Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 http://www.dipnot.tv/25925/Devletten-yazarlara-tesvik-YAZ-KiTABi-AL-PARAYi.aspx Kesin akboylardan bir kesim parasız kalmıştır. Kabul görecek kitaplarda "Evrim çöküşü" "İslamın güzellikleri" temalı şeyler olur. İyi niyetli olduklarına inansam aslında çok güzel bir haber de inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 hiç tasvip etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 said: Teşvik tutarının yüzde 30’u proje başlangıcında, yüzde 40’ı gelişim sürecinde, kalan yüzde 30 ise tamamlandıktan sonra verilecek. kitabı yazmaya başlamadan bişeyler yapmak gerekiyor yani bu konuda, ama ne yapılacağına dair bir bilgi yok. hatta haberde pek bir bilgi de yok. kaliteli habercilik yine aklımızı aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 şunu ben bi "favoriler"ime ekleyeyim de.. besmeleyle başlayan kitaplar yazayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1258968&title=edebiyata-tesvik-geliyor http://www.haberturk.com/kultur-sanat/haber/724804-edebiyata-devlet-destegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 olmadı resmi gazete verelim http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2012/03/20120314-2.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 akp, rant, fethullah gülen, maklube, gerçek islam bu değil, durmak yok yola devam, yetmez ama evet, hayaldi gerçek oldu, cemaat, abiler, yandaş medya, be hey dürzü! siz yorulmayın dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 devlet eliyle internet kitap müzik sinema şu bu 1984'ün 70'inde falanız bence kesin sosyal devlet adı altında devam edilir bir de bu eylemlere gerçi evet iyi niyetli görünürde amma işte ahmet şık daha yeni çıktı görüyoruz o yüzden iyi niyetten bahsetmek mümkünsüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helehele Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 oldukça güzel bir teşvik. kuruldaki insanların değerlendirmeleri muhtemelen çok fazla objektif olmayabilir ama çok fazla rağbet olacağı için en azından hiç parası olmayan ve tek amacı "yazmak" olan biri için iyi bir fırsat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ahah kitap çıkmadan yasaklandı yazarı hapse atıldı bu ülkede, bunun samimi olduğuna inanan açık gerizekalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 yazmak amaç değildir araçtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollwander91 Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 yandaş yazarları bizim vergilerimizle besleyecekler ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 kitap çeviren kişi bile tutuklandı, göz boyamak için böyle bi aktiviteye girişmişler demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/417631_317441144984908_135202649875426_854510_566895961_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 bakin, duzgun yazanin parasini bile veriyolar. ama yook siz illa cemaat, akp, yolsuzluk, deniz feneri falan yaziyosunuz. sonra vay efendim niye benim kitabim basilmadan toplandi, niye ben hapislere dustum. kardesim sen de git cocuk kitabi yaz. tayyibi uzmek allahi uzmektir diye siir kitabi yaz. aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 o da bir şey mi? ilahiyatçılara makale başına para ödüyor tübitak. allah, muhammed, gerçek islam bu değil yazarak para alıyorlar makale başına. buradaki başarısızlar bunu her gün söyledikleri halde tek kuruş alamıyorlar. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 gerçek teşvik bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 TÜBİTAK ın bir çok konuda güzel teşvikleri var şuan; ülke dışındaki akademisyenleri ülkeye geri döndürmekle ilgili projelerle ilgili vs de işte mesele ne şekilde kullanıldığı. Nazar deneyi projesini birinci yapan bir kuruma güven problem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 sdf Ben bi başvurayım elimdeki projeyle, belki aradan fırtar mırtar lan 30 küsür bin az değil.:D Kitap satışından bile o kadar kazanmak zor lan ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Yalnız teşvik dediği miktarlar net ele geçen miktar mı bilmiyorum ama ayda 3000 tl'den fazla para ediyor. Bu teşviğin üzerine bir de tabii gelecek geliri var. Ha, iyi bir şey tabii ki. Buna itirazım yok. Ama etrafta işi gücü bırakıp 2 gıdım dilbilgisi ve edebiyatıyla kitap yazmaya çalışan çokça insan görecez benden söylemesi. 2 satır betimlemeyle paraya konmaya çalışacaklar. Bu arada proje muhtemelen Türkiye'de yazar, gazeteci ve edebiyatçılara karşı alınan cephenin uluslararası arenaya taşması ve bu konuda son aylarda üstüste birbiri ardına çirkin ün alacak şeyler çıkması. Haksızca içeri alınıp aylarca hapis yatırılan gazeteci ve yazarlar, basın özgürlüğünün yerin dibine geçmesi, uluslarası özgürlük araştırmalarında onar onar basamak düşmemiz, karikatüristlere açılan davanın uluslararası yankıları, son olarak da tayyibin fransız yazarla söz düellosu üstüste binince tüm dünya doğal ve haklı olarak türkiyeyi edebiyata, yazarlığa, basına ve özgürlüğe değer vermeyen, aksine özgürlük kısıtlayıcı, bağnaz ve baskıcı bir ülke olarak tanıyor. Zaten ortada olan da bu. Bu imajı düzeltmeye çalışıyorlar tahminen. Bi de çarpık sistemimiz sağolsun, normal bir yazar yazdığı kitaptan %10 gelir payı alıyor sadece. 15 liraya kitap satsa 1.5 lira cebine giriyor yani. Kitabı 10.000 tane satsa 15.000 tl en fazla edineceği para. Elif Şafak gibi aşmış yazarlar %30a çıkartıyor bu oranı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 aziz yıldırım'ın şike iddianamesi iyi teşvik aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 nazar deneyi ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 bizzat başvurup sonucu göreceğim. zira yazmakta olduğum 3 kitabım var, nasıl bir destek veriyorlar merak ediyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Myshkin said: Nazar deneyi projesini birinci yapan bir kuruma güven problem tabi. Sormaya korkuyorum ama bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 http://www.spatyom.com/cesitli-bilgiler/6949-nazar-deneyi.html şunu buldum. fena değil bilimsel duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar