barbu Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 copry said: barbu said: kangala börek verin, sizi korur bile. Börek mi böbrek mi? Ardeth said: kıymalı börek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Şimdi inandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 copry orada börek verirseniz böbreklerinizden olabilirsiniz demek istemiş sanırım. kangalı sahibi dışında zor ikna edersiniz aman ha besledim biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Çömelip zıçma pozisyonu alacan öyle ağzına elini sok falan fazla hayalgücünün etkileri sadece. Binlerce yıldır bu işin raconu budur, korunmasız ilk insanlar öküz gibin kurtlardan nasıl korundu sanıyorsunuz ha! zıçma pozisyonuyla elbetteki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 comelip boynunuzu hayvanin agzina daha da yaklastirin, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 onu ben ilk postta dedim fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Lyv said: copry orada börek verirseniz böbreklerinizden olabilirsiniz demek istemiş sanırım. kangalı sahibi dışında zor ikna edersiniz aman ha besledim biliyorum. Besledim ? Öldü mü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 abi elinizi agziniza nsail skoyursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 kankalin sakasi olmaz kundeye getirip iki puan aliverir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 böreği bana verin köpek ne anlasın börekten ben anlarım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 puskuut yemeye calisirken ustume atlamaya calisan 3 aylik huskye karsi ne yapilmali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 akila eğer ufak ( yaşca , eğitilebiir anlamında ) köpek üstüne atlıyorsa bu yemek için olur sevinçten heyecandan olur oyun için vs olur diz çıkartıyon , hayvanın göğüse isabet ettircen hafif canı yancak, ama gidip de dizini ağzına sokmuycan yani o gelip senin dizine çarpıcak aha lan böle bi sonuca ulaşamıycaz galba diycek burda amaç hayvan kendi hareketi sonucu canı yandığını anlıycak hala üstüne atlamaya kalkarsa arkanı dön sakın izin verme 2 diz darbesi yerse bi daha atlamaz o köpek kimseye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 aquila said: puskuut yemeye calisirken ustume atlamaya calisan 3 aylik huskye karsi ne yapilmali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ayaktayken yapiyorum onu zaten de, oturup masada bisey yerken filan, hop atiyo on ayaklari masaya veya koltuga, dikmis kulaklari hifir hifir kokluyo mokluyo, bi heyecan. paket acma sesi duydugundan patir patir geliyo hemen zaten asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 el kadar köpee diz atıyor keltoş dallama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 aquila said: ayaktayken yapiyorum onu zaten de, oturup masada bisey yerken filan, hop atiyo on ayaklari masaya veya koltuga, dikmis kulaklari hifir hifir kokluyo mokluyo, bi heyecan. paket acma sesi duydugundan patir patir geliyo hemen zaten asdf. hayır komutu arkasından otur yat bekle benim ite 3 aylıkken komutsuz yememeyi öğrettim acaip rahattım o konularda yatırıp önüne koyuyosun mamayı ama al- ye komutu vermiyorsun böle pür dikkat mamayı ve seni dikizliyor ve komut bekliyor önce 5-10 dk yla başlıyosun, sonra bikaç saate hatta güne kadar çıkabilirsin ama önce mamayı komutla yemesini öğret yoksa ye al höt falan diyosun hala yemiyo böle salak salak bakıyo ( ben bu hataya düşmüştüm sdf :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 bide eğer otururken geliyosa diz yerine, göğsüne rahatsızlık vericek şekilde ( acıtmadan abartmadan ) parmağını da kullanabilirsin, yüksek tok otoriter hayır komutu ile birlikte yani işin özeti o yavruyu ordan canını acıtmadan, rahatsızlık vererek o konumdan ( patiler senin üstünde yalvaran mamaya saldıran konumdan ) çıkarıp 4 ayak üstüne getirmede ( ve bunu da hayır komutu ile pekiştirceksin tabii ki ) max 3-5 tekrarda zaten öğrenir , zamanla daha az yapmaya başlar etrafta üstüne atladığında bişi