Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vekillerin 23 bin Liralık Telefon Görüşmeleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
TBMM Başkanlık Divanı’nın onayına sunulacak bir dizi yönetmelikle, Meclis lokantasındaki fiyatlara zam ön görülüyor. Milletvekillerinin dil ve eğitim bedelleriyle, vekillerin 23 bin liraya kadar olan telefon görüşmeleri TBMM bütçesinden karşılanacak.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20222246.asp

Ben bu Haberdeki Türkçe den hiç bir şey(shit) anlamadım. Ne döndüğünüde anlamadı Noluyor şimdi ? Anlayip açıklayabilen varsa sevinirim.
Mesaj tarihi:
MilletVekilleri 23.000TLye faturaya kadar telefona ve eğitim bedeline para vermeyecek bizim vergilerle ödenecek. Bunlar zam almadı mı ya bu işler için?
Bundan sonra vekilleri çaldırıp kapıcaz onlar arasınlar bizi. Nasılsa parası gene bizden çıkıyor :P
Mesaj tarihi:
eğitime para yok, yiyeceğe giyeceğe para yok, telefon masrafına para yok,
ne için alıyorlardı pardon maaşlarını?

ha düğüne gidip altın takmak içindi di mi...

gg
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
İşlerini iyi yapsalar hepsi 500 vekile verilen para hiç rahatsız etmeyecek beni. İyi yapanlar alsın sadece =)

23.000 fatura ne bir de? Vodafone mesela 150TL'ye filan tüm dünyayla sınırsız konuşturuyor.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

İşlerini iyi yapsalar hepsi 500 vekile verilen para hiç rahatsız etmeyecek beni. İyi yapanlar alsın sadece =)

donate sistemiyle çalışsınlar dansöz gibi para takalım iyi kıvırana :D
Mesaj tarihi:
GERGE said:

23.000 fatura ne bir de? Vodafone mesela 150TL'ye filan tüm dünyayla sınırsız konuşturuyor.

bu. işlerini iyi yapsalar gerçekten yani verdikleri paranın 5 katını versinler umursamam. Ama hepsi tüccar kafalı, apartman bile yönetebilecek vasıflara sahip olmayan herifler. Bu adamlara vereceklerine bu paraları çocuk okutsunlar bari aralarından faydalı insanlar çıkar belki.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

harbiden ya aralıksız 900'lü hatlarla konuşsak belki o kadar gelmez. :D fatura ayrıntılarını bilebilsek keşke merak ettim.
Mesaj tarihi:
550x20=11000 milyar. toplamda 10 trilyondan fazla para.
her ay oluyor desek 120 trilyon yıllık.
israfın kralı olmuş resmen. arkadaş onbinlerce çocuk okutursun şu paraya be.
Mesaj tarihi:
yıllık için bile 23.000tl çok fazla. aylık 1.900tl civarı yuh yani. Hayır tasarrufu öğreteceklerine böyle bol keseden harcama yapmak dalga geçmek demek halkla.

Hakan Şükür artık ligtv e telefondan bağlanır faturayı da bize yaslar böylece.
Mesaj tarihi:
mani said:

yıllık için bile 23.000tl çok fazla. aylık 1.900tl civarı yuh yani. Hayır tasarrufu öğreteceklerine böyle bol keseden harcama yapmak dalga geçmek demek halkla.

Hakan Şükür artık ligtv e telefondan bağlanır faturayı da bize yaslar böylece.

belki hepsinin toplam yıllık 23.000tldir :/

ne kadar iyimser olabiliriz ki sdf
  • Yeni Oluştur...