paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 varsa fazla ben de alabilirim key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ADRES KISMINDA ZORLUK YASAYANLAR! sifreyi girdikten sonra adres kisminin ilk kismina normal adresinizi girin kucuk harfler ile ama türkce karakter kullanmadan, 2. satirada "1. floor" yazin sehir isimini yazarkende yine kucuk harfler ile türkce karakter kullanmadan yazin!!! kolay gelsin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 çok yavaş bu yeaaaaa 15 gb var daha inecek off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 E yüklendi millet. Cumaya çok var. Bir gün sabredemediniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 bağlantı neyse hepsiyle indiriyo ya launcher.problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 S-H said: Kanuni said: ana account sayfanda dev gibi ustte sagda download. http://imgur.com/vAXTzsq yok,problem orada zaten önce key'i kabul etti sonrasında hata verdi işte.şimdi key'i tekrar giremiyorum,kullanıldı diye. bende de oldu o kodu kabulden sonra adres istiyor oraya adres yaz. o zaman kabul ediyor , kodu kabul etmesi ilk basamak. adresi guzelce noktasiz, virgulsuz yazin. onlari kabul etmiyor. bilmemne caddesi no 65 istanbul. gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 uzakçı varsa banada key verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 fazla key i olan varsa öm atabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Cumadan sonra da oynayabilecegiz degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 mortis browserin cachesini cookisini vs bi temizle istersen ya da kullanmadigin bir browser varsa onla dene, chrome kullanip internet exploreri hic kullanmiyorsan ornegin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Pazartesi sabahına kadar mokoko Darejedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 deneyelim guzelleselim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 totemic said: dfsdfadagsada g,b, şeyler yazın ben öyle yazınca kabul etti. şehir kısmını dogru yazın sadece. aynen böyle yaptım kabul etti LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 "Captain Logar" said: deneyelim guzelleselim :D Yalnızsan gel takılalım kardiş. Biz üç dört kişi giriyoruz. Teklif var ısrar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 abiler. 150tl verdiniz mi hakkaten siz bu beta oyuna ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ascom ts de gorusuruz o7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 kek said: abiler. 150tl verdiniz mi hakkaten siz bu beta oyuna ya ? Stress test için beleş geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 FYI http://www.reddit.com'da, Curse'den Beta ile ilgili aciklama!! said: http://www.reddit.com/r/elderscrollsonline/comments/1x1boa/fyi_about_curse_giveaway/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Kanuni said: mortis browserin cachesini cookisini vs bi temizle istersen ya da kullanmadigin bir browser varsa onla dene, chrome kullanip internet exploreri hic kullanmiyorsan ornegin. eyvallah abi, internet explorerla denedim, yaş sormadı ama register etmeyi başardı. redeem ettim keyi falan, eve gidince çekmeye başlarım tenk yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Exodous said: "Captain Logar" said: deneyelim guzelleselim :D Yalnızsan gel takılalım kardiş. Biz üç dört kişi giriyoruz. Teklif var ısrar yok. Vay bize davet yok hea :P Oyle beta mi olur 2 gunluk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 2 gün için 30 gb indirilir mi be.daha ay başındayız kotaya yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ilhami, yarin'dan itibaren www.curse.com dan alabilirsin beta keyi eger kalirsa :) yada benim verdigim linki oku B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Onun derdi key değil... Seni çağırdım da onu niye çağırmadım muhabbeti. Ahahaha... İlhami sen zaten TS'desin... Bir kat aşağı in oradayız. diğer arkadaş davet etmezsek gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ben de gelim ? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 anlasildi, tamam pihhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar