Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mouse tavsiyesi

D@rkwish

Öne çıkan mesajlar

Claiborne said:

Rat 9 ne guzelmis ya batmobile gibi

Ben de ilk gördüümde "Transformers More than meets the eye" demiştim.

Bu arada bunu gördüüm iyi oldu. Siz siz olun roccat almayın hacılar. Yani daha doğrusu parasal durumunuza göre değişir. Maus'tan 5-6 ay süper verim alayım sonra değiştiririm zenginim diyosanız şiddetle tavsiye ederim ama 1 yıl geçti ve şu anda mausum öldü. bayaa bayaa öldü. Sol tuş tabiri caizse yeterince clickleyemiyor :( Bayaa güç gösterisinde bulunuyorum clicklemek için.
Sosyal ağlarda paylaş

ss kinzu v2 pro+qck pad aldim. simdilik cok memnunum. Cok sade ve hafif. Acayip rahat kullanmasi.

Aceace said:

Claiborne said:

Rat 9 ne guzelmis ya batmobile gibi

Ben de ilk gördüümde "Transformers More than meets the eye" demiştim.

Bu arada bunu gördüüm iyi oldu. Siz siz olun roccat almayın hacılar. Yani daha doğrusu parasal durumunuza göre değişir. Maus'tan 5-6 ay süper verim alayım sonra değiştiririm zenginim diyosanız şiddetle tavsiye ederim ama 1 yıl geçti ve şu anda mausum öldü. bayaa bayaa öldü. Sol tuş tabiri caizse yeterince clickleyemiyor :( Bayaa güç gösterisinde bulunuyorum clicklemek için.

ace micro switchi bozulmustur. Her mouse un basina geliyor o. Bende g500 ü sirf o yuzden biraktim. 6 ay sonra double click yapmaya baslamisti. Tamir edebilirsin içini acip garantisi yoksa.

http://www.uniquestuff.net/fixing_mouse_double_clicking_on_single_click.html

surda anlatimi var. switch in icinde fotodaki gibi bir bakir parca var. Onun bombeli kismini buktugun zaman duzeliyor. O parcanin deformasyonundan dolayi yani. Biraz ince bir is 15 20 dk ugrastirmisti beni ama ise yariyor.

Yada direk eski bir mouse varsa kullanmadigin bozuk olan vs, onun icinde bakir parcayla direk degistirebilirsin o da olur.

Yada son olarak saglam bir switch bulursan ayni marka(muhtemelen omron dur) onu lehimle falan takabilirsin biraz daha kasar :)
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/logitech-910-001203-m500-lazer-mouse/productdetails.aspx?I_ID=41344

Şunu aldık geçen gün cimri bir arkadaşa yuzde 30 indirim varken, ve o fiyata oha dedirtti performans olarak.

Fiyat / Performans olarak favori listemde.

Düşünen varsa , Laser mouse dir ve oyunlarda cok iyi başarı gösteriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de şuan Logitech G500 var, sol tuş arada basmamaya başladı. CS:GO' da delirtiyor bu olay doğal olarak.

Razer Deathadder'ı geri taktım, o da G500'den sonra acaip geniş ve kenarları "glossy" olduğu için tutulamayan bir mouse olduğunu fark ettim. Logitech G9'da var, onu taktım, negative accel olayı ile karşılaşmadım bu sefer, ama onda da bir türlü alışamadım.

MX510, Copperhead, MS4.0 bile duruyor :D

Şu aralar kafayı Imperator'a taktım, 2012 versiyonunu mu alsam diyorum. G500'e çok benziyormuş ergonomik olarak.

Ouroboros ya da G700 düşünüyordum bir ara ama imperator çeldi aklımı.
Sosyal ağlarda paylaş

Zowie AM'yi övmüşler, 1-2 kusu varmış ama.

Razer Abyseus'u da çok öven var.

Imperator'a iyice baktım, çok büyük bir hatası varmış, Dynamic DPI Scaling denen bir olay varmış. Mouse çok hassas ise tuşa bastığında cursor oynuyor arada, bunu elimine etmek için adamlar, mouse'u kıpırdatmadığın zamanlarda DPI'yı otomatik düşürüyor, bu da direk acceleration yaratıyormuş. Çünkü yavaşken düşük dpi, hızlı çevirince ayarladığın dpi falan derken cursor hızı değişiyor.

Ama adamlar bunu implement etmiş, kapatamıyorsun. 1.05 firmware ile kapanacak falan deniyor, göreceğiz.

O zamana kadar bu "Dynamic DPI Switching" olan razer mouse'lardan uzak durmak lazım, kaldı ki bütün 4G Dual sensör'lü modeller de varmış.
Sosyal ağlarda paylaş

zowie am yada fg cidden çok iyi ama kusuru var birinci kusu am modeli için tuşlar sert bir iki hafta sonrası alışılıo ilk hafta biraz sert gelicek sonra ztn onlarda açılıo. Bu yüzden zaten FG modelini biraz hassas yapmışlar.

İkinci boktan yanı 3 tane dpi ayarı var böle çok dpi değiştiren biri iseniz olmaz onun dışında tam aim mouseu fpsciler için zaten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...