veren insan yoksa da zamanla unutur bi daha da yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 kavurma said: Arkadaşımın ailesi evinde yaklaşık 5 yıldır rot besliyor. Yaşı ilerlediği ve apartmanda huzursuzluk çıkardığı için bir tanıdıklarının çiftlik evinde tutuyorlar çoğu zaman. Arada sırada eve getirip 1-2 gün bakıyorlar. Yine böyle bir gün onlara gitmiştim köpeğin evde olduğundan habersizdim. Arkadaşım ev kapısını açtı içeriye gitti bende ayakkabılarımı çıkarıp içeri girdim, tam kapıyı kapattım ki köpek karşıma dikiliverdi. Ben kollarımı sakınıp arkadaşıma seslenecektim ki köpek üzerime sıçrayarak kolumu ısırdı tabi sıçrarken ses çıakrdığı için arkadaşımda bunu duyduğundan höyt möyt bağırdı kısa bir süre ısırmasını sağladı bu durum. Şayet arkadaşım bir ses çıkarmasaydı muhtemelen kolum kopabilirdi. Ev ortamında dahi bu tür bir tehlike ile karşılaşabiliyorsak dışarıda kim bilir neler olur. şincik burda köpek seni denemiş belli yavruluğundan itibaren tanıyorum demişsinde , 2 oyun oynadın mı , o köpekle vakit geçirdin mi hiç ? öle merhaba merhaba olmuş sizin ilişki anladığım kadarıynan bi de belli dominant bi abiymiş köpek az da agresif olabilir ama ısırmamış seni o belli, azcık yoklamış muhtemelen de sen pıstın kaldın orda o da bi tadına bakiim bunun diye hafif üstüne gelmiş sahibinin de duyarsızlığı zaten aşikar ama ısırdı falan deme , o köpek ısırsa o kolunda kemik kalmaz sağlam kolay kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 rotlar enteresan köpekler ya teyzemde var bir tane eve hep tanımadığı biri geldiğin resmen piçlik yapıyor hayvan rahatsız olduğunu belli edersen gelip kulağının dibine kafasını sokup böle dürtüyor, bacaklarına kafa falan atıyor sallamazsan sıkılıp gidiyor ama baktı korkuyorsun falan bu sefer üstüne atlıyor böle ısırır gibi yapıyor enteresan bir köpek insanlarla alay ediyor adeta, ama bunlara rağmen kimseyi ısırmadı teyzem tam bir anne modeli köpeğe de yumuşak davranıp sapıttığında kızdı falan köpek de yumuşadı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 arkadasinin yetoluguna gelmis o is, eve yabanci girdi diye atlamistir hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 o köpeklere uyuz oluyorum ısırmaktan beter ediyorlar psikolojik baskı ile.bizim kuzende vardı öldü rahmetli kopek ama yeter artık parçala sende rahat et diyordum her seferinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 piskolojik savasa giriyo hayvan demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ya sözde tanışıyolarmış ya yavruluktan lol ya bu laf kesin doğru ona bişi diyemem de , 2 görüp paçasını koklatan köpekten korkan yaklaşamayan adam da gelip - ee yavruluktan tanıyodum diyo ya ya uni deyken bi arkadaşımda rott vardı , baya baya da manyaktı tanışmamızda eleman gitti kapıyı kapatıp du sen burda dedi ben sakinleştiriym falan sonra kapıyı açtı ben duyuyorum bunu koridordan pati çeke çeke geliyor koşa koşa neyse geldi ( sahibi 2 koklasın sonra arkadaş olursun demişti ) ben sanıyorum ki paçadan falan koklıycak lan hayvan 2 patiyi omza attı benim boyundan bakıyor öle kokluyor falan hahaha ben sıçıyordum sonra ben buna bi gün tenis topu götürdüm evde bulup deli gibi oynadık falan, hatta heyecandan üstümdeki kazağı parçaladı hayvan böle delik deşik gittim eve ertesi gün tekrar gittiğimde top molekküllerine ayrılmştı sonra 3 sene falan sonra gördüm hayvanı sokakta, sahibi dolaştırmaya çıkarmış eskişehirde böle bildiğin cadde hayvan beni görünce bi zıpladı aklım gitti, patileri omzumda falan ama yalıyor falan işte köpekler böledir , bişi verirsen karşılığını alırsın misal bende de var rott , eski ev arkadaşımı ne zaman görse en az 3 sorti gider üstüne koşar atlar sonra geri gider gerinir gene atlar vs ama hep heyecandan zevkten ama eve bi tesisatçı usta gelir, aman korkarım ben uzak tut der o adamı böle götün götün duvardan hareket ettirir mesela ve evet rott biraz değişik bi hayvan, kesinlikle adam seçiyo itler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar