Aceace Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Claiborne said: Rat 9 ne guzelmis ya batmobile gibi Ben de ilk gördüümde "Transformers More than meets the eye" demiştim. Bu arada bunu gördüüm iyi oldu. Siz siz olun roccat almayın hacılar. Yani daha doğrusu parasal durumunuza göre değişir. Maus'tan 5-6 ay süper verim alayım sonra değiştiririm zenginim diyosanız şiddetle tavsiye ederim ama 1 yıl geçti ve şu anda mausum öldü. bayaa bayaa öldü. Sol tuş tabiri caizse yeterince clickleyemiyor :( Bayaa güç gösterisinde bulunuyorum clicklemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ss kinzu v2 pro+qck pad aldim. simdilik cok memnunum. Cok sade ve hafif. Acayip rahat kullanmasi. Aceace said: Claiborne said: Rat 9 ne guzelmis ya batmobile gibi Ben de ilk gördüümde "Transformers More than meets the eye" demiştim. Bu arada bunu gördüüm iyi oldu. Siz siz olun roccat almayın hacılar. Yani daha doğrusu parasal durumunuza göre değişir. Maus'tan 5-6 ay süper verim alayım sonra değiştiririm zenginim diyosanız şiddetle tavsiye ederim ama 1 yıl geçti ve şu anda mausum öldü. bayaa bayaa öldü. Sol tuş tabiri caizse yeterince clickleyemiyor :( Bayaa güç gösterisinde bulunuyorum clicklemek için. ace micro switchi bozulmustur. Her mouse un basina geliyor o. Bende g500 ü sirf o yuzden biraktim. 6 ay sonra double click yapmaya baslamisti. Tamir edebilirsin içini acip garantisi yoksa. http://www.uniquestuff.net/fixing_mouse_double_clicking_on_single_click.html surda anlatimi var. switch in icinde fotodaki gibi bir bakir parca var. Onun bombeli kismini buktugun zaman duzeliyor. O parcanin deformasyonundan dolayi yani. Biraz ince bir is 15 20 dk ugrastirmisti beni ama ise yariyor. Yada direk eski bir mouse varsa kullanmadigin bozuk olan vs, onun icinde bakir parcayla direk degistirebilirsin o da olur. Yada son olarak saglam bir switch bulursan ayni marka(muhtemelen omron dur) onu lehimle falan takabilirsin biraz daha kasar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/logitech-910-001203-m500-lazer-mouse/productdetails.aspx?I_ID=41344 Şunu aldık geçen gün cimri bir arkadaşa yuzde 30 indirim varken, ve o fiyata oha dedirtti performans olarak. Fiyat / Performans olarak favori listemde. Düşünen varsa , Laser mouse dir ve oyunlarda cok iyi başarı gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 mx300 en güzel mouse net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Nekro said: Yok abi switchte değil sorun. Switch canavar gibi çalışıyor. Double click falan yaptığı da yok. Nası desem. Maus'un sol tuşu abandığın zaman basıyor. İyi aklıma geldi dur şunun içini bir daha açayım belki bişeyler bulurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
susamurayi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Ben Logitech g300 kullanıyorum pek öyle oyun oynadığım yok, iddialı da değilim, genel olarak performansından memnunum şeklide güzel böyle yanlardan ışıklı felan :) fazla beklentisi olmayanlara tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 harika birşey. evde işte heryerde yanımda. aşağıdaki de imitasyonu sanırım. kullananlar memnunmuş. çakma logi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 kablosuz mouselarda hangisini öneriyosunuz benim mouse gg.zorluyorum da her an bırakabilir kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Red said: kablosuz mouselarda hangisini öneriyosunuz benim mouse gg.zorluyorum da her an bırakabilir kendini. a4tech alma. ayda bir duracell bitiyordu benim wireless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Ben de şuan Logitech G500 var, sol tuş arada basmamaya başladı. CS:GO' da delirtiyor bu olay doğal olarak. Razer Deathadder'ı geri taktım, o da G500'den sonra acaip geniş ve kenarları "glossy" olduğu için tutulamayan bir mouse olduğunu fark ettim. Logitech G9'da var, onu taktım, negative accel olayı ile karşılaşmadım bu sefer, ama onda da bir türlü alışamadım. MX510, Copperhead, MS4.0 bile duruyor :D Şu aralar kafayı Imperator'a taktım, 2012 versiyonunu mu alsam diyorum. G500'e çok benziyormuş ergonomik olarak. Ouroboros ya da G700 düşünüyordum bir ara ama imperator çeldi aklımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 2 yılı geçti sanırım hala ilk günkü gibi bi mouse bu kadar mı guzel olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 ben de mamba istiyorum ama cok sikayet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Abi bir video da adam razer'ın gönderdiği 2. replacement Mamba'da ortadaki razer logosuna dokununca mouse 1'e basıyor alet, biraz daha aşağı basınca mouse 2. Ayrıca Deathadder büyük geldiği için mamba'yı aklımdan çıkardım. Belki ouroboros... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 rat 9 da dusunebilirsin bu fiyat araliginda wireless illa lazer olucak diosan. Bence steelseries yada zowie gibi ambidexterous optic mouselarada bakabilirsin guzel tracking istiosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Zowie AM'yi övmüşler, 1-2 kusu varmış ama. Razer Abyseus'u da çok öven var. Imperator'a iyice baktım, çok büyük bir hatası varmış, Dynamic DPI Scaling denen bir olay varmış. Mouse çok hassas ise tuşa bastığında cursor oynuyor arada, bunu elimine etmek için adamlar, mouse'u kıpırdatmadığın zamanlarda DPI'yı otomatik düşürüyor, bu da direk acceleration yaratıyormuş. Çünkü yavaşken düşük dpi, hızlı çevirince ayarladığın dpi falan derken cursor hızı değişiyor. Ama adamlar bunu implement etmiş, kapatamıyorsun. 1.05 firmware ile kapanacak falan deniyor, göreceğiz. O zamana kadar bu "Dynamic DPI Switching" olan razer mouse'lardan uzak durmak lazım, kaldı ki bütün 4G Dual sensör'lü modeller de varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Imperator kullaniyorum oyle bir sorun yasamiyorum ben ya? Yani csde yasamiyodum quake i bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 zowie am yada fg cidden çok iyi ama kusuru var birinci kusu am modeli için tuşlar sert bir iki hafta sonrası alışılıo ilk hafta biraz sert gelicek sonra ztn onlarda açılıo. Bu yüzden zaten FG modelini biraz hassas yapmışlar. İkinci boktan yanı 3 tane dpi ayarı var böle çok dpi değiştiren biri iseniz olmaz onun dışında tam aim mouseu fpsciler için zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar