Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalya Üstgeçit maliyeti


fenn

Öne çıkan mesajlar

Antalya GÜNDEM: "2 milyon 300 bin liralık üstgeçit"

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sakarya'dan başlayıp Antalya'da sona eren D-650 Devlet Karayolu'nun böldüğü iki mahalleyi, 2 milyon 300 lira harcayıp yaptığı üst geçitle buluşturdu. Açılışın yapıldığı saatlerde Etiler Mahalle Muhtarı Mehmet Öztürk de mahalleli ile çalışmayan üst geçit nedeniyle mağdur olduklarını belirterek eylem yaptı.

http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?p=2592088

http://tvarsivi.com/antalya-kepezde-yuruyen-merdivenli-ve-asansorlu-ust-gecit-hizmet-vermeye-basladi-antalya-buy-beld-bs-24-03-2012-izle-i_2012030809850.html

http://www.chp.org.tr/?p=63852
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

konyaaltı caddesinin her iki tarafında antlya'nın en güzel ve şık kaldırımları vardi. yepyeniydi üstelik. m. türel zamanında bu nefis kaldırımların, deniz tarafındaki değil karşı tarafındaki bölümü tüm cadde boyunca kırılıp, atılıp, yerine şu tuğla olanlarından döşendi. eskisine göre son derece çirkin olmakla kalmayıp, yolun her iki tarafındaki kaldırım farklı olmuş oldu, bu da estetik açıdan son derece rahatsız ediciydi. yıllarca bir taraf(deniz tarafı) şık ve estetik, karşı taraf işte bildiğiniz tuğla döşenmiş olarak kaldı.

m. akaydın, konyaaltı projesi kapsamında geçen yıl, sözünü ettiğim deniz tarafındaki kaldırımları kırdırıp, yerine m.türel'in karşı tarafa yaptırdığından daha çirkin, ve üstelik yürürken tabanları rahatsız eden bir çeşit tuğlayla (türel'in yaptırdıklarına çok benziyor) döşetti kaldırımları. eh yolun her iki tarafı da hemen hemen aynı oldu böylelikle. ama eski kaldırım taşları çok daha güzeldi, her iki belediye başkanının da yaptığı son derece gereksizdi bence.

şimdi ne oluyor tahmin edin?...bu ülke adam olmaz, belediye başkanları hangi partiden olursa olsun, gereksiz yere kimi kesimlere para yedirme, onları zengin etme konusunda son derece başarılı. lanet olsun... evet ne oluyor? akaydın, türel'in yeni yaptırdığı taraftaki kaldırımları yıktırıyor. yenilerini döşetmek üzere...

belediye ile ilgili en yeni sinir olduğum şey bu olduğu için, belirtmek istedim bu başlıkta.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şarampol çallıya çok güzel bir tramvay koydu türel, sayesinde antalyanın en işlek caddesi tek şerit oldu. bir gidiş bir geliş. eskiden dolmuşlar otobüslerde o yola giriyordu. trafik tıkanıyordu. şimdi giremiyorlar ama yinede yol akmıyor. gördükçe hep türeli ve harcadığı paraları düşünürüm tramvay için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Antalya trafiği menderes tarafından kilitlendi resmen. Millet eziyet çekiyor ve en son hergün yürüdüğüm evimin önündeki konyaaltı plajı kaldırımları. Ömrümde bu kadar ucube bir plan görmedim. Karayollarının marifeti bu. Birileri para kazanacak diye yapılan saçmalığa bakın. Yaptıkları hiçbirşey yok kaldırımı parçaladılar yerine yeni kaldırım yaptılar. Ortada hiçbir yenilik yok. Adam akıllı tepki bile gelmedi kimseden. Sayelerinde hergün keçi yolundan yürüyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

salaklık diyecem ama salaklıktan öte cep doldurmacılık.

birinin tanıdığına falan gitmiştir onun parası, yasal gözüksün diye de üstgeçit parası olarak göstermişlerdir.

Yoksa tüm şehri üstgeçitle kaplarsın o paraya. Hatta o parayı bana ver, 7/24 orada bekler herkesi sırtımda taşırım karşıdan karşıya :)

Yine çaldılar işte bizim vergilerden kendi ceplerine.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...