Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kite shield crafted by me:P

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geometriye laf etme.. bak geometrik kalkan yaptın :-P[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Mesaj tarihi:
ya analatik geometri nedir kardeşim
napacam ben cosları falan
zaten ismi anal.geometri sanki bi tarafımıza giriyo töbe töbe:)[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
ya birader işin mi yok
ehe.
işgüzarlık bu oluyor ama ellerine sağlık güzel olmuş tabi.

bide daha gördüğünüz coslar felan bişey değil yau.

arccoslarla tanışın .)[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Mesaj tarihi:
sıkıyorsa cortosis kalkan yapsın lightsaber' da dirensin:)ama cortosis diye birşey olmayabilir tabii dünya da:)[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği

progresifim progresifsin progresif

:rock::rock:
Mesaj tarihi:
aaah ah, yanlış devirde dünyaya gelmişin chemical. ya şöyle 1920'lerde doğup manhattan project'e katılacaktın ya da 13.-15. yüzyıl arasında doğup böyle zırh, kalkan, kuşatma kulesi filan inşa edecektin.. hatta tank da yapardın sen o vakit, leonardo da vinci'nin senin gibi çırağı olsaydı o çok namlulu tüfek projeleri çizimde kalmazdı.. :horace:

ha bu arad, claymore ve bilumum çift elli kılıçlar süs filan değildir. hatta flamberge gibi iki elli kılıçların en aşırı örnekleri dahi kullanılmıştır full platemail kullanıma girince kalkan ihtiyacının ortadan kalkması nedeniyle. hatta flamberge'li şövalyeler mızrakları kesmek için kullanırdı bu kılıçları yerde dövüşürken. zırhlı rakiplere karşı genel olarak hiçbir kılıç etkili olmuyordu silahların ortak yapısı nedeniyle. katana gibi kesmeye odaklanmış kılıçlar özellikle dahil buna. (japonya'da full plate mail kullanılmamıştı hiç) ne kesici kenar ne delici uç yeterli gücü odaklamaya sahip değildi ama zırhsız rakiplere karşı en kullanışlı silahtır. ama mesela ismini hatırlayamadığım bir silah vardı çekiç ile balta kırması gibi görünen, sivri ucuyla da (delici değil de kırma etkisine sahip) balta başıyla da (baltanın keskin kenarıyla savaş çekici karşımı) vurulsa zırh filan dinlemiyordu gothic plate gibi en ileri örnekler hariç..

chemical sen zırh yapımcısı filan ol bari, feci fiyatlara satılıyor. hatta ileride aselsan'a filan girer tsk'ya power armor yaparsın.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
Bu arada ben ortaçağ savaşçıları hastası olarak, katana ve türevi kesici silahlardan nefret ederim.

Çekeceksin full plate i, atlayacaksın siyah atına, ister heavy flail, ister two handed hayvani bi kılıç. Oh mis...[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Mesaj tarihi:
samuraylar ortaçağ savaşçısı değil miydi?
ya da osmanlılar?[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Mesaj tarihi:
Avrupa'dan bahsetmiştim, ama bahsettiğimi belli edecek bi kelime yok tabi :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Mesaj tarihi:
Adam müze açsa, kendini sergilemesi lazım zaten ilk euh[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Mesaj tarihi:
chemi yakında ballısta, catapult falan yapmaya başlayacak hissediyorum.

bu arada kılıç olayında son nokta gatts'ın kullandığı adam boyundaki kılıçtır, ötesi yoktur =P[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Mesaj tarihi:
Ben sana şimdiden Güzel Sanatlarda Sahne Tasarımı bölümü hakkında fikir edinmeni vede birazda kostüm, çizim gibi şeyleri geliştirmeni tavsiye ederim. Birde bi ara bir Güzel Sanatlar Fakültesini ziyaret edip sergilenenler ile karşılaştırıp kendi işinin ne kadar iyi olduğunu görmeni. Tebrikler.[signature][hline]"Story of SadButcher"
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
  • Yeni Oluştur...