deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Kitabını falan okumadım, filmi de izlememiştim; sonra geçen gün merak edip izlemeye başladım. Afişte Daniel Craig vardı, filmi 1 saat izledim Daniel Craig'i göremedim. Herhalde dedim ben bu hıyarı ona benzettim... Sonra uyuya kalmışım, sabah da boş bulunup browser'ı kapattım. Şimdi devam edeyim diyip başka linke basınca bir baktım hikaye, çekimler mekanların bir kaçı aynı ama oyuncular farklı asdfsghg. IMDB'ye koştum tabii hemen, meğer 2009'da ve 2011'de ayrı ayrı çekmişler. Ne alaka ki? Holywood'a para fazla mı gelmiş? Farkları ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 yönetmen kendi yorumunu getirmek istemiş. $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ilki isveç yapımı, ikincisi hollywood yapımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 çok şişirme filmmiş bu ya şehirdeki kısımları minimuma indirip sadece manyak bir aileye karşı craig + kız akıl oyunları üstüne olsa çok daha iyi olurmuş inb4 kitabı zaten öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ilk film yani isveç yapımı olan rezalet olduğu için olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 deadwoll said: Holywood'a para fazla mı gelmiş? Farkları ne? abi hollywood'un hep yaptıgı şey bu, güzel, tutmuş yabancı filmleri yeniden çekiyolar amerikalılar altyazı sevmiyo diye heh para kaybediyolarmış gibi söylemişsin de durumun bu olmadıgını bildigini tahmin ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 halka neden iki kez çekildiyse bu da o sebepten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 kız çok iyi oynuyor ondandır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Bkz. Let the Right One In Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 http://troll.me/images/alien-guy-from-history-channel/alien-guy-from-history-channel.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 ulan ben iki tane çekildiğinin bile farkında değilim milletede diyorum ulan ben bunu bi sene önce izledim siz daha yenimi keşfettiniz diye dalgaya alıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar