Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 zaten zibilyon para basan bir oyuna niye ekstra yatırım yapsınlar ki anlamadım Süper harika über tüm fikirleri titana koyuyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 anket yapiyorsun ilk postta ve baslikta insanlari yonlendiriyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 naga gelsin diyen forum pandayamı karşı çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 bu warcraft 3 te panda senaryosu vardi galiba, orda da bu pandalar cinli miydi? tamam monktular kafalarinda vietnamli sapkasi falan vardi ama cince mi konusuolardi etrafta cince mi yaziyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Ya hu isterse karınca gelsin. Artık WoW saçmasapan bir alışkanlık haline geldi. Her türlü alırım. Onca sene oynamışım, sonuna kadar giderim arkadaş. Ha oynarım, oynamam o ayrı konu ama paketi alır, biraz leveller charları, tadına bakarım. Monk'u deneriz. Civu civuuu karate yaparız. Artık ben WoW'a mmo olarak değil, oyun hayatımın bir parçası olarak bakıyorum. Sıkılıyorum, bazen aylarca elimi sürmüyorum ama WoW işte. Eroinli! Şehirde (SW ya da ORG) duruyorsun boş, boş. Hiç bir şey yapmıyorsun, sadece ekrana bakıyorsun ve canın sıkılmıyor. İşte WoW bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Selamisahin said: Hiç bir şey yapmıyorsun, sadece ekrana bakıyorsun ve canın sıkılmıyor. İşte WoW bu! manyak misin kardes sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Hiç mi şehirde (Dalaran'da süper olurdu) mountunla zıplaya zıplaya zaman geçirmedin? Herkes yaptı.:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 panpis yaptik yapmasina ama zevkli oldugunu soyleyemicem. ventte muhabbet iyi, onun da wowlan bi alakasi kalmiyo bi noktadan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 cata ve mop gecistirmelik exp'ler. mop'tan sonra son bir exp daha gelecek level 100 olucaz ve oyun bitecek. son cıkacak olan oyun bu iki yarım exp'dan cok daha iyi olacak. tbc ya da wotlk ayarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Ben de zevkli demiyorum ki zaten. En başta yazdım "saçmasapan bir alışkanlık oldu" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Mists of Pandaria ile ilgili konuları bir başlıkta topladık, lütfen buradan devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar