Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SüperLig 33. Hafta: Trabzonspor - Fenerbahçe 01.04.12 @ 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla aykut kocaman'a hiç kızmıyorum bu maç özer hariç. gerçi özer yerine de sokabileceği adam yoktu. sezer falna sağlam olsa neyse. şanssızlığımıza yanalım. 3 direk ne babalitler bi maçta olur mu ya.
Mesaj tarihi:
fenerbahçe balı rereröö
piliyıff için pek de olumsuz etkisi olmadı aslında bu beraberliğin de , şu maçı kazanmış olmamız gerekirdi şu oyunla
bi de trabzon seyircisinin yaptığını savunabilenler görmek üzcü
Mesaj tarihi:
cristian 2 vs 1 de sowun arkasina atti topu orda bitti olay.

bu ozer bekir filan artik yok olsunlar ya lutfen dayanilacak gibi degiller.

diayi neden almadi alexin yerine madem stocku ortaya cekecekti...

direklerde formundaydi bugun hll team.

bienvenuyu ne alirsin bide oyuna sowdan farkli ne yapabilecek bu oyun sisteminde. adamin ayagina bir tane top atilmadi.
Mesaj tarihi:
adamlar sahaya yenilmek için çıkmışlar, sanırım baroni de golü istemeden attı, çünkü golden sonra bi hafiflikler bi dalga geçmeler, belliydi salak salak tehlikeli paslar yapmalarından

ayrıca bi maçta bu kadar direkle oynanmaz ayıp günah, insan şu terbiyesizlere orda ağzının payını verir de susturur, tam tersine al da at dercesine hatalı paslar verdiler ki yenilsinler

bu kafayla ben bu takımın playoffta birşeyler yapmasını istemem çünkü diğer takımların emeğine yazık olur, varsın GS şampiyon olsun hakettiler sonuna kadar

ha bi de son olarak allah belanı versin bekir diyorum sadece, başka bişe demeye gerek yok
Mesaj tarihi:
dia çünkü baya olmamış bi adam, ben de çok sevioyrum ama dia'yla olmuyor. bu takımın sezer'e ihtiyacı vardı bu sene, adam iki kez sakatlandı ötesi yok yani. alper de olsa olurdu, o da transfer edilemedi.

bekir bu arada o hatası dışında bayağı süper oynadı, ben bizim türk stoperlerimize hata kredisi verme taraftarıyım daima, yıllarca edu'ya sabrettik, defansif hatalarıyla luciano'ya sabrettik, serdar ile bekir'in hatasından birşey olmaz.
Mesaj tarihi:
fizban iyi diyosun da hata var hata var, insan öyle bir pası niye verir Allah aşkına???? yahu yemin ediyorum sokaktan birini çeksen koysan o kadar rakibin arasında geyik yapmaz defansta be yuh artık ABV bekir !!!111!!1222
Mesaj tarihi:
o pozisyonu baştan sona izle; oradaki hata bekir'in değil özer'in. topu yobo'ya bomba gibi atıyo, yobo aman bende patlamasın diye bekir'e veriyo, bekir de tıkanıp öyle bi hareket yapıyo.

maçın sonunda volkan daha kötüsünü yaptı da colman yararlanamadı hatta.

stoper hata yapar, hata yapmadan tecrübe kazanmaz.
Mesaj tarihi:
rıdvan son 15 dakikada 2 tarafın da deli pozisyonları sonucunda kalp krizi geçirdi galiba. metin tekinle yapıyorlar programı

edit: gerçi dalga geçmeyeyim adamla, harbiden geçirmişti kalp krizi geçen sene di mi.
Mesaj tarihi:
Geçen hafta GS - TS maçında TS'ye adeta armağan edilen çok yalan bir gol.

Bu hafta da Fener'e armağan edilen direkt ofsayt bir gol. GS'yi aşağı Fener'i yukarı çekip farkı kapatmak için ellerinden geleni yapıyorlar :)
  • Yeni Oluştur...