TRSERVinc Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 TBMM Başkanlık Divanı’nın onayına sunulacak bir dizi yönetmelikle, Meclis lokantasındaki fiyatlara zam ön görülüyor. Milletvekillerinin dil ve eğitim bedelleriyle, vekillerin 23 bin liraya kadar olan telefon görüşmeleri TBMM bütçesinden karşılanacak. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20222246.asp Ben bu Haberdeki Türkçe den hiç bir şey(shit) anlamadım. Ne döndüğünüde anlamadı Noluyor şimdi ? Anlayip açıklayabilen varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 MilletVekilleri 23.000TLye faturaya kadar telefona ve eğitim bedeline para vermeyecek bizim vergilerle ödenecek. Bunlar zam almadı mı ya bu işler için? Bundan sonra vekilleri çaldırıp kapıcaz onlar arasınlar bizi. Nasılsa parası gene bizden çıkıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 eğitime para yok, yiyeceğe giyeceğe para yok, telefon masrafına para yok, ne için alıyorlardı pardon maaşlarını? ha düğüne gidip altın takmak içindi di mi... gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Birde Ülken için Oradasın dimi... tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 İşlerini iyi yapsalar hepsi 500 vekile verilen para hiç rahatsız etmeyecek beni. İyi yapanlar alsın sadece =) 23.000 fatura ne bir de? Vodafone mesela 150TL'ye filan tüm dünyayla sınırsız konuşturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Ankesörlü telefon tarifesi ucuz değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 bogazlarında kalır işallah amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 GERGE said: İşlerini iyi yapsalar hepsi 500 vekile verilen para hiç rahatsız etmeyecek beni. İyi yapanlar alsın sadece =) donate sistemiyle çalışsınlar dansöz gibi para takalım iyi kıvırana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 GERGE said: İşlerini iyi yapsalar hepsi 500 vekile verilen para hiç rahatsız etmeyecek beni. İyi yapanlar alsın sadece =) 23.000 fatura ne bir de? Vodafone mesela 150TL'ye filan tüm dünyayla sınırsız konuşturuyor. bu. işlerini iyi yapsalar gerçekten yani verdikleri paranın 5 katını versinler umursamam. Ama hepsi tüccar kafalı, apartman bile yönetebilecek vasıflara sahip olmayan herifler. Bu adamlara vereceklerine bu paraları çocuk okutsunlar bari aralarından faydalı insanlar çıkar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 pic related http://www.parasitecleanse.com/images/parasites16.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Hepimiz adına konuşuyorlar 23 k tl fatura normal olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 GERGE said: 23.000 fatura ne bir de? Vodafone mesela 150TL'ye filan tüm dünyayla sınırsız konuşturuyor. harbiden ya aralıksız 900'lü hatlarla konuşsak belki o kadar gelmez. :D fatura ayrıntılarını bilebilsek keşke merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 550x20=11000 milyar. toplamda 10 trilyondan fazla para. her ay oluyor desek 120 trilyon yıllık. israfın kralı olmuş resmen. arkadaş onbinlerce çocuk okutursun şu paraya be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Aylık değil yıllıktır o 23000TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 200-300'den fazla fatura gelmesi mümkün değil abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Yalnış yazmışlardır belki, umarım bilmeden tabi. Bilerek yanlış yazdıysalar taksimde sallandırmak lazım (ayaklarından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Ne kadar açgözlü bir milletiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Absolut said: Aylık değil yıllıktır o 23000TL ha o zaman makul :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 okadar paraya cocuk okutmayı gectimde bana verseler cok pis yerim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 belki; "vekil - yigen" said: vekil amca 100 kontor atar misin? atarim amcasinin al 1000 atayim np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 yıllık için bile 23.000tl çok fazla. aylık 1.900tl civarı yuh yani. Hayır tasarrufu öğreteceklerine böyle bol keseden harcama yapmak dalga geçmek demek halkla. Hakan Şükür artık ligtv e telefondan bağlanır faturayı da bize yaslar böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 mani said: yıllık için bile 23.000tl çok fazla. aylık 1.900tl civarı yuh yani. Hayır tasarrufu öğreteceklerine böyle bol keseden harcama yapmak dalga geçmek demek halkla. Hakan Şükür artık ligtv e telefondan bağlanır faturayı da bize yaslar böylece. belki hepsinin toplam yıllık 23.000tldir :/ ne kadar iyimser olabiliriz ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Birgün oğlunun tükkanları var diye pırlantadan vergi kalkıyor, ertesi gün vekillerine 25k harcırah bağlıyor. Cidden Patagonya sultanlığı olduk çıktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar