Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Creation kiti kusana kadar kurcaladim, borderlands 2 ye kaptirmassam bugun bitiriyorum guidimi, Bethesda oyunlari icin genel bi mod okur yazarligi guide i olacak, hatta az biraz creation kirin ne kadar basit oldugunada deginicem ufak tefek modlar icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 guide noldu. dsafsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 http://www.reddit.com/r/skyrim/comments/124sg6/the_list_of_the_best_must_have_mods_for_skyrim/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Skyrim e morrowind modu yerine, morrowind e overhaul var:) Hatta v3.0 cikti yeni: http://www.ornitocopter.net/morrowind-overhaul/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 enb olarak "superb enb-rl" nasıl bir moddur. iki saattir akan suya bakıyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Sabahtan beri denediğim onlarca grafik modundan sonraki vardığım sonuç : Oyun değişti lan resmen, kurmayan varsa kesin kursun. Bir halt fps düşüşü de yaşamadım. flora ve hd pack'in lite versiyonunu kullandım. Kullandığım sistem ( i5, hd5650, 4gb ram ) Yüklediğim modlar : Sharpshooters Extreme Graphics Vision ENB Skyrim HD 2K Textures LITE Water And Terrain Enchancement Redux Static Mesh Improvement Mod Skyrim Flora Overhaul Low-res Version Enchanted Night Skyrim Lush Grass Lush Trees Diğer kullandığım modlar : Catogorized Favorites Menu SkyUI The Dance Of Death Böylece grafik kısmını tamamlamış oldum. ENB olarak Superb kullanabilirsiniz ama benim bilgisayarı mıncıkladı resmen. Renk canlılığı konusunda bayağı güzel görünüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 ya bu ENB nasil yukeniyor tam olarak ben indirdim bisiler ama 3mb bisiydi 3mblik dosyanin grafiklerde o kadar fark yaratiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 mod DB tarafından milenyumun modu seçilen bu modu yüklemeyi unutmayın http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=13902 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Deathblade said: http://www.reddit.com/r/skyrim/comments/124sg6/the_list_of_the_best_must_have_mods_for_skyrim/ sunlar (ikinci mesajda da devami var), enhanced motion picture enb+imaginator, ustune skyre (cok iyi) ve texture pack combinerin destekledigi tum texture packleri (optionaller dahil) kurdum. baya saglam bisi oldu sanirim. hazirim sdfsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 senko said: ya bu ENB nasil yukeniyor tam olarak ben indirdim bisiler ama 3mb bisiydi 3mblik dosyanin grafiklerde o kadar fark yaratiyor enb oyunlarda ışıklandırmayı değiştiren bir mod. textureleri modelleri felan değiştirmiyor, direk directx'i etkiliyor, bu yüzden çok fazla oyunda etkili olabiliyor. sitesinden bilgi: said: ENBSeries is 3d graphic modification for games like TES Skyrim, GTA 4, GTA San Andreas, Deus Ex HR, FSX, and many others. It work by modifying render functions calls of the games and applying additional effects. ENBSeries divided to generic versions and exclusive. First category allow to run it on thousands of games, not all effects will work, but you can try several versions of mod to find best suited. Second, exclusive types of the mod, are games specific versions which developed to work with some game and rarely with same game engine. ENBSeries have SSAO, SSIL, Depth Of Field, Lenz FX, Bloom, HDR, Tone Mapping, Sharpening, Vignette, Sun Rays, Shadows, Detailed Shadows, Reflection and other effects in various versions of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 sadece Steam workshop'daki modlar için orjinalini almaya değer mi, yoksa diğer mod sitelerindeki modlar yeter diyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Şahsen 50 tane falan büyük mod kullanıyorum. Hiç steam workshopta olan bir şey keşke bende olsaydı dediğim olmadı. Wintersale'de falan daha fazla ucuzlarsa alırım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar