Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Direkler güldürmedi bu sefer.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 5 puan farkla giricez muhtemelen playoff a. şimdiden tebrikler gs
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Totemler başlamış yine.
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Estel_Anorien said: inşallah bacağı kopmuştur. hayırdır? TS tribününden mi bildiriyosun yoksa ;)
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 yok hacı ehaehu. sevmiyorum fenerli topçuları
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 haftaya antalya da puan koparmayı basarırsa playoff oynamaya gerek kalmaz. ligtv'nin isine gelmedi bu fark, onca cabaya ragmen yine zararda olacaklar sdgfdsf.
fizban Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 valla aykut kocaman'a hiç kızmıyorum bu maç özer hariç. gerçi özer yerine de sokabileceği adam yoktu. sezer falna sağlam olsa neyse. şanssızlığımıza yanalım. 3 direk ne babalitler bi maçta olur mu ya.
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Şimdi bir sonra ki maçlar kazanılırsa galatasaray 77 fener 68 mi oluyor? Bu durumda galatasaray 38.5tan 39 fenerbahçe 34 şeklinde mi girilecek?
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Masquerade said: Direkler güldürmedi bu sefer. korkunun ecele faydası yok :)
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 fenerbahçe balı rereröö piliyıff için pek de olumsuz etkisi olmadı aslında bu beraberliğin de , şu maçı kazanmış olmamız gerekirdi şu oyunla bi de trabzon seyircisinin yaptığını savunabilenler görmek üzcü
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Zegna said: Masquerade said: Direkler güldürmedi bu sefer. korkunun ecele faydası yok :) http://inciswf.com/1269236582.swf fizban said: şanssızlığımız Bursa ve bizim ahımız tuttu. =)
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 cristian 2 vs 1 de sowun arkasina atti topu orda bitti olay. bu ozer bekir filan artik yok olsunlar ya lutfen dayanilacak gibi degiller. diayi neden almadi alexin yerine madem stocku ortaya cekecekti... direklerde formundaydi bugun hll team. bienvenuyu ne alirsin bide oyuna sowdan farkli ne yapabilecek bu oyun sisteminde. adamin ayagina bir tane top atilmadi.
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 adamlar sahaya yenilmek için çıkmışlar, sanırım baroni de golü istemeden attı, çünkü golden sonra bi hafiflikler bi dalga geçmeler, belliydi salak salak tehlikeli paslar yapmalarından ayrıca bi maçta bu kadar direkle oynanmaz ayıp günah, insan şu terbiyesizlere orda ağzının payını verir de susturur, tam tersine al da at dercesine hatalı paslar verdiler ki yenilsinler bu kafayla ben bu takımın playoffta birşeyler yapmasını istemem çünkü diğer takımların emeğine yazık olur, varsın GS şampiyon olsun hakettiler sonuna kadar ha bi de son olarak allah belanı versin bekir diyorum sadece, başka bişe demeye gerek yok
fizban Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 dia çünkü baya olmamış bi adam, ben de çok sevioyrum ama dia'yla olmuyor. bu takımın sezer'e ihtiyacı vardı bu sene, adam iki kez sakatlandı ötesi yok yani. alper de olsa olurdu, o da transfer edilemedi. bekir bu arada o hatası dışında bayağı süper oynadı, ben bizim türk stoperlerimize hata kredisi verme taraftarıyım daima, yıllarca edu'ya sabrettik, defansif hatalarıyla luciano'ya sabrettik, serdar ile bekir'in hatasından birşey olmaz.
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 fizban iyi diyosun da hata var hata var, insan öyle bir pası niye verir Allah aşkına???? yahu yemin ediyorum sokaktan birini çeksen koysan o kadar rakibin arasında geyik yapmaz defansta be yuh artık ABV bekir !!!111!!1222
fizban Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 o pozisyonu baştan sona izle; oradaki hata bekir'in değil özer'in. topu yobo'ya bomba gibi atıyo, yobo aman bende patlamasın diye bekir'e veriyo, bekir de tıkanıp öyle bi hareket yapıyo. maçın sonunda volkan daha kötüsünü yaptı da colman yararlanamadı hatta. stoper hata yapar, hata yapmadan tecrübe kazanmaz.
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 özer diye birini tanımıyorum ki ben??? o kim??? öyle bir "insan" var mı ? öteki hata yaptı diye beriki tüy mü dikmek zorunda ayrıca?
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 rıdvan son 15 dakikada 2 tarafın da deli pozisyonları sonucunda kalp krizi geçirdi galiba. metin tekinle yapıyorlar programı edit: gerçi dalga geçmeyeyim adamla, harbiden geçirmişti kalp krizi geçen sene di mi.
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 rıdvanı bilmem de ilk yönetim toplantısında benden şikayetçi olacak 4 komşum var heralde...
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Masquerade said: Zegna said: Masquerade said: Direkler güldürmedi bu sefer. korkunun ecele faydası yok :) http://inciswf.com/1269236582.swf http://www.youtube.com/watch?v=t9pAlTV4Du8
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Geçen hafta GS - TS maçında TS'ye adeta armağan edilen çok yalan bir gol. Bu hafta da Fener'e armağan edilen direkt ofsayt bir gol. GS'yi aşağı Fener'i yukarı çekip farkı kapatmak için ellerinden geleni yapıyorlar :)
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 hayret son 5 dakikada fener balı tutmadı 2 kere direğe çaktılar.
Öne çıkan mesajlar