dreagloth Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Evet benim senaryomda tavan ve duvarı da yakarsın, true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Yalnız Fissler tencere de atılmaz ki kardeşim. İçim acır 400-500 lira o tencereler. Düdüklüleri çok güzel pişiriyor ama (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 abi yandı diye tenceremi atılır zımparalatırdın en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 yanmadı ki ^^ ama yanmış rp si yapıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ateşle selam saygılar baybay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 dilini uzatıp boydan boya sürerek... br dakika yakarsın diyormuş ben yalarsın anlamıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 teflon tencere ise karıştırırken çok fazla çizdim zehirlenir artık onunla yemek pişirilmez diye attım de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 tencere hiç erir mi lan evdeki ocakta lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 tutacakları erir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 erimez tutacaklar direk yanar erimeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 belki erimeye programlanmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 neden tencereyi attığını hala söylemedin sezer efendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Söyledi ya adam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Suark said: ya aradım sora çöpte, acaba google lar mı die anlatmıorm zehir hafiye. ama dur lan bişi olmaz, şimdi bu eve gelicek, kız arkadaşım çorba yapmıştı 2 gün önce. Nese o apar topar gitti, sabahta annemler gelicekti. akşam temizlemedim, çakozlamasın diye sabah kalktım uğraştım epey bi çıkmıo içindekiler dibi tutmuş az. sonra şey demişlerdi, taşınınca evdeki çoğu mutfak eşyası kalsın demişlerdi, bende kaldırdım attım çöpe tencereyi. aynı gün akşamına " o tencere çok kıymetli onu getirmeyi untma " dedi haftasonu. bulamadım aynısından ya off :/ Ahan da ilk sayfada hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 abi ocağın altını açık unutmuşum makarna pişirirken dersin olur biter. gerçi yalan söylemeni tercih etmeyiz tabi eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 tencereyi niye attin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 kesin kızla tencereli fantazi yaptı sonra ulan bundan yemek yenmez artık diye attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 cup tan tencereye mi gecıoruz artıkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 meth mi pişiriyodun yoksa? dibi tuttu diye tencere mi atılır. öğrenci evlerinde çakmak alır gibi tencere alınırdı o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ben gerçekten tencereyi niye attığını hala anlamadım. kız gitti, sabah annen gelicek, çorbanın dibi tutmuş tencere pert; "anne dün çorba yapıyım dedim böle oldu ya ühüüü(sarılmalar yılışıklık yapmalar)" bu kadar zor muydu? şuan yapmaya calışıtıgın şey daha mı kolay oldu bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Tencereyi nasıl yaktın ? Niye attın ? Pahalılarından derken ne demek istiyorsun özel teflon falan mı ne vok mu ? Bi yemek yap çağır da yiyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 süt galba en temiz tencere mahveden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 tencereyi niye attın denmişmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 escape said: ben gerçekten tencereyi niye attığını hala anlamadım. kız gitti, sabah annen gelicek, çorbanın dibi tutmuş tencere pert; "anne dün çorba yapıyım dedim böle oldu ya ühüüü(sarılmalar yılışıklık yapmalar)" bu kadar zor muydu? şuan yapmaya calışıtıgın şey daha mı kolay oldu bak aquila said: tencereyi niye attin ki? emanet said: meth mi pişiriyodun yoksa? dibi tuttu diye tencere mi atılır. öğrenci evlerinde çakmak alır gibi tencere alınırdı o zaman. dıbı tutmadı ki =) bişi olmadı, sabah kalktım baktım temızleyemıcem ve foyam ortaya cıkıcak "ulan zaten evdekı tum mutfak esyaları evde kalcakmıs tasınınca" zıhnyetıyle attım. ama bu kalmıcakmıs evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 tencerenin dibi tuttu diye atılmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar