Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ALES vs.

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Ben de geçen sene 2010 sonbahar ÜDS'ye başvurcağım zaman şifremi almak için merkeze gidip resim vs. çektirmiştim ama bilemedim başvurabiliyor muyum netten?

Para yatmadan başvuruyla ilgili hiç bir şeyi göstermiyor adamlar şaka gibi.

Son olarak şubeye giden olursa bi sorabilir misiniz yurtdışındayken şubeye başvurmam gerekirse ne yapacağımı? Ya da bilen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Ben de geçen sene 2010 sonbahar ÜDS'ye başvurcağım zaman şifremi almak için merkeze gidip resim vs. çektirmiştim ama bilemedim başvurabiliyor muyum netten?

Para yatmadan başvuruyla ilgili hiç bir şeyi göstermiyor adamlar şaka gibi.

Son olarak şubeye giden olursa bi sorabilir misiniz yurtdışındayken şubeye başvurmam gerekirse ne yapacağımı? Ya da bilen var mı?

2010 2011'de herhangi bir ösym sınavına girdiysen şimdi büroya gitmene gerek yok ben bugün gittim kaydoldum. aklıma geldi burası, yurtdışında olan nasıl vercek parayı diye, bankaların internet şubesinden yatırsın veya başkasına türkiyeden yatırtsın dedü. zaten dekont falan bakmıyo, tcyi check ediyo yatıp yatmışmı çıkıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Çok teşekkürler, ben de dün hallettim, şansıma 2010 güz ÜDS'de şifrem yok diye büroya gitmiştim, orada verdiğim bilgilerle de oluyormuş. Yoksa ta 2008'de mi ne girmiştim ALES'e.

Adamların en iyi sistemleri para alma sistemi, babam parayı yatırdıktan sonra bana telefon açana kadar benim başvuru ekranım açıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya çok saçma, kimlik hariç hiç bir şey götüremiyorsun. Ben saatsiz çok sıkıntı çekiyorum böyle sınavlarda. Bugün bile matematik bakarken dalmışım 5dk oyalandım bir soruda.

Hani soruyu çözemediğimden falan da oyalanmıyorum ben, sağlama falan yapıyorum, başka yoldan çözüyorum, öteki şıklar hakkında falan düşünüyorum sdfgf, saat olunca aha 10sn şu sorudan kazanayım diye hızlı hızlı geçiyorum her şeyi.
Sosyal ağlarda paylaş

İşte o yüzden gittim 85 aldım ilk girdiğimde. Türkçe kısmını erken bitiriyorum, matematikte böyle filozof gibi düşün düşün. Pratiklik de yok.

Neyse günde 30 40 soru çözüp konu bakıyorum (bünyem kaldırmıyor, sorular kolay, sıkıyor çalışırken), sadece matematik çalışcam zaten denemeler haricinde. Hedefim 93 yaparım heralde :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Kasımdan bir 95.959 EA vardı, yetmez o ODTÜ de doktora için diye gaz verdi birileri, benim de giresim varmış herhalde, bu Pazar bir daha giriyorum buna.

Yalnız ÖSYM sağolsun, 062 - Çankaya yazdım sınav merkezi tercihine, sınava giriş yeri ÇAYYOLU geldi. Küçükesatta oturuyorum. Sağol varol ÖSYM.
Sosyal ağlarda paylaş

Dün mat 1 denemesi çözdüm 1 tane, 50dk'de 40 soru yaptım 2'si boştu, gerisi doğruydu. Şu zaman kullanma işini öğrenemeyeceğim herhalde.

Türkçeden 5-10dk kazanıyorum, 30dk de sınavın fazlası var, mat 2'yi ne yaparım bilmiyorum. (30-35 tane çözmem lazım en kötü) Ve en kötü 93 almam lazım sınavdan, o da mat1'den en az 46 soru demek, bakalım artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...