Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpek Saldırısında Ne yapılmalı?

doxylamine

Öne çıkan mesajlar

akila

eğer ufak ( yaşca , eğitilebiir anlamında ) köpek üstüne atlıyorsa
bu yemek için olur
sevinçten heyecandan olur
oyun için vs olur

diz çıkartıyon , hayvanın göğüse isabet ettircen
hafif canı yancak, ama gidip de dizini ağzına sokmuycan
yani o gelip senin dizine çarpıcak aha lan böle bi sonuca ulaşamıycaz galba diycek
burda amaç hayvan kendi hareketi sonucu canı yandığını anlıycak
hala üstüne atlamaya kalkarsa arkanı dön sakın izin verme

2 diz darbesi yerse bi daha atlamaz o köpek kimseye
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

ayaktayken yapiyorum onu zaten de, oturup masada bisey yerken filan, hop atiyo on ayaklari masaya veya koltuga, dikmis kulaklari hifir hifir kokluyo mokluyo, bi heyecan. paket acma sesi duydugundan patir patir geliyo hemen zaten asdf.

hayır komutu
arkasından otur yat bekle

benim ite 3 aylıkken komutsuz yememeyi öğrettim acaip rahattım o konularda

yatırıp önüne koyuyosun mamayı ama al- ye komutu vermiyorsun
böle pür dikkat mamayı ve seni dikizliyor ve komut bekliyor
önce 5-10 dk yla başlıyosun, sonra bikaç saate hatta güne kadar çıkabilirsin

ama önce mamayı komutla yemesini öğret yoksa ye al höt falan diyosun hala yemiyo böle salak salak bakıyo ( ben bu hataya düşmüştüm sdf :D )
Sosyal ağlarda paylaş

bide eğer otururken geliyosa

diz yerine, göğsüne rahatsızlık vericek şekilde ( acıtmadan abartmadan ) parmağını da kullanabilirsin, yüksek tok otoriter hayır komutu ile birlikte

yani işin özeti o yavruyu ordan canını acıtmadan, rahatsızlık vererek o konumdan ( patiler senin üstünde yalvaran mamaya saldıran konumdan ) çıkarıp 4 ayak üstüne getirmede ( ve bunu da hayır komutu ile pekiştirceksin tabii ki )

max 3-5 tekrarda zaten öğrenir , zamanla daha az yapmaya başlar
etrafta üstüne atladığında bişi veren insan yoksa da zamanla unutur bi daha da yapmaz
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

Arkadaşımın ailesi evinde yaklaşık 5 yıldır rot besliyor. Yaşı ilerlediği ve apartmanda huzursuzluk çıkardığı için bir tanıdıklarının çiftlik evinde tutuyorlar çoğu zaman. Arada sırada eve getirip 1-2 gün bakıyorlar. Yine böyle bir gün onlara gitmiştim köpeğin evde olduğundan habersizdim. Arkadaşım ev kapısını açtı içeriye gitti bende ayakkabılarımı çıkarıp içeri girdim, tam kapıyı kapattım ki köpek karşıma dikiliverdi. Ben kollarımı sakınıp arkadaşıma seslenecektim ki köpek üzerime sıçrayarak kolumu ısırdı tabi sıçrarken ses çıakrdığı için arkadaşımda bunu duyduğundan höyt möyt bağırdı kısa bir süre ısırmasını sağladı bu durum. Şayet arkadaşım bir ses çıkarmasaydı muhtemelen kolum kopabilirdi. Ev ortamında dahi bu tür bir tehlike ile karşılaşabiliyorsak dışarıda kim bilir neler olur.

şincik burda köpek seni denemiş belli
yavruluğundan itibaren tanıyorum demişsinde , 2 oyun oynadın mı , o köpekle vakit geçirdin mi hiç ? öle merhaba merhaba olmuş sizin ilişki anladığım kadarıynan
bi de belli dominant bi abiymiş köpek az da agresif olabilir
ama ısırmamış seni o belli, azcık yoklamış
muhtemelen de sen pıstın kaldın orda o da bi tadına bakiim bunun diye hafif üstüne gelmiş
sahibinin de duyarsızlığı zaten aşikar

ama ısırdı falan deme , o köpek ısırsa o kolunda kemik kalmaz sağlam kolay kolay
Sosyal ağlarda paylaş

rotlar enteresan köpekler ya teyzemde var bir tane eve hep tanımadığı biri geldiğin resmen piçlik yapıyor hayvan rahatsız olduğunu belli edersen gelip kulağının dibine kafasını sokup böle dürtüyor, bacaklarına kafa falan atıyor sallamazsan sıkılıp gidiyor ama baktı korkuyorsun falan bu sefer üstüne atlıyor böle ısırır gibi yapıyor enteresan bir köpek insanlarla alay ediyor adeta, ama bunlara rağmen kimseyi ısırmadı teyzem tam bir anne modeli köpeğe de yumuşak davranıp sapıttığında kızdı falan köpek de yumuşadı baya.
Sosyal ağlarda paylaş

ya sözde tanışıyolarmış ya yavruluktan lol

ya bu laf kesin doğru ona bişi diyemem de , 2 görüp paçasını koklatan köpekten korkan yaklaşamayan adam da gelip - ee yavruluktan tanıyodum diyo ya

ya uni deyken bi arkadaşımda rott vardı , baya baya da manyaktı
tanışmamızda eleman gitti kapıyı kapatıp du sen burda dedi ben sakinleştiriym falan
sonra kapıyı açtı ben duyuyorum bunu koridordan pati çeke çeke geliyor koşa koşa
neyse geldi ( sahibi 2 koklasın sonra arkadaş olursun demişti ) ben sanıyorum ki paçadan falan koklıycak
lan hayvan 2 patiyi omza attı benim boyundan bakıyor öle kokluyor falan hahaha ben sıçıyordum
sonra ben buna bi gün tenis topu götürdüm evde bulup
deli gibi oynadık falan, hatta heyecandan üstümdeki kazağı parçaladı hayvan böle delik deşik gittim eve
ertesi gün tekrar gittiğimde top molekküllerine ayrılmştı

sonra 3 sene falan sonra gördüm hayvanı sokakta, sahibi dolaştırmaya çıkarmış eskişehirde böle bildiğin cadde
hayvan beni görünce bi zıpladı aklım gitti, patileri omzumda falan
ama yalıyor falan işte

köpekler böledir , bişi verirsen karşılığını alırsın

misal bende de var rott , eski ev arkadaşımı ne zaman görse en az 3 sorti gider üstüne koşar atlar sonra geri gider gerinir gene atlar vs ama hep heyecandan zevkten

ama eve bi tesisatçı usta gelir, aman korkarım ben uzak tut der
o adamı böle götün götün duvardan hareket ettirir mesela

ve evet rott biraz değişik bi hayvan, kesinlikle adam seçiyo itler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...