Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YGS ve dershaneyi kaldırıyoruz

EVIL_DeaD

Öne çıkan mesajlar

Üniversite giriş sınavlarını da, üniversite hazırlık kurslarını da ortadan kaldırıyoruz. Bu dershaneler ya liseye dönecekler ya da kapanacaklar. Çünkü insanların ellerindeki son imkânları bu alanda kullanmalarını istemiyoruz. Ben bazı büyük dershanelerle konuştum. Kendileri ‘Biz de bu yola girmeyi düşünüyoruz’ dediler.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20199519.asp
Sosyal ağlarda paylaş

lol da fuq did I just read?

daha ciddi yorumalra gelirsek benim gibi son 10 senedir "çok iş" yaptıkları iktidarlarında bu saçam spaan sistemler yüzünden skib bırakılanlara nasıl hesap verecekler?

eğitim sistemini olduğundan daha fazla, tabiri caizse, sevip atarlarsa kime hesap verecekler?
Sosyal ağlarda paylaş

Tercih edilmedikten sonra okul olması birşey ifade etmez dershanelerin.

Şu dershane saçmalığı cidden üst sınıra ulaştı artık. Ödev yapmadı diye para cezası kesen dershaneler varmış lan. Bizim zamanımızda şakası dönerdi o işin, şimdi ciddi ciddi yapan dershaneler varmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Zaten yatılı modu var hepsinin. Lise olacak olayı da sırf onlar için çıktı bence. Zaten başka liseye dönebilecek 5-6 dersane anca çıkar. Zorlaştırırlar işi çünkü. Sonra özel final lisesi reklamları göreceğiz, Ankara'da 10 şube, ÖSS odaklı.

Burada söylüyorum, bunun ikinci adımı özel liselerde müfradat uygulanmasının kaldırılması.
Sosyal ağlarda paylaş

Üniversite sınavının en başta olma nedeni, potansiyel üniversite öğrencisi sayısının fazla olması ve üniversite kontenjanlarının bu sayıyı karşılamayacak oranda düşük kalması değilmi zaten? Sen bu sınavı kaldırırsan neye göre adil eğitimi sunabileceksin? Şu anki sistemede adil diyemiyorum ama, sınavda ortadan kalkarsa elindeki tek değerlendirme merciini ortadan kaldırmış oluyorsun. Neye göre üniversitelere yerleştirmeyi düşünüyorlar bunlar öğrencileri?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...