsin köpeğimi, benide korkuttunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 şizofren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 senin köpeğinin durumu gibi etten püften rüzgardan korkan köpeklerin bile çaresini buluyordu eleman youtubeda biraz araştır. Barınaktan alındıgı için yasadıgı travmalar bilinemez tabi kolay gelsin sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 ahaha ilk resim aysel gürel peruğu gibi olmuş. :D Korkusunu beslememen ve dikkatini başka bir tarafa yönlendirmen, korktuğunda değil sakinken onunla ilgilenmen gerekiyormuş. Köpeklere fısıldayan adamın bir bölümünden aklımda kalanlar. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 burun muhteşem ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 barınakdan aldım diyorsun orda hor davranmışlardır onun verdiği etkidir bence ilerde geçer son resim efsaneymiş tam şapşal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Büyük ihtimal sana gelene kadar sürekli dayak yemiş ve sonucu olarak da herşeyden korkan hale gelmiş. Açamadım ben ama bu galiba aradığın video Elektrikli süpürgeden tırsıyormuş bu. http://www.youtube.com/watch?v=LUZUNzi3-3E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Abi oldum bittim fotograflarda. Ne guzel bir hayvandir o oyle. Hele o ufak hali. Issiririm lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 lan bide kopek beyazdan nasi sariya donmus ole goldenlari alayimi bu sekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ölü köpekler görüyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Büyüyünce biraz sararıyor tüyleri, birde orda güneş ışığının etkisi var. Ama burnu küçükken siyahdı, sonradan inek pembesı oldu mesala. Bugun istanbulda hava kötü gök gürlüyor. 2 defa korkudan altına kaçırdı. Kanı donmuş şekilde oturuyor şuan. P.S: Videoyu açamadım. Ancak barınak zamanlarından kaldığını düşünüyorum bende. Pskolojik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 hahah sapsal yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ne kadardı barınaktan aldığında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Karea said: ne kadardı barınaktan aldığında ? 1 aylık kadar. Annesi barınakta doğurmuş. 2 kardeşi ölmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 problemi barınaktan felan değil zaten ilk yavruluk resmi gayet şirin meraklı afacan falan bakıyor edit: ilk resimdeki gibi aldıysan , orda en az 2,5- 3 aylık falan sütten kesilmez 1 aylık bebe zaten, gözleri 3 haftada falan açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 burun rengi yaşla ve mevsimle alakalı. bizim kışın beyaz tenli olmamız gibi mesela. korkacak bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar