Chaotic Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Hep bilimsel gelişmeleri tartışmaktansa bilim felsefesi üzerine tartışma amacıyla bu topiği açmış bulunuyorum. Bu konudaki benim şahsi görüşüm ise ilim ilim bilmektir, ilim kendini bilmektir. Sen kendini bilmezsen ya nice okumaktır şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 şu 19. yy sorularından ne zaman bıkacaksınız ya. sanat sanat için midir falan bi köylülükten kurtulamadı şu millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 öyle deme ama. her sabah işe gidreken motive olarak gitmek gerekiyor. bu da ne için çalıştığını bilmenden geçiyor. vücudun yakıtı besin ise ruhun da yakıtı amaçtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Ya bi git... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Bilim bu dünyadaki tek gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 bilim için kasarken arada kazara bizim içinde 1-2 bişi çıkıyor, bkz nasanın zamanında astronotlar icat ettiği şeylerin günlük hayatta kullanılması. hepimiz bilimiz, bilimiz hepimiz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 soru: Bilim bilim için midir, bilim toplum için midir? anket: Bilim için midir yoksa sanat için mi? şıklar: Benim için bilim vize ve finallerden geçmekten ibarettir., Bilim insanın kendine yakışanı giymesidir. Kendine yakışanı giyiyorsan bilim o dur., Bilim diye birşey yoktur. sonuç: garbage maksatlı bilim & teknik'e açılan topic. o haldeyse cevabım: Bilim uyku getiren bir araçtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Adam nickinin adamaı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 bilimin bilim için olanına teknik, toplum için olanına teknoloji denir. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ben bilime bilim demem bilim bilsin olmadıkca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Ortaokul sınavlarında olur böyle şeyler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 topige bak ya, byte ısrafı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ilim ilim bilmektir bilim bilim bilmektir dilim dilim yemektir bu nasıl lahanalı perhiz turşusu teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 o nasıl bir lahanaydı lan öle diette yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 perhizde lahana turşusu olur mu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 biri şunun doğrusunu yazsın kırıcam şimdi bilgisayarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 bilim icin soyunurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Vingthor said: biri şunun doğrusunu yazsın kırıcam şimdi bilgisayarı Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Bir bilgisayarı daha kurtardım . Rahat uyuyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 bilim bu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 bilim bilimdir bilime bilim demeyen arkadaşlara burdan teessüflerimi yolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ne bilim lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ben fede için bilim yapıyorum sırf gözüne girerim belki ümidiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 sadece gözüme mi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar