Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TK / Boluspor - Beşiktaş JK / 22 Mart Prşm 13:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

lan unutmuşum ben maçı, 1'de olunca sdfdsa arkadaş dalga içerikli mesaj atınca telefona fark ettim.

turun en büyük sürprizi oldu tartışmasız. Bolu'yu hem canlı izlemiş, hemde tv'den 5-6 maçını seyretmiş biri olarak çok dandik bir takım olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ne kapanabiliyor, ne atak yapabiliyor adam gibi, birkaç bireysel yeteneği var işte Ferhat Kiraz gibi (ki golü o atmış :( ) onlar birşey yaparsa ancak

Özeti vs. izlemeden aklıma tek birşey geliyor, küçümseyerek gitmişler ve oyun boyunca küçümsemeye devam etmişler bizimkiler, zemin falan bahane olmadan Süper Lig'deki en kötü Beşiktaş bunlara min 2 atardı yoksa

Neyse kötü oldu, 7 sene de 5 kupa hayali suya düştü :)
Sosyal ağlarda paylaş

Fikstür Beyi, Bolu'da tutunamamış za. Maç aşırı kalitesizdi, Beşiktaş 5 tane korner üstüste kullandı mesela, Boluspor sıkıldı topu kornere atmaktan Fernandes ön direğe kesmekten sıkılmadı. Manisa maçında öpüşüldü barışıldı ama aynı tas aynı hamam. Simao ve Quaresma kaç metre koştu acaba maç boyu.

Avrupa'da olmak istiyorsa kupayı kazanmalıydı Beşiktaş
Sosyal ağlarda paylaş

Sivas - Bursa ikilisinden biri alacak gibi geliyor bana, hatta ağır bir şekilde Bursa geçiyor içimden,

Çok toparlandı Bursa ve 5-8 playoffu garanti gibi, her ne kadar 4. potasına girmeye kassalarda kafaları en rahat olan takımlardan biridir. Çünkü bu sene berbat geçirdikleri dönemin ardından bu günlere geldiler.

En azından Türkiye kupasında ciddi rakipler kalmadıktan sonra buraya sonuna kadar asılıp, zorlu süreçte kendilerini sürekli destekleyen taraftara birşey sunmak isteyeceklerdir. Son dönemdeki oyunlarıyla gayet olabilir birşey bu,

Sivas ise çok istikrarsız, iyi gününe geldi mi affetmezde işte hiç belli olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş elenince heyecan yapmış adam, karışmayın eğlensin biraz daha

http://www.ahaber.com.tr/webtv/videoizle/boluspor--besiktas-macinin-ozeti

geniş özet, benim gibi unutup izleyemeyenler için asdf

mustafa'nın kaçırdığı, daha doğrusu resmen ilahlar tarafından engellenen o pozisyonundan sonra maç bolu'ya gitmiş zaten asdfads

2 direk, 2 çizgiden çıktı lan top
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...