Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 geometriye laf etme.. bak geometrik kalkan yaptın :-P[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun!
sheref Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Geometri sana en lazım derslerden biri... onlar bi yana da sen bunları yapıp okulu asmıyosun işallah :D Bu arada bunları yapacak vakiti nasıl buluyorsun?? Benim traş olmaya bile pek vaktim olmuyor 2-3 saat boş vaktim var o zamanda buradayım...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 KATANA DERİM BAŞKA BİŞİ DEMEM HA HALBERD DA ÇOK KÜÇÜK VE ZARİF :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ya analatik geometri nedir kardeşim napacam ben cosları falan zaten ismi anal.geometri sanki bi tarafımıza giriyo töbe töbe:)[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Süper yahu böyle bir kalkan her eve lazım :D[signature][hline]My Honour is My Life
Head Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ya birader işin mi yok ehe. işgüzarlık bu oluyor ama ellerine sağlık güzel olmuş tabi. bide daha gördüğünüz coslar felan bişey değil yau. arccoslarla tanışın .)[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Günün birinde uzay mekiği yapıcak bu Chemical ama hadi bakalım.... güzel gözüküyor resimlerden...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! 00:00:00:00:01
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 chemical sayasinde türkler uzaya ayak basıcak patiler desek daha ii.[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 aaa kelebekler[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 sıkıyorsa cortosis kalkan yapsın lightsaber' da dirensin:)ama cortosis diye birşey olmayabilir tabii dünya da:)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock:
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 aaah ah, yanlış devirde dünyaya gelmişin chemical. ya şöyle 1920'lerde doğup manhattan project'e katılacaktın ya da 13.-15. yüzyıl arasında doğup böyle zırh, kalkan, kuşatma kulesi filan inşa edecektin.. hatta tank da yapardın sen o vakit, leonardo da vinci'nin senin gibi çırağı olsaydı o çok namlulu tüfek projeleri çizimde kalmazdı.. :horace: ha bu arad, claymore ve bilumum çift elli kılıçlar süs filan değildir. hatta flamberge gibi iki elli kılıçların en aşırı örnekleri dahi kullanılmıştır full platemail kullanıma girince kalkan ihtiyacının ortadan kalkması nedeniyle. hatta flamberge'li şövalyeler mızrakları kesmek için kullanırdı bu kılıçları yerde dövüşürken. zırhlı rakiplere karşı genel olarak hiçbir kılıç etkili olmuyordu silahların ortak yapısı nedeniyle. katana gibi kesmeye odaklanmış kılıçlar özellikle dahil buna. (japonya'da full plate mail kullanılmamıştı hiç) ne kesici kenar ne delici uç yeterli gücü odaklamaya sahip değildi ama zırhsız rakiplere karşı en kullanışlı silahtır. ama mesela ismini hatırlayamadığım bir silah vardı çekiç ile balta kırması gibi görünen, sivri ucuyla da (delici değil de kırma etkisine sahip) balta başıyla da (baltanın keskin kenarıyla savaş çekici karşımı) vurulsa zırh filan dinlemiyordu gothic plate gibi en ileri örnekler hariç.. chemical sen zırh yapımcısı filan ol bari, feci fiyatlara satılıyor. hatta ileride aselsan'a filan girer tsk'ya power armor yaparsın.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 advanced power armor mark II bilem yapar chemicalimiz :) di mi chem?
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Stun resistli composite istiyom ben pls[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Bu arada ben ortaçağ savaşçıları hastası olarak, katana ve türevi kesici silahlardan nefret ederim. Çekeceksin full plate i, atlayacaksın siyah atına, ister heavy flail, ister two handed hayvani bi kılıç. Oh mis...[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 samuraylar ortaçağ savaşçısı değil miydi? ya da osmanlılar?[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun!
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Avrupa'dan bahsetmiştim, ama bahsettiğimi belli edecek bi kelime yok tabi :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 abi sen ruh hastasımısın oturup bunlarımı yapıyon evde muzemi acıcan kendine sdf[signature][hline]Corbeau powers our uo
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Adam müze açsa, kendini sergilemesi lazım zaten ilk euh[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
arc Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 chemi yakında ballısta, catapult falan yapmaya başlayacak hissediyorum. bu arada kılıç olayında son nokta gatts'ın kullandığı adam boyundaki kılıçtır, ötesi yoktur =P[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 catapult yapacam valla[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 İmzana yakışır...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Ben sana şimdiden Güzel Sanatlarda Sahne Tasarımı bölümü hakkında fikir edinmeni vede birazda kostüm, çizim gibi şeyleri geliştirmeni tavsiye ederim. Birde bi ara bir Güzel Sanatlar Fakültesini ziyaret edip sergilenenler ile karşılaştırıp kendi işinin ne kadar iyi olduğunu görmeni. Tebrikler.[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ay valla okadar güzelmi:)[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
mikado Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Ilginc dogrusu :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Öne çıkan mesajlar