nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 formasyonum makina teknik bir üniversitede araştırma görevlisiyim mekatronik robotik üzerine master yapıyorum benden köpek gibi c++ bilmemi yanında deli gibi matlab bilmemi (ki lisans seviyesinde tr de bu kadar detaylı hic bir yerde anlatılmaz) bekleyen hocanın allah iyiligini versin bıktım lan bıktım hakkatten bıktım yeter lan mekanik bil cad ogren cad bil sonlu elemanlar ogren onu bil c++ ogren yeter lan bıktım ultima da bile 7x skill cap var almıyo işte hepsini kendimi cok yetersiz hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 yıldız teknik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Ardeth naapsın adam hala öğreniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 konuyla tamamen bağımsız ama; sonlu elemanlarda baya aşmış durumda mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 bu işler böyle panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Archangel_ said: konuyla tamamen bağımsız ama; sonlu elemanlarda baya aşmış durumda mısın? yok hacım bi kac paket program biliyorum teorisini bilmem bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 olum sana gallabi bi seks lazım yeminlen istanbul bozdu çok bozdu seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 @nutella; canın sağolsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 sonlu elemanlar tutosu isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 - (sonlu eleman) WORD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ANSİS BENÇMARK KAS QANQA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 liseden sora çırak olarak başlasaydınız şimdiye 3 tane marketiniz vardı olm, zincir kurmuştunuz fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Llama said: olum sana gallabi bi seks lazım yeminlen istanbul bozdu çok bozdu seni Abi gallabi dediğin kallavi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 güzel bi ter atması lazım ona deyinmek istemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Ben valla google da bile arattım gallabi sex diye.Bilmiyosak öğrenelim bari dedim yeni bi pozisyon falansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 abi eksik olmayın eyw,sevismek güzel şey tabi sdakhjaşlskdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ya böyle gençler gider ya tecrübeli ablara o hesap yahu konuşturma şimdi beni burda özele gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 makina yapmanı istiyorlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 "nutella yerim" said: teknik bir üniversitede araştırma görevlisiyim mekatronik robotik üzerine master yapıyorum benden köpek gibi c++ bilmemi yanında deli gibi matlab bilmemi bekleyen hocanın allah iyiligini versin zevkli iş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 robotik üzerine çalışıp programlamadan şikayet etmek niye bunu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Abi bana fizik lisans okurken bile iki sene C++ dersi aldırttılar, Mathlab'da soru çözdürdüler. Masterda olur o kadar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 aldırmasalardı şaşırırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 10 sene önce okurkene yüksekokul diye girdik lineer cebirden difdenklere akışkanlara 3b çizimlere fortrandan c++ a kadar geçirdiler bana mühendislik diploması bile vermediler lan , ben böle eğitim sisteminin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 bölüm ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 20 sene önceymiş pardon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar