Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 hamsilipilav said: hacı söyleme hiçbir şey ne tenceresi yaw okuom ben yaw moduna gir hahahaha priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 yanar da onun kokusunu da simüle etmen lazım. yanık tencere 3 gün kokutur o mutfağı leş gibi. o koku yokken yemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 neler oluyor burda ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Plastiğimsi kaşıklar oluyor makarna falan karıştırmak için, onlardan koymuşsun içine sonra da dalmışsın. Bi süre sonra su buhar olmuş plastik de erimiş mahvetmiş tencereyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 o şekilde yazınca şu karikatüre benzedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Ahaha karikartür fenaymıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 pisirdigine inandin da, kactigina mi inanmadin de, sonra ya tutarsa diye kac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 oha . askerde elemanın tencere içinde kocaman kalıp kaşar eritip milletle ekmek banıp banıp yedikten sonra temizlemeyip kuruyunca da üşenip tencereyi atması geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 bu sana ders olsun bundan sonra tencereleri atarken daha dikkatli olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 ufak tencere al bi tane doğurdu öldü geyiği yapar ehiehi diye yırtarsın belki :P dreagloth said: içinde kaynayan yağın içine su attın ben böle aspiratörü yakmıştım evet pis yanıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 oh söledim canın saolsun felan denildi pilav hikayesi için repler corpy ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Nası bi panik, nası bi iş bilmezlik ahaha bolca bulaşık deterjanı sıkıp içine kaynar suyu dökecektin, bi süre bekleticektin. hatta gerekiyosa biraz ocağa koyacaktın su hemen soğumasın diye... sonrasında suyun biraz soğumasını beklicektin, ılıkken bulaşık süngerinin yeşil tarafı + bulaşık fırçasıyla girişicektin. yazık olmuş tencereye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Seele said: Suark said: ya annemin, üzülür falan. yenisini aradım bulamadım, hep set halinde satıo adamlar :/. kalitelilerde yanar mı? abi nası yanar tencere eriyomu metal noluo hea eriyo. lan tencere hic erir mi. orhan abi 5k yapmissin valla bi skype da gorusemioz hep bole alakasiz topiclerin altinda sana yazmaya devam edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 hala rusyada misin görüselim haftasonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar