mokoko Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 kupa beyi? asdadfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Kupa Beyi zaaaaaa:)... Eşit şartlar, fikstür, playoff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Eh arkadaşlar 8taşında kupaa ümidi bir baka bahara kalsın :D biz süpriz yaptık ama finalde benim görüşüm bolu bizi eler (Fenerliyim ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Bize hediye edecekler kupayı bence. O yüzden bilerek yeniliyorlar. Not: Fenerbahçeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=h5OTfUmJeS8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 biz sivas'a yenilirken dalga geçenlerin takımı gidip bank asya ekibine yenilmiş hahahah ama pardon fikstür, 2 günde 1 maç, hakem, direk, holosko vb. beşiktaşın hakkı yine yalanlarda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 daha sabah gazetede galataaray gibi olmicaz rakibi kücümsemicez acıklaması vardır beşiktaş tarafından sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 lan unutmuşum ben maçı, 1'de olunca sdfdsa arkadaş dalga içerikli mesaj atınca telefona fark ettim. turun en büyük sürprizi oldu tartışmasız. Bolu'yu hem canlı izlemiş, hemde tv'den 5-6 maçını seyretmiş biri olarak çok dandik bir takım olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ne kapanabiliyor, ne atak yapabiliyor adam gibi, birkaç bireysel yeteneği var işte Ferhat Kiraz gibi (ki golü o atmış :( ) onlar birşey yaparsa ancak Özeti vs. izlemeden aklıma tek birşey geliyor, küçümseyerek gitmişler ve oyun boyunca küçümsemeye devam etmişler bizimkiler, zemin falan bahane olmadan Süper Lig'deki en kötü Beşiktaş bunlara min 2 atardı yoksa Neyse kötü oldu, 7 sene de 5 kupa hayali suya düştü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 mokoko said: kupa beyi? asdadfsadf Bolu beyi ağır basmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Fikstür Beyi, Bolu'da tutunamamış za. Maç aşırı kalitesizdi, Beşiktaş 5 tane korner üstüste kullandı mesela, Boluspor sıkıldı topu kornere atmaktan Fernandes ön direğe kesmekten sıkılmadı. Manisa maçında öpüşüldü barışıldı ama aynı tas aynı hamam. Simao ve Quaresma kaç metre koştu acaba maç boyu. Avrupa'da olmak istiyorsa kupayı kazanmalıydı Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 noldu lan elendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Haftaiçi, gündüz maçı, yine bir Türkiye Kupası elemesi. Nostalji oldum malum maçtan shdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 aquila said: noldu lan elendi mi? elendi, eleğini astı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 iyi olmamis bu is, fener almasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Fenerbahçe'nin kupayı alamaması rakiplerden bağımsız gelişen bir olay. Kadıköy dışında Eskişehir,Bursa,Sivas 3lüsü rahat geçer Fenerbahçe'yi diğerleri de zorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Fenerde bir yolunu bulur elenir zaten , bu sene cins bir takım alacak kupayı anlaşıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Sivas - Bursa ikilisinden biri alacak gibi geliyor bana, hatta ağır bir şekilde Bursa geçiyor içimden, Çok toparlandı Bursa ve 5-8 playoffu garanti gibi, her ne kadar 4. potasına girmeye kassalarda kafaları en rahat olan takımlardan biridir. Çünkü bu sene berbat geçirdikleri dönemin ardından bu günlere geldiler. En azından Türkiye kupasında ciddi rakipler kalmadıktan sonra buraya sonuna kadar asılıp, zorlu süreçte kendilerini sürekli destekleyen taraftara birşey sunmak isteyeceklerdir. Son dönemdeki oyunlarıyla gayet olabilir birşey bu, Sivas ise çok istikrarsız, iyi gününe geldi mi affetmezde işte hiç belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 beşiktaşlı arkadaşları göremiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 AVRUPA FATIHI OH WAIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=cBOb9DhAFVs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 4Ever said: beşiktaşlı arkadaşları göremiyorum :) Köööörrrr =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ZAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 beşiktaş elenince heyecan yapmış adam, karışmayın eğlensin biraz daha http://www.ahaber.com.tr/webtv/videoizle/boluspor--besiktas-macinin-ozeti geniş özet, benim gibi unutup izleyemeyenler için asdf mustafa'nın kaçırdığı, daha doğrusu resmen ilahlar tarafından engellenen o pozisyonundan sonra maç bolu'ya gitmiş zaten asdfads 2 direk, 2 çizgiden çıktı lan top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 diyosunda bolununda kaçırdıkları var o zaman onlarda atsa diye konusabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 abi cok kötü oynadık,top yapmadık,sallamadık maci.. ama su haliyle bile rahat 3-4 olucak maci kaybedip elendık yani :D kader aglarni 30.senesinde fener için ördü sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar