Silphatos Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 nasıl başvuruyoz buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 şifre varsa internetten yoksa şubeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 şifrem var ama daha önce girmedim hiç alese sadece öss ve üds vardı onların da en yenisi 2008den, direkt bankaya yatırsam büroya gitmeden netten olur mu kayıt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 kendi soruma kendim cevap vereyim 2010 veya 2011 yıllarında ÖSYM'nin yapmış olduğu herhangi bir sınava başvuru merkezlerinden başvurmuş olan adaylar kayıt işlemlerini Aday İşlemleri Sistemi'ni kullanarak yapabilirler. olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Ben de geçen sene 2010 sonbahar ÜDS'ye başvurcağım zaman şifremi almak için merkeze gidip resim vs. çektirmiştim ama bilemedim başvurabiliyor muyum netten? Para yatmadan başvuruyla ilgili hiç bir şeyi göstermiyor adamlar şaka gibi. Son olarak şubeye giden olursa bi sorabilir misiniz yurtdışındayken şubeye başvurmam gerekirse ne yapacağımı? Ya da bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 İlkinden 88 almıştım. Belki bu sene spor olsun diye yine girerim. 2010 Mayıs ALES'inde çok eğlenceli sorular vardı ahehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 deadwoll said: Ben de geçen sene 2010 sonbahar ÜDS'ye başvurcağım zaman şifremi almak için merkeze gidip resim vs. çektirmiştim ama bilemedim başvurabiliyor muyum netten? Para yatmadan başvuruyla ilgili hiç bir şeyi göstermiyor adamlar şaka gibi. Son olarak şubeye giden olursa bi sorabilir misiniz yurtdışındayken şubeye başvurmam gerekirse ne yapacağımı? Ya da bilen var mı? 2010 2011'de herhangi bir ösym sınavına girdiysen şimdi büroya gitmene gerek yok ben bugün gittim kaydoldum. aklıma geldi burası, yurtdışında olan nasıl vercek parayı diye, bankaların internet şubesinden yatırsın veya başkasına türkiyeden yatırtsın dedü. zaten dekont falan bakmıyo, tcyi check ediyo yatıp yatmışmı çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Çok teşekkürler, ben de dün hallettim, şansıma 2010 güz ÜDS'de şifrem yok diye büroya gitmiştim, orada verdiğim bilgilerle de oluyormuş. Yoksa ta 2008'de mi ne girmiştim ALES'e. Adamların en iyi sistemleri para alma sistemi, babam parayı yatırdıktan sonra bana telefon açana kadar benim başvuru ekranım açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Ales kitapçığına göz gezdiriyordum da 2010'dan beri çok şeyler değişmiş ya. Ben telefon bile götürmüştüm sınava ama kapalıydı, artık saat, kalem, silgi, telefon hepsi yasaklanmış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Ya çok saçma, kimlik hariç hiç bir şey götüremiyorsun. Ben saatsiz çok sıkıntı çekiyorum böyle sınavlarda. Bugün bile matematik bakarken dalmışım 5dk oyalandım bir soruda. Hani soruyu çözemediğimden falan da oyalanmıyorum ben, sağlama falan yapıyorum, başka yoldan çözüyorum, öteki şıklar hakkında falan düşünüyorum sdfgf, saat olunca aha 10sn şu sorudan kazanayım diye hızlı hızlı geçiyorum her şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 abi ales sınavı zaman sınavı. Aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 İşte o yüzden gittim 85 aldım ilk girdiğimde. Türkçe kısmını erken bitiriyorum, matematikte böyle filozof gibi düşün düşün. Pratiklik de yok. Neyse günde 30 40 soru çözüp konu bakıyorum (bünyem kaldırmıyor, sorular kolay, sıkıyor çalışırken), sadece matematik çalışcam zaten denemeler haricinde. Hedefim 93 yaparım heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Bu pazar sınav. Geçen seferde 2 tane geçmiş senelerin denemesini çözmüştüm, bu sene tamamen alakasız biri olarak gireceğim. Yalnız biz sınava girmeyeli iyice gestapo metodlara başvurmuşlar, saat, telefon, kalem, silgi vs yasakmış hakikaten, inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 iyi bu konuyu bumplatmışınız ya unutacaydık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Kasımdan bir 95.959 EA vardı, yetmez o ODTÜ de doktora için diye gaz verdi birileri, benim de giresim varmış herhalde, bu Pazar bir daha giriyorum buna. Yalnız ÖSYM sağolsun, 062 - Çankaya yazdım sınav merkezi tercihine, sınava giriş yeri ÇAYYOLU geldi. Küçükesatta oturuyorum. Sağol varol ÖSYM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Çalışma kitabı almıştım 1/5ini filan çalıştım anca eheh. Arada önemli bişey çıkarsa kaçırmıyim diye konuları sırayla gidiyorum sayılar, obeb, okek filan, ortaokul günlerime döndüm:P Gerçi zor konu yok ta zaman yiyen sorular var onlara gıcık oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Dün mat 1 denemesi çözdüm 1 tane, 50dk'de 40 soru yaptım 2'si boştu, gerisi doğruydu. Şu zaman kullanma işini öğrenemeyeceğim herhalde. Türkçeden 5-10dk kazanıyorum, 30dk de sınavın fazlası var, mat 2'yi ne yaparım bilmiyorum. (30-35 tane çözmem lazım en kötü) Ve en kötü 93 almam lazım sınavdan, o da mat1'den en az 46 soru demek, bakalım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 say2 yetişmedi ya ama zaten işletme vs ea bi bölümde yl istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 nereydese 30 yaşına geldim sınavda çiş tutamıyorum lan. bu arada o karpuz sorusunun allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 iyki çalışmamışım lan çok üzülürdüm bu sınava çalıştığıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Hepsi yetişti etti de, büyük ihtimalle az uyku sebebiyle 4 ve 3 elemanlı iki ayrık küme sorusunda bi on dakika boş boş baktım dimağım durdu resmen, böyle bir mallık olabilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 yine girdim heralde aynı 95 civarı bisey alırım. kpds zaten onemli olan bana suan. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mala bağlama durumlarında ben hemen sayısaldan sözele, sözelden sayısala geçiş yapıyordum ben. Azıcıkta olsa kafamı topluyordum ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 o türkülü mantık sorusunu yazana kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 la daha soru kitapçığını bile yayınlamadılar neredeyse bir hafta yoksa ben m malım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